Τσικνοκυριακάτικο τσιμπούσι (ετεροχρονισμένη Τσικνοπέμπτη)

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Ανανεώνουμε τη λίστα :

1. Socratis (2)
2. malysa
3. ioanna balla (2)
4. evi01
5. YBONNH
6. ioanna karagianni
7. travelogatos
8. hydronetta
9. travelina
10.kalspiros
11.galat
12.taver
13.Aria_C (2)
14.Bahari
15.papous + papi9
16.Pandora (2)
17.Rosa (3)
18.coccobill (2)

26 μέχρι τώρα :clap:
Συνεχίζουμε...:D

NATASA 09

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λαος Καμποτζη Βιετναμ
Μπράβο, μπράβο και ξανά.. Πολύ θα ήθελα να έρθω να σας δω κι από κοντά. Αλκοτέστ συνηθίζεται προς τα κει;

PAPI_9

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είμαστε στην έρευνα....
Ταξίδι-Όνειρο
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑΚΕΡΟΣ!!!
Εγώ πάντως με τελείως δημοκρατικές διαδικασίες...θα απαγορέψω στον "παππού", να πιει (δεν είναι το ενδεδειγμένο για την ηλικία του...και ως γνωστόν τον φροντίζω με αφοσίωση...:roll:), οπότε βρήκαμε οδηγό και μπορούμε να πιούμε όσο σηκώνει η ψυχή μας...:clap:
Αφου εξασφαλίσαμε τον οδηγό, το αυτοκίνητο για επιστροφή στην Αθήνα χωράει τουλάχιστον άλλους 3 βαρελόφρονες.......:D

NATASA 09

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λαος Καμποτζη Βιετναμ
Εγώ πάντως με τελείως δημοκρατικές διαδικασίες...θα απαγορέψω στον "παππού", να πιει (δεν είναι το ενδεδειγμένο για την ηλικία του...και ως γνωστόν τον φροντίζω με αφοσίωση...:roll:), οπότε βρήκαμε οδηγό και μπορούμε να πιούμε όσο σηκώνει η ψυχή μας...:clap:
Αφου εξασφαλίσαμε τον οδηγό, το αυτοκίνητο για επιστροφή στην Αθήνα χωράει τουλάχιστον άλλους 3 βαρελόφρονες.......:D
Καλή μου δεν μένω Αθήνα αλλά τώρα μου βάζεις ιδέες. Να γυρίσω Αθήνα, να μείνω και να σηκωθώ το πρωί να επιστρέψω στην πόλη μου, αφού όμως πρώτα εξασφαλίσω και την σχετική άδεια. Γιατί όπως διάβασα στην πρόσφατη συνάντηση κάηκε το πελεκούδι..

PAPI_9

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είμαστε στην έρευνα....
Ταξίδι-Όνειρο
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑΚΕΡΟΣ!!!
Καλή μου δεν μένω Αθήνα αλλά τώρα μου βάζεις ιδέες. Να γυρίσω Αθήνα, να μείνω και να σηκωθώ το πρωί να επιστρέψω στην πόλη μου, αφού όμως πρώτα εξασφαλίσω και την σχετική άδεια. Γιατί όπως διάβασα στην πρόσφατη συνάντηση κάηκε το πελεκούδι..
Θα πρότεινα να το σκεφτείς σοβαρά...:rolleyes: και να έρθεις...:lol:

Giristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
Εδώ είμαι και γιατροπορεύω τη μικρή με 39.....

Εννοείται κι εμείς μέσα!

Για δε τους μακρινούς φίλους προσφέρεται φιλοξενία μετά διανυκτερεύσεως, πριν ή/και μετά το φαγοπότιον!...
Διατίθενται οδοντόβουρτσες, παντούφλες και σκούφοι νυκτός με φούντα. Καλείσθε να φέρετε μαζί σας νυχτικιές, καμιζόλες και πιτζάμες...:D
Το τζάκι θα παραμείνει αναμμένον επί διήμερον...
Μιλάμε για De Lux Ξενώνας...κάτσε να το ξανασκεφτώ...Πλάκα κάνω...:bleh:

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Μέσα κι εμείς 2 άτομα, ξαναχάνω εγώ συνάντηση τώρα που γυρνάει??
Α και έχω στο νου μου ένα ζευγάρι φίλων που μάλλον θα ακολουθήσει όταν τους το πω.. ;) Θα ενημερώσω μελλοντικώς για αυτό. Εγώ και το αδέρφι μου πάντως μέσα!!! Βαριέμαι λίγο πάλι φαγητό, γέλια, χαρές αλλά τι να κάνεις :bleh:

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Μέσα κι εμείς 2 άτομα, ξαναχάνω εγώ συνάντηση τώρα που γυρνάει??
Α και έχω στο νου μου ένα ζευγάρι φίλων που μάλλον θα ακολουθήσει όταν τους το πω.. ;) Θα ενημερώσω μελλοντικώς για αυτό. Εγώ και το αδέρφι μου πάντως μέσα!!! Βαριέμαι λίγο πάλι φαγητό, γέλια, χαρές αλλά τι να κάνεις :bleh:
:clap::clap::clap: :lol::lol::lol:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα