_antonis_
Member
Δεν το'χα σκεφτεί!Που το ξερεις οτι θα λειπει η Γλυκερια? Μπορει να ειναι και αυτη μελος του φορουμ!
Τότε να προετοιμαστώ, μη γίνουμε ρεζίλι!!
Δεν το'χα σκεφτεί!Που το ξερεις οτι θα λειπει η Γλυκερια? Μπορει να ειναι και αυτη μελος του φορουμ!
Αχ ρε Αντώνη γι'αυτό περνάμε καλάΕίμαστε όλοι για δέσιμο (όπως δείχνει και ο αρκάς! )
Καλά περνάμε, αλλά μου φαίνεται πως είμαι ο μόνος που δουλεύω (που θα πάει αυτή η κατάσταση; ) οπότε σας καληνυχτίζω!! Και πρέπει να χω και καθαρό μυαλό για τις πρόβες που ξεκινάω αύριο.....Αχ ρε Αντώνη γι'αυτό περνάμε καλά
Καλή ξεκούραση καλλιτέχνη μας... (τσαφ).... να ξεκουραστείς γιατί μας είσαι πολύτιμος..... (τσαφ)....εμείς εκτιμάμε τη τέχνη..... (τσαφ)... και στηρίζουμε τους εκφραστές της ...... (τσαφ, τσαφ, τσαφ)... δεν σε πιέζουμε, ελεύθερα.... (τσαφ)Καλά περνάμε, αλλά μου φαίνεται πως είμαι ο μόνος που δουλεύω (που θα πάει αυτή η κατάσταση; ) οπότε σας καληνυχτίζω!! Και πρέπει να χω και καθαρό μυαλό για τις πρόβες που ξεκινάω αύριο.....
Λοιπόν, 11.45 συνάντηση στο μουσείο, 13.30 συνάντηση στον Ελλήσποντο για όσους θα έρθουν απευθείας στη Δάφνη. Θα επανέλθω άμεσα με ακριβείς λεπτομέρειες.Παιδιά είμαι ήδη Αθήνα για το σεμινάριο.
Έχουμε πει ώρα για την Κυριακή, τι ώρα θα βρεθούμε και πού για το μουσείο; Πείτε λεπτομέρειες να ξέρω, γιατί μπαίνω με ασύρματο δίκτυο όταν προλάβω και όοοοταν πιάνει!!
Αλλιώς δε θα'ρθω!!!!!!!!!!!
Καλώς ήρθατε στην παρέα μαςΝα ερθουμε και εμεις η αργησαμε να το αποφασισουμε? Δυο ειμαστε μονο R.
Αντουάν;;; Είσαι πιανίστας;; :roll::roll:
Λοιπόν για το ρεπερτόριο θα μας παίξεις:
- Γυφτοπούλα στο χαμαμ
- Γκελ γκελ καϊξί
- Σεράχ
- Αργοσβήνεις μόνη
- Ζεχρά
- Μεσ'της πόλης το χαμάμ
- Θέλω να πιω όλο το Βόσπορο (αυτό στο τέλος όταν θα γίνει αποτίμηση του αριθμού των λίτρων κρασιού που θα έχουν καταναλωθεί) Έχεις 5,5 μέρες να βρεις τι παρτιτούρες
Προλαβαίνεις, προλαβαίνεις Κι εμείς θα χαρούμε... Μα πόσο πλήρης αυτή η συνάντηση! Μπορείς να στείλεις κι ένα πμ στον Αντώνη τον πιανίστα, να συνεννοηθείτε να συνοδέψεις χορευτικά τα άσματα που θα μας χαρίσει. Ο cacofonix να απομακρυνθεί παρακαλώΠρολαβαίνω να δηλώσω κι εγώ τελικά συμμετοχή; Θα έρθω μόνη, μόνο στο εστιατόριο και θα χαρώ πολύ που θα σας γνωρίσω από κοντά!!