taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Βρε malysa, τι λένε? Μόνο του θα το αφήσεις να πάει το παιδί?Και αν είσαι 24, τότε να έρθεις με κηδεμόνες. Δε θα σου δώσουν αλλιώς να πιείς
Βρε malysa, τι λένε? Μόνο του θα το αφήσεις να πάει το παιδί?Και αν είσαι 24, τότε να έρθεις με κηδεμόνες. Δε θα σου δώσουν αλλιώς να πιείς
Παιδιά...24 ετών ο glosoli...ρίχνει κατά πάρα πολύ τον μέσο όρο
Νέος εδώ μέσα εννοώ. Όπως και οι περισσότεροι καταλάβαμε να λέει ο cacofonix...
Και αν είσαι 24, τότε να έρθεις με κηδεμόνες. Δε θα σου δώσουν αλλιώς να πιείς
θα τον συνοδεύσω εγώ σαν κηδεμόνας του, αλλά είμαι της σχολής του Βίλχεμ Ράιχ....Βρε malysa, τι λένε? Μόνο του θα το αφήσεις να πάει το παιδί?
δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.....Να ερθουμε και εμεις η αργησαμε να το αποφασισουμε? Δυο ειμαστε μονο R.
Παναγιώτα........... μουσική και χορό να απαιτήσουμε. Δεν νομίζω να ζεσταίνουμε τις καρέκλες για πολύ...
Αντουάν;;; Είσαι πιανίστας;; :roll::roll:Θα σας παίξω πιάνο μωρέ, πως κάνετε έτσι; Μετά τη ψηφοφορία μας στη eurovision είστε νομίζω όλοι έτοιμοι να περάσετε σε αυτό το επίπεδο!!
Απλά πείτε μου τι προτειμάτε. Μπάχ ή Μπετόβεν; Ή κάτι άλλο; Να προετοιμαστώ...
χαχαχα φοβερός! Έχω και απ'αυτό το πτυχίο, το πήρα όταν είχα κέφια-όρεξη-κουράγιο-υπομονή....αυτά.Αντουάν;;; Είσαι πιανίστας;; :roll::roll:
Λοιπόν για το ρεπερτόριο θα μας παίξεις:
- Γυφτοπούλα στο χαμαμ
- Γκελ γκελ καϊξί
- Σεράχ
- Αργοσβήνεις μόνη
- Ζεχρά
- Μεσ'της πόλης το χαμάμ
- Θέλω να πιω όλο το Βόσπορο (αυτό στο τέλος όταν θα γίνει αποτίμηση του αριθμού των λίτρων κρασιού που θα έχουν καταναλωθεί)
Έχεις 5,5 μέρες να βρεις τι παρτιτούρες