• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
Να κάνω μια χαζή ίσως ερώτηση :D

Αν κλείσω ταξιδάκι και φύγω αγ. Πνεύματος, θα έχω κάποιο πρόβλημα (δεδομένου ότι είναι οι ευρωεκλογές)...

Δηλαδή να μου πουν κάτι στο αεροδρόμιο ή κάτι τέτοιο, δεδομένου ότι θα θέλω να βγω από τη χώρα...?

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
καταρχας μπραβο που παιρνεις αδεια το τριημερο του Αγιου Πνευματος, γιατι μερικοι μερικοι δεν ξερουν καν τι θα πει αυτη η λεξη.κατα δευτερον, δεν νομιζω αφου η προσελευση στις καλπες δεν ειναι υποχρεωτικη.καλο ταξιδι

Christian

Member
Κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε και βουλευτικές μαζί με της ευρωεκλογές.
Και εσύ θα λείπεις;:shock:

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
επειδή η δουλειά μου είναι (λίγο) του πνεύματος (γκούχου!) δε δουλεύουμε ευτυχώς εκείνη τη μέρα.. καλά, δεν έκλεισα κάτι, απλά μου κλείσανε το μάτι κάτι προσφορές της alitalia.. και λέω μήπως.. μη μας δημιουργήσουν και πρόβλημα οι εκλογές όμως... :)

getxowoman

Member

Αληθεια παιζει και το σεναριο για βουλευτικες;;;
Εγω πρωτη φορα θα ψηφισω στην ισπανια στις ευρωεκλογες

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
πως??? αληθεια???και γω που ζω??? γιατι δεν εχω ακουσει τιποτα??? και το ρημαδι το ιντερνετ τι το εχω??? μαλλον τελικα μονο για το travelstories!!!!!

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...

τωρα αμα σου πω ότι συνολικά έχω ψηφίσει 1 (ολογράφως μία) φορά στη ζωή μου - και ήταν και ευρωεκλογές - θα σε στενοχωρήσω περισσότερο? :rolleyes:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
επειδή η δουλειά μου είναι (λίγο) του πνεύματος (γκούχου!) δε δουλεύουμε ευτυχώς εκείνη τη μέρα.. καλά, δεν έκλεισα κάτι, απλά μου κλείσανε το μάτι κάτι προσφορές της alitalia.. και λέω μήπως.. μη μας δημιουργήσουν και πρόβλημα οι εκλογές όμως... :)
αχχχ και μενα ειναι πολυ του πνευματος.....αλλαααα....ας οψεται.

Christian

Member
τωρα αμα σου πω ότι συνολικά έχω ψηφίσει 1 (ολογράφως μία) φορά στη ζωή μου - και ήταν και ευρωεκλογές - θα σε στενοχωρήσω περισσότερο? :rolleyes:
Δεν με στεναχωρείς αλλά να ξέρεις η χαμένη της υπόθεσης είσαι εσύ.Σκέψου το λίγο!!!

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
μωρέ το ξέρω απλά έχω τα δικαιώματα κάπου στην ήπειρο (καταγωγή πατέρα) και δεν έχω αξιωθεί να τα μεταφέρω...

πω πω είμαι σε μεγάλο δίλημμα τώρα με τις προσφορές της εταιρείας που με έχει ταλαιπωρήσει όσο λίγες :)

Christian

Member
μωρέ το ξέρω απλά έχω τα δικαιώματα κάπου στην ήπειρο (καταγωγή πατέρα) και δεν έχω αξιωθεί να τα μεταφέρω...

πω πω είμαι σε μεγάλο δίλημμα τώρα με τις προσφορές της εταιρείας που με έχει ταλαιπωρήσει όσο λίγες :)
Οι προφορές πάντα θα υπάρχουν ενώ οι εκλογές μια στα τέσσερα χρόνια!!

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Και ποιος καίγεται για τις εκλογές; :roll::roll::roll:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636