Panagiota^
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιράν, Εκουαδόρ, Τανζανία
ΔΕΝ τον θέλουμε νηφάλιοΟ γιόκας μου υποσχέθηκε να ΕΙΝΑΙ νηφάλιος, αλλά όχι και ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ νηφάλιος.... οπότε νεαρές κυρίες... κανονίστε αναλόγως ...
![]()

ΔΕΝ τον θέλουμε νηφάλιοΟ γιόκας μου υποσχέθηκε να ΕΙΝΑΙ νηφάλιος, αλλά όχι και ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ νηφάλιος.... οπότε νεαρές κυρίες... κανονίστε αναλόγως ...
![]()
Ταξιδιωτικού φόρουμ. Αν ήταν ΑΑ, θα ήμουν και εγω μέσα.Συνάντηση ταξιδιωτικού φόρουμ ή ανώνυμων αλκοολικών είπαμε ότι είναι?![]()
ΔΕΝ τον θέλουμε νηφάλιοΝικόλα, κανόνισε, θα έχουμε και κόκκινο και λευκό! Χικ!
![]()
το θέλω πολύ και θα το προσπαθήσω....θα ξερω μεχρι 15/5...
Θα ειμαι εκει( εκτος απροοπτου)
εγω έχω χαμηλό ζάχαρο και χοληστερίνη, μπορώ να έρθω για να τα ανεβάσω;
Προ της εισόδου μόνο!Αν το μενου έχει και δωρεαν εξεταση ζαχάρου και χοληστερίνης, για γράψτε και μένα !!!![]()
Κι από τους δύο κηδεμόνες παρακαλώ και μόνο στο πρωτότυποΑυτό που θα παιχτεί,απαιτεί και γονική συναίνεση?
ή μπορώ να παρευρεθώ και μόνο μου?
Mfish, εσένα θα σε βάλουμε δίπλα στο Glosoli, μην ανησυχείς καθόλου!τελικα μαζευτηκαμε πολλοι...χαιρομαι που μετα απο 2 χρονια στο φορουμ θα καταφερω να γνωρισω κοσμο.......
το αλκοολ αφηστε το για μενα που ειμαι νιατο![]()
Εσένα vario με τα extreme pets σου, θα σε βάλουμε δίπλα στον danev να μιλάτε για τις extreme εμπειρίες σαςΜη μου πείτε ότι θα με βάλετε δίπλα στη μαθουσάλα την Καραγιάννη???![]()
Το ανέκδοτο με την γιαγια που παντρευόταν και πήγε στο Φαρμακειο για να κάνει <λίστα γάμου> το ξέρετε? :Εσένα vario με τα extreme pets σου, θα σε βάλουμε δίπλα στον danev να μιλάτε για τις extreme εμπειρίες σας![]()
Αυτό αγαπητέ δεν ήταν ανέκδοτο, για την λίστα γάμου μου μιλάς, λίγα τα λόγια σου.Το ανέκδοτο με την γιαγια που παντρευόταν και πήγε στο Φαρμακειο για να κάνει <λίστα γάμου> το ξέρετε? :![]()