• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Και ποιος καίγεται για τις εκλογές; :roll::roll::roll:
συμφωνω με κεφαλαια:)
σιγα μην αφηνα ταξιδι ή καποια αλλη δραστηριοτητα...για να ψηφισω αυτους tους ''πεφωτισμενους ηγετες της μιζας'':(

......αγαπητες καθηγητριες:lol:
αληθευει οτι στα γυμνασια λυκεια δουλευετε 14-18 ωρες τη βδομαδα?:clap:
φερε πετσετες φιλε cakenet:haha::haha:

vouvali

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΛΥΩΝ ΓΑΛΛΙΑΣ
Ταξίδι-Όνειρο
Μπουένος Αιρες Αργεντινή
μωρέ το ξέρω απλά έχω τα δικαιώματα κάπου στην ήπειρο (καταγωγή πατέρα) και δεν έχω αξιωθεί να τα μεταφέρω...

πω πω είμαι σε μεγάλο δίλημμα τώρα με τις προσφορές της εταιρείας που με έχει ταλαιπωρήσει όσο λίγες :)
Δεν καταλαβαίνω το δίλημμα σου, έχεις την εντύπωση ότι η δική σου ψήφος θα αλλάξει τα δεδομένα ???? Οσο για πρόβλημα στο αεροδρόμιο, δεν θα έχεις κανένα, δεν έχουμε δικτατορία προ πολλού!!!
Απόλαυσε το ταξείδι σου, είναι το μόνο που μπορεί να σε σώσει από το "έμφραγμα", μη περιμένεις να σωθείς από τους κρατούντες την εξουσία, τους μεν ή τους δε !!!Καλό ταξείδι

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
chrikky, εμείς θα είμαστε Βιέννη του Αγίου Πνεύματος.
Και αν δεν είχες αναφέρει ότι θα έχουμε ευρωεκλογές δεν θα το είχα πάρει χαμπάρι καν!

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
Και ποιος καίγεται για τις εκλογές; :roll::roll::roll:
εγώ πάντως cakenet δεν καιγομαι καθόλου!!! γιαυτό εχω κανονισει απο τον ιανουαριο να βρισκομαι στην βαρκελωνη τις μερες εκείνες...τα τελευταια χρόνια παντα όποτε εχει εκλογές εγώ την κάνω....διοτι αυτοι που ψηφιζουν δεν αποφασιζουν για τιποτα...οπως λέει και ο τραβελστορίτης φίλος μας yorgos..δεν αξίζει πλεον το κόπο να αφιερώνεις ουτε 5 λεπτα για αυτή την υπόθεση...ειλικρινα απαξιώ.....

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
συμφωνω με κεφαλαια:)
σιγα μην αφηνα ταξιδι ή καποια αλλη δραστηριοτητα...για να ψηφισω αυτους tους ''πεφωτισμενους ηγετες της μιζας'':(

......αγαπητες καθηγητριες:lol:
αληθευει οτι στα γυμνασια λυκεια δουλευετε 14-18 ωρες τη βδομαδα?:clap:
φερε πετσετες φιλε cakenet:haha::haha:
Για να σκουπίσεις τα δάκρυά σου που δουλεύουμε περισσότερο; :bleh::bleh::bleh:

Εγώ θα πρότεινα να φτάσετε στο αεροδρόμιο φορώντας κανένα καπέλο α λα Alexis Colby στην Δυναστεία...και λευκά υφασμάτινα γάντια που θα φτάνουν λίγο πιο κάτω από τον αγκώνα...οπότε όποιο και να είναι το αποτέλεσμα των εκλογών θα το χαιρετίσετε και χωρίς να έχετε βαρυά την συνείδηση! :haha::haha::haha:

Δεν καταλαβαίνω το δίλημμα σου, έχεις την εντύπωση ότι η δική σου ψήφος θα αλλάξει τα δεδομένα ???? Οσο για πρόβλημα στο αεροδρόμιο, δεν θα έχεις κανένα, δεν έχουμε δικτατορία προ πολλού!!!
Καλά, με τα νομοσχέδια περί κουκούλας και άλλα παρεμφερή, δεν είμαι και τόσο σίγουρος για το τελευταίο! :cool:

