taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Α χα! Έχω κλείσει στο ίδιο ξενοδοχείο σε δυο βδομάδες που πάω Γκντανσκ...
Tip: έχει καλό πρωινό με τοπικές λιχουδιές, κατί blinis, γλυκά ντόπια κλπ, το οποίο συνήθως δεν παίζει στα ibis.Α χα! Έχω κλείσει στο ίδιο ξενοδοχείο σε δυο βδομάδες που πάω Γκντανσκ...
Και μετά ήρθε η φωτογραφία. Και η τέχνη επιτέλους ξεκόλλησε από την πιστή αποτύπωση και βρήκε νόημα. Κατά τη γνώμη μου οι συγκρίσεις του πριν με το μετά είναι εντελώς άτοπες.Δεν λέω, έχει την χάρη της και σύγχρονη τέχνη. Αλλά είναι απίστευτο πώς ζωγράφιζε ο άνθρωπος 400-500 χρόνια πριν ε;
Με αφορμή την ερώτησή σου χάζευα τις εκδόσεις Taschen, αλλά ειδικά για μουσεία δεν είδα. Ειλικρινά δεν ξερω πώς παραγγέλνεις, εγώ παίρνω από τα museum shops μόνο.]Έχεις καμια ιδέα πως μπορώ να βρώ αλλιώς, έστω και στα αγγλικά. ΟΧΙ ηλεκτρονικό οδηγό!!! Θέλω να μένουν στην βιβλιοθήκη μου....
Εννοείται πως το έχω,μαζί με άλλα τέσσερα βιβλία σχετικά με το de Chirico. «Οι ιταλικές πλατείες» του ήταν εργασία μου στο μεταπτυχιακό.Με αφορμή την ερώτησή σου χάζευα τις εκδόσεις Taschen, αλλά ειδικά για μουσεία δεν είδα. Ειλικρινά δεν ξερω πώς παραγγέλνεις, εγώ παίρνω από τα museum shops μόνο.
Είδα όμως αυτό που είναι ταμάμ για τη @fenia42
https://www.taschen.com/pages/en/catalogue/art/all/43108/facts.de_chirico.htm