Πριν από μια βδομάδα περίπου της έστειλα ένα προσωπικό μήνυμα για να μου μεταφέρει μια ιστορία που είχα ποστάρει σε λάθος μέρος...έμεινε χωρίς απάντηση...που να ήξερα!!
Καλό παράδεισο Άννυ!
Στεναχωρήθηκα πολύ.. Δε γνώρισα την Άννυ από κοντά αλλά μέσα από τα μηνύματά της και τις ιστορίες της ήταν σαν να τη γνώριζα.. Θα λείψει πολύ σε όλους.. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στον σύζυγο της και σε όλους τους δικούς της ανθρώπους...
Τι να πω... είμαι συγκλονισμένη ειλικρινά... Αρχικά δεν μπορούσα να πιστέψω ότι πρόκειται για τη γνωστή Άννυ, για την Άννυ που γνώρισα στις συναντήσεις του φόρουμ... Θερμά συλλυπητήρια σε όλους τους δικούς της ανθρώπους.
Θερμά συλληπητήρια και από εδώ Χρήστο. Τουλάχιστον είχαμε την τύχη η Άννυ να είναι μέλος στην κοινότητά μας και τα γραπτά της θα είναι εδώ για να μας τη θυμίζουν.
Χρήστο σου εύχομαι κουράγιο και δύναμη! Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ για την Άννυ που πάρόλο που δεν την γνώριζα προσωπικά ένοιωθα ότι την ήξερα μέσα από το φόρουμ. Καλό σου ταξίδι Άννυ...
Δεν μπορω να το πιστεψω...γνωρισα την Αννυ στα γενεθλια του travelstories.Ενας υπεροχος ανθρωπος εφυγε τοσο γρηγορα,τοσο ξαφνικα...εκλαψα.
Χρηστο,τα θερμα μου συλληπητηρια.