babaduma
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- terra incognita
- Ταξίδι-Όνειρο
- α του Κενταύρου
Μην ανησυχείς, και στη συνάντηση θα καλυφθείς...τωρα εγω τι να πω? με καλυψες.
Μην ανησυχείς, και στη συνάντηση θα καλυφθείς...τωρα εγω τι να πω? με καλυψες.
Εξαφανίστηκε στα μέσα και στα 'έξω' η Ζωή μας, δυστυχώς δε θα μπορέσει να είναι μαζί μας αυτή τη φοράΡε παιδιά...η earth citizen έχει εξαφανιστεί!!!!
Τα τραπέζια, Αθηνά μου, θα διαμορφωθούν πολλές φορές κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Ρώτα ό,τι προλάβεις εγκαίρως, πριν ο orestcrete αρχίσει τη διανομή του μουρνορακέωςπαιδια εγω θελω 2 θεσεις διπλα σε ταυλανδοπληκτο στο τραπεζι.εχω πολλες αποριες για το
καλοκαιρινο μου ταξιδι.
καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς .......Δεν έχω πάει Ταϋλάνδη, πλάκα κάνω.
Καμίλλη Έρση μου, Καμίλλη
Ασε που το gamila στα αραβικά σημαίνει όμορφη
Οπότε κάνω και κοπλιμάν
Αν στο φόρουμ αυτό μιλάτε μόνο σοβαρά, καλύτερα να μην έρθω στη συνάντηση. Θα παρεξηγηθώ με πολλούς και δεν υπάρχει λόγος. :roll:καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς .......
\Αν στο φόρουμ αυτό μιλάτε μόνο σοβαρά, καλύτερα να μην έρθω στη συνάντηση. Θα παρεξηγηθώ με πολλούς και δεν υπάρχει λόγος. :roll:
Αν στο φόρουμ αυτό μιλάτε μόνο σοβαρά, καλύτερα να μην έρθω στη συνάντηση. Θα παρεξηγηθώ με πολλούς και δεν υπάρχει λόγος. :roll:
Ωωωπ! Σε τσάκωσα!! Σου έλειψα βρε;;Ρε παιδιά...η earth citizen έχει εξαφανιστεί!!!!
Εύχομαι να περάσετε τέλεια (σίγουρο είναι αυτό!!) και θα επανορθώσω σε επόμενη συνάντηση!! Πάντως έχω ήδη δώσει εντολή τα κρασιά και τις ρακές να τα πιείτε και στην υγειά μουΕξαφανίστηκε στα μέσα και στα 'έξω' η Ζωή μας, δυστυχώς δε θα μπορέσει να είναι μαζί μας αυτή τη φορά
13.30 αν δεν με απατά η μνήμη μουτελικα ειπαμε καπου ωρα για το εστιατοριο ????? αν αναφερθηκε σορρυ αλλα βαριεμαι λιγο να ψαξω 24 σελιδες!!!!!!