coccobill
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Σανγκρι-Λα
ξεχαστηκα, καλε... δυο σερβιτσια και για εμας!
Περίμενε ΝΑTASA...Μπράβο, μπράβο και ξανά.. Πολύ θα ήθελα να έρθω να σας δω κι από κοντά. Αλκοτέστ συνηθίζεται προς τα κει;
Καλή μου δεν μένω Αθήνα αλλά τώρα μου βάζεις ιδέες. Να γυρίσω Αθήνα, να μείνω και να σηκωθώ το πρωί να επιστρέψω στην πόλη μου, αφού όμως πρώτα εξασφαλίσω και την σχετική άδεια. Γιατί όπως διάβασα στην πρόσφατη συνάντηση κάηκε το πελεκούδι..Εγώ πάντως με τελείως δημοκρατικές διαδικασίες...θα απαγορέψω στον "παππού", να πιει (δεν είναι το ενδεδειγμένο για την ηλικία του...και ως γνωστόν τον φροντίζω με αφοσίωση...:roll, οπότε βρήκαμε οδηγό και μπορούμε να πιούμε όσο σηκώνει η ψυχή μας...
Αφου εξασφαλίσαμε τον οδηγό, το αυτοκίνητο για επιστροφή στην Αθήνα χωράει τουλάχιστον άλλους 3 βαρελόφρονες.......
Υπερβολες του κιτρινου τυπου... χρησιμοποιησαμε το νερο μονο για εξωτερικη χρηση...Γιατί όπως διάβασα στην πρόσφατη συνάντηση κάηκε το πελεκούδι..
Θα πρότεινα να το σκεφτείς σοβαρά... και να έρθεις...Καλή μου δεν μένω Αθήνα αλλά τώρα μου βάζεις ιδέες. Να γυρίσω Αθήνα, να μείνω και να σηκωθώ το πρωί να επιστρέψω στην πόλη μου, αφού όμως πρώτα εξασφαλίσω και την σχετική άδεια. Γιατί όπως διάβασα στην πρόσφατη συνάντηση κάηκε το πελεκούδι..
Μιλάμε για De Lux Ξενώνας...κάτσε να το ξανασκεφτώ...Πλάκα κάνω...Εδώ είμαι και γιατροπορεύω τη μικρή με 39.....
Εννοείται κι εμείς μέσα!
Για δε τους μακρινούς φίλους προσφέρεται φιλοξενία μετά διανυκτερεύσεως, πριν ή/και μετά το φαγοπότιον!...
Διατίθενται οδοντόβουρτσες, παντούφλες και σκούφοι νυκτός με φούντα. Καλείσθε να φέρετε μαζί σας νυχτικιές, καμιζόλες και πιτζάμες...
Το τζάκι θα παραμείνει αναμμένον επί διήμερον...
Μέσα κι εμείς 2 άτομα, ξαναχάνω εγώ συνάντηση τώρα που γυρνάει??
Α και έχω στο νου μου ένα ζευγάρι φίλων που μάλλον θα ακολουθήσει όταν τους το πω.. Θα ενημερώσω μελλοντικώς για αυτό. Εγώ και το αδέρφι μου πάντως μέσα!!! Βαριέμαι λίγο πάλι φαγητό, γέλια, χαρές αλλά τι να κάνεις