Bahari
Member
Εσύ να τις αφήσεις τις αμφιβολίες και να δηλώσεις συμμετοχήΚαι γω θελω baba.Aλλα κατσε να μπορεσω να ερθω και γω πρωτα.

(Ε, αν είναι έτσι να κόψουμε και μια αποκριάτικη πίτα

Εσύ να τις αφήσεις τις αμφιβολίες και να δηλώσεις συμμετοχήΚαι γω θελω baba.Aλλα κατσε να μπορεσω να ερθω και γω πρωτα.
Καλά να περάσετε (που θα περάσετε).
καλα να περασετε![]()
Ενώνω κι εγώ τη φωνή μου... εεεεεε... τα δάκρυα μου ήθελα να πω, με τα δάκρυα του hydronetta μπας και σας κάνουμε να αλλάξετε γνώμη...
Τον ξερεις το Μερφυ το φιλο μας Μπαχαρι μου?Εσύ να τις αφήσεις τις αμφιβολίες και να δηλώσεις συμμετοχήΤόσο καιρό έχεις φαγωθεί να γίνει καμιά συνάντηση... Ορίστε λοιπόν... Εκτός και αν θα ερχόσουν μόνο αν είχαμε και κοπή πίτας
![]()
(Ε, αν είναι έτσι να κόψουμε και μια αποκριάτικη πίτα)
Άστα αυτά βρε χαμένο (κυριολεκτικά όμως) που θες και πατέρα, έλα εσύ από την ξενιτιά και θα τον καταφέρουμε και το baba από τα εγχώρια.Εγώ αφού θα λείπει ο πατέρας, δεν έρχομαι...
Πατέραααα που πας που με αφήνειειειεις... σχοινιάς χωρίς εσένα λειψόοοοςςς![]()
Ροζα ,που εισαι ; :roll:Τέλεια !![]()
Συμμετοχές μέχρι τώρα :
1. Socratis (2)
2. malysa
3. ioanna balla (2)
4. evi01
5. YBONNH
6. ioanna karagianni
7. travelogatos
8. hydronetta
9. travelina
10.kalspiros
11.galat
12.taver
13.Aria_C (2)
14.Bahari
15.papous + papi9
16.Pandora (2)
21 και συνεχίζουμε...
@ ELGEO2 έλα και θα σε τακτοποιήσουμε...![]()
Κική μου, ο αφανής μαέστρος όλης της ιστορίας είναιΡοζα ,που εισαι ; :roll:
φαγοποτι στο Σχοινιά χωρις Ροζα δεν γινεται !!!
Σε ευχαριστω πολυ και περαστικα στην ομορφουλαΕδώ είμαι και γιατροπορεύω τη μικρή με 39.....
Εννοείται κι εμείς μέσα!
Για δε τους μακρινούς φίλους προσφέρεται φιλοξενία μετά διανυκτερεύσεως, πριν ή/και μετά το φαγοπότιον!...
Διατίθενται οδοντόβουρτσες, παντούφλες και σκούφοι νυκτός με φούντα. Καλείσθε να φέρετε μαζί σας νυχτικιές, καμιζόλες και πιτζάμες...
Το τζάκι θα παραμείνει αναμμένον επί διήμερον...