εγώ πάντως cakenet δεν καιγομαι καθόλου!!! γιαυτό εχω κανονισει απο τον ιανουαριο να βρισκομαι στην βαρκελωνη τις μερες εκείνες...τα τελευταια χρόνια παντα όποτε εχει εκλογές εγώ την κάνω....διοτι αυτοι που ψηφιζουν δεν αποφασιζουν για τιποτα...οπως λέει και ο τραβελστορίτης φίλος μας yorgos..δεν αξίζει πλεον το κόπο να αφιερώνεις ουτε 5 λεπτα για αυτή την υπόθεση...ειλικρινα απαξιώ.....
Έτσι είναι....αλοίμονο σε εμάς που εργαζόμαστε εκείνη την ημέρα και δεν έχουμε άδεια να κανονίσουμε κανένα ταξιδάκι!

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
ααααααααα φιλε cakenet.... σε εβγαλα απο το καβουκι σου.........:clap::clap::haha:
καθηγητης!!!
3 μηνες καλοκαιρι,15 μερες χριστουγεννα και πασχα...ΚΑΙ 14 ωρες τη βδομαδα:clap::clap:
πετσετεςςςςςςςςς:haha::haha:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
μπουχου θελω και γω ταξιδι του αγιου Πνευματος!!!!! ποτε ειναι αληθεια?? μπας και μου δωσουν καμια αδεια,λεμε τωρα:bleh::bleh:

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
μπουχου θελω και γω ταξιδι του αγιου Πνευματος!!!!! ποτε ειναι αληθεια?? μπας και μου δωσουν καμια αδεια,λεμε τωρα:bleh::bleh:
7 Ioυνιου ειναι του αγιου πνευματος.
θαχουμε ξεκινησει τα μπανια:clap::clap:

axinos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βελιγραδι ισως...
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη
Για τους καθηγητες επισης γιορτες και αργιες, εκδρομες, συμβουλια, συνελευσεις, μαθητικες εκλογες, καταληψεις, αποχες, κοπανες μαθητων, παρελασεις, εκκλησιασμοι, εκλογες ελμε, εκλογες πυσδε κλ, αναρρωτικες αδειες, αδειες επαπειλουμενης κυησης, λοχειας, ανατροφης, εκπαιδευτικες, γονικες, για εκλογες (και κλειστα τα σχολεια πριν και μετα, αφου ειναι εκλογικα κεντρα)... Αλλος με τη βαρκα μας????? :haha::haha::haha::haha: :bleh::bleh::bleh::bleh::clap::clap::clap::clap:

Και εγω παω ταξιδι! Πηλιο! Παντρευεται μια φιλη μου και δεν προκειται να αφησω το γαμο για να παω για πουρναρια (δηλαδη εκλογες!).
Ασχετο, αλλα μηπως ειμαστε off topic???

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Για τους καθηγητες επισης γιορτες και αργιες, εκδρομες, συμβουλια, συνελευσεις, μαθητικες εκλογες, καταληψεις, αποχες, κοπανες μαθητων, παρελασεις, εκκλησιασμοι, εκλογες ελμε, εκλογες πυσδε κλ, αναρρωτικες αδειες, αδειες επαπειλουμενης κυησης, λοχειας, ανατροφης, εκπαιδευτικες, γονικες, για εκλογες (και κλειστα τα σχολεια πριν και μετα, αφου ειναι εκλογικα κεντρα)... Αλλος με τη βαρκα μας????? :haha::haha::haha::haha: :bleh::bleh::bleh::bleh::clap::clap::clap::clap:
..εισαι απιστευτη:lol::lol:
πως μου διεφυγαν τοσα....
μουδωσες υλικο να δουλεψουμε στη παρεα μας τον ''χημικο'':clap::clap:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
ααααααααα φιλε cakenet.... σε εβγαλα απο το καβουκι σου.........:clap::clap::haha:
καθηγητης!!!
3 μηνες καλοκαιρι,15 μερες χριστουγεννα και πασχα...ΚΑΙ 14 ωρες τη βδομαδα:clap::clap:
πετσετεςςςςςςςςς:haha::haha:
Ποιο καβούκι μου; ...και ποιος είναι καθηγητής;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος