giannismits
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
Έχεις αντίληψη!Λοιπόν νομίζω ότι η Ρίγα μου αρέσει περισσότερο από το Ταλίν. Πολύ περισσότερο θα έλεγα! Μπράβο Γιάννη!
Έχεις αντίληψη!Λοιπόν νομίζω ότι η Ρίγα μου αρέσει περισσότερο από το Ταλίν. Πολύ περισσότερο θα έλεγα! Μπράβο Γιάννη!
Ουάου! Ευχαριστώ. Έμαθα σας παίδεψε λιγάκι ε!Η ιστορία μεταφέρθηκε στις ολοκληρωμένες ιστορίες της Ευρώπης![]()
Όχι όλα καλά, όσο πατάει ο ελέφαντας μόνοΟυάου! Ευχαριστώ. Έμαθα σας παίδεψε λιγάκι ε!![]()
Έχεις δίκιο, τους έφτιαξα και τους τίτλους κεφαλαίωνμία παρατήρηση πρόταση: μήπως θα μπορούσαν τα κεφάλαια να μετονομαστούν όπως τα αναφέρει ο @giannismits στην ιστορία του; η ταξινόμηση κεφ1, 2, 3, κλπ δεν βοηθά αν θέλει κανείς να διαβάσει πχ για τη Ρίγα μόνο (όχι ότι κάνει κόπο να πατάς το επόμενο, αλλά θα ήταν μεγάλη διευκόλυνση).
Το αφεντικό είναι αστέρι! Και γρήγορος και διαθέσιμος πάντα για τα μέλη τουμία παρατήρηση πρόταση: μήπως θα μπορούσαν τα κεφάλαια να μετονομαστούν όπως τα αναφέρει ο @giannismits στην ιστορία του; η ταξινόμηση κεφ1, 2, 3, κλπ δεν βοηθά αν θέλει κανείς να διαβάσει πχ για τη Ρίγα μόνο (όχι ότι κάνει κόπο να πατάς το επόμενο, αλλά θα ήταν μεγάλη διευκόλυνση).