orestcrete
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Iceland
- Ταξίδι-Όνειρο
- New Zealand
Αποτι βλεπω τα παιδια εδω δεν πινουνε χαχαχα ... Αντωνη θα ειναι φανερη η απουσια σου,θα κανω ομως ο,τι μπορω .. 2 μπουκαλια θα ειναι ο,τι πρεπει
Τέλεια!Υπολόγισε μας και μας
Η αλήθεια είναι πως αν αργούσες λίγο ακόμη να δηλώσεις συμμετοχή, σκεφτόμουν να ακυρώσω την εκδήλωση. Έχει και κάτι μαριναρισμένα σουβλάκια...Απα πα πα πα πάλι φαγητό; Νιαου νιαου
Βαλε και μένα στη λίστα . Και να το ξέρεις εγώ έρχομαι περισσότερο για το μουσείο.
Μπράβο panagiotaγια την υπέροχη ιδέα.
Κοσμο απο Κρητη δεχεστε;;;; επιτελους μετα απο 1 χρονο στο φορουμ με βολευει μια ημερομηνια ...
Το πρόβλημα είναι στο επίρρημα καλέ μου Κρητικέ, κάνε τα κουμάντα σου και στην κεφαλή του τραπεζιού θα σε βάλουμε!αμα φερω και λιγο ρακι θα υπαρχει προβλημα;;;;
Δε μας ξέρεις καλά, Κλεο μου...Ελπιζω να ειστε και χορευταραδες..οχι να ντρεπεστε.
Μην βγαλουμε παλι ολη τη λαντζα εγω,η zmaria και ο Glosoli.
Μουρνορακί πίναμε στο Σχοινιά; Και μετά μου λένε να προσέξω τις βότκες στη Μόσχακράτα δυο δίλιτρα μουρνορακί 70%, είναι γερά ποτήρια. πότισε της όλες.
μην έχω την επομένη παράπονα από κάτι αγαπημένες μου φίλες...
Τέλεια!
Δε μας ξέρεις καλά, Κλεο μου...
Θα φροντισω τοτε να δειτε εκτος απο την ανθρωπινη μορφη της Κρητης και την ποσιμη μορφη εκτος απο κρασακι αμα φερω και λιγο ρακι θα υπαρχει προβλημα;;;;
Καλα μιλας σοβαρα !!!!!!!Ρε συ θα ερθεις ?Τι κρίμα...καβατζώθηκε η κεφαλή του τραπεζιού.
Δεν έρχομαι! Και θα ήταν ευκαιρία μια που θα' μαι Αθήνα εκείνη τη περίοδο...
Σιγά μη σας έκανα τη χάρη! Εκεί θα είμαι!! Δε γλιτώνετε!!! Μουσείο και φαγοπότι.
(KLEOPATRA ούτε να το σκέφτεσαι!!! αν καταλαβαίνεις τι λέω)