• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
απαπα.. ψηνομαι.. ψηνομαι λέμε.. :D

(καμια σχέση με το χώρο της εκπαίδευσης εγώ όμως.. αν και με γονείς σ' αυτόν.. δεν ήθελα να ασχοληθώ... ας πρόσεχα τώρα που χάνω τους 2 μήνες καλοκαίρι διακοπές και όλα τα συναφή...:rolleyes:)

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
on topic τώρα, δεν νομίζω ναχεις πρόβλημα, εδώ δεν έχουν στις βουλευτικές..

Εγώ πάντως, που θα μείνω αθήνα για να ψηφίσω, γιατί δεν είναι του χαρακτήρα μου να απέχω και μετά να λέω α κοίτα πως τα κανανε κτλ κτλ, κανονίζω ωραιότατο ταξιδάκι εντός την Πρωτομαγιά που πέφτει παρασκευή. Μια βόλτα πρώτα από τις συγκεντρώσεις... και μετά καβαλάω το micra και .. έφυγα! :cool:

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
δεν θα χεις κανενα προβλημα!!μπορεις ανετα να φυγεις..και φυσικα δεν θα σαι η μονη..
οι ευρωεκλογες εχουν παντα την μικροτερη προσελευση!!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
7 Ioυνιου ειναι του αγιου πνευματος.
θαχουμε ξεκινησει τα μπανια:clap::clap:
8 είναι του Αγ. Πνεύματος. 7 είναι η Κυριακή (των εκλογών).
Είναι προφανές, αλλά το διορθώνω, για να μην το βρεί κανείς σε καμμιά αναζήτηση και μπερδευτεί...

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Την Κυριακη των εκλογων θα μεινω να ψηφισω , τριημερα βρισκονται πολλα.Το θεωρω πιο υπευθυνη σταση απεναντι στο δεν ψηφιζω ολοι το ιδιο ειναι. Να εχω και καποιον να βριζω μετα τις εκλογες.
Αγ Πνευματος ως εξοχως πνευματικος ανθρωπος - το πνευμα τρεχει απο τα μπατζακια μου - το ριχνω στην περισυλλογη ταξιδια θα κανω?

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Την Κυριακη των εκλογων θα μεινω να ψηφισω , τριημερα βρισκονται πολλα.Το θεωρω πιο υπευθυνη σταση απεναντι στο δεν ψηφιζω ολοι το ιδιο ειναι.
:clap: συμφωνώ με το sokrati. ούτως ή άλλως με τέτοιες προσφορές που σκάνε συνεχώς η μία μετά την άλλη... φεύγεις και για σαββατοκύριακο!

ΥΓ. Μην ξεχνάτε άλλωστε πως 1η Μαίου πέφτει Παρασκευή... νάτο το τριημεράκι που χάνουμε για την ελλάδα ρε γαμώτο! :cool:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Και γιατί να μην τα εκμεταλλευτείς και τα δύο; :bleh::bleh::bleh:

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Και γιατί να μην τα εκμεταλλευτείς και τα δύο; :bleh::bleh::bleh:
για να μπορείς να κάνεις μετά κριτική με αξιώσεις άλλωστε μια φορά στο τόσο αποφασίζουμε κι εμείς για κάτι, τι θα λεμε μετά: sorry παιδιά όταν με ρωτήσατε να πω τι γνώμη μου δεν μπορούσα έπινα guiness στο Δουβλίνο;;; :bleh:

ΥΓ. σημαντικό είναι επίσης να πούμε ότι το δικαίωμα της ψήφου (για άντρες και γυναίκες) κατακτήθηκε με τόσες θυσίες, που είναι κρίμα να το προσπερνάμε έτσι...

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
για να μπορείς να κάνεις μετά κριτική με αξιώσεις άλλωστε μια φορά στο τόσο αποφασίζουμε κι εμείς για κάτι, τι θα λεμε μετά: sorry παιδιά όταν με ρωτήσατε να πω τι γνώμη μου δεν μπορούσα έπινα guiness στο Δουβλίνο;;; :bleh:

ΥΓ. σημαντικό είναι επίσης να πούμε ότι το δικαίωμα της ψήφου (για άντρες και γυναίκες) κατακτήθηκε με τόσες θυσίες, που είναι κρίμα να το προσπερνάμε έτσι...
ας μην ανοιξουμε αυτο το θέμα....ειμαστε off topic...μονο αυτοι που μετρουν τις ψηφους αποφασιζουν........

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα