• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Εάν μου δίναν το δικαίωμα να ψηφίσω τον "κανένα" και αυτός ο "κανένας" να την παραλάβει την ψήφο μου, οκ, να ψηφίσω. Από τη στιγμή όμως που δεν με καλύπτει κάποιος ή δεν θεωρώ κανέναν από τους εκλέξιμους κοντά στις δικές μου προσδοκίες, τότε σαφώς έχω και το δικαίωμα να απορρίψω τις όποιες εναλλακτικές της ψήφου μου και να επιλέξω κάποιο ταξίδι εφόσον μου δοθεί η ευκαιρία.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Το θέμα έχει πια τόσα μηνύματα εκτός θέματος, που ουδεμία σχέση έχει με ταξίδια. ΜΕταφέρεται στο social forum λοιπόν, και μπορείτε να συνεχίσετε το ακατάσχετο offtopic εδώ....

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Εάν μου δίναν το δικαίωμα να ψηφίσω τον "κανένα" και αυτός ο "κανένας" να την παραλάβει την ψήφο μου, οκ, να ψηφίσω. Από τη στιγμή όμως που δεν με καλύπτει κάποιος ή δεν θεωρώ κανέναν από τους εκλέξιμους κοντά στις δικές μου προσδοκίες, τότε σαφώς έχω και το δικαίωμα να απορρίψω τις όποιες εναλλακτικές της ψήφου μου και να επιλέξω κάποιο ταξίδι εφόσον μου δοθεί η ευκαιρία.
δεν νομίζω ότι είπε κανείς ότι δεν έχεις δικαίωμα! Φυσικά και έχεις το δικαίωμα να κάνεις ότι θες αφού αυτό που κάνεις δεν βλάπτει κανέναν. Κουβέντα γίνεται. Εγώ απλώς εύχομαι ναμουνα σαν όλους τους άλλους εργαζόμενους και να μπροώ να πάρω άδεια όποτε θέλω κι όχι μόνο επίσημες αργίες και τον αύγουστο! Έτσι δεν θα δεσμευόμουνα από τριήμερα και τέτοια!!!!

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Αν σε καλυπτει ο κανενας, σκεψου μηπως δεν ειναι στραβος ο γυαλος αλλα στραβα αρμενιζεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα