Λένε πως το διαδίκτυο είναι ένας ψεύτικος κόσμος, οι "φιλίες" που δημιουργούνται δεν έχουν διάρκεια αν δεν γνωριστείς προσωπικά και πολλά ακόμα... Καμιά φορά όμως, μέσα από αυτόν τον χώρο, συναναστρέφεσαι και αξιόλογους ανθρώπους, που με τα χρόνια κερδίζουν χώρο στη σκέψη σου και χαμόγελα στην ψυχή σου, γιατί η συμπεριφορά τους ταιριάζει με την δική σου, γιατί σου συμπαραστέκονται στα δύσκολα και διασκεδάζουν μαζί σου στα εύκολα, παρά που δεν έχεις ποτέ συναντηθεί...
Απόψε λοιπόν, είπα να σεργιανίσω σε μια παλιά και αγαπημένη ιντερνετική γειτονιά, μετά από πολύ καιρό...
και συγκλονίστηκα διαβάζοντας για την ξαφνική απώλεια μιας σπουδαίας φίλης... έξι χρόνια, οι συγκυρίες δεν προέκυψαν για να συναντηθούμε, όμως ήταν πάντα παρούσα, γλυκιά και ευγενική... στα γενέθλια του άνδρα μου και στα δικά μου, σε μηνυματάκια προσωπικά για διάφορα, σε γράμματα συμπαράστασης όταν κάτι με στενοχωρούσε... αντίστοιχα και από την δική μου πλευρά !
Συγκινήθηκα πολύ απόψε, τα συναισθήματα είναι έντονα και η ταραχή μεγάλη... θα΄πρεπε ίσως να έχουμε προσπαθήσει περισσότερο, να τα πούμε από κοντά...
Όπως και να΄ναι, θα την θυμάμαι πάντοτε με αγάπη... εύχομαι δύναμη και στους δικούς της ανθρώπους !
Καλό σου ταξίδι αγαπημένη διαδικτυακή φίλη, θα μου λείψεις...
Σαν σήμερα, πριν έναν χρόνο, 'έφυγε' η Άννυ....
Εύχομαι ο χρόνος που πέρασε να 'απάλυνε' έστω και ελάχιστα τον πόνο της απώλειας για τον αγαπημένο της σύζυγο, τον Χρήστο...
Τη θυμόμαστε, τη μνημονεύουμε και η ανάμνησή της ζει στις καρδιές μας...
Rosa, με συγκίνησες πολύ που το θυμήθηκες.
Σ' ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σου λόγια.
Ας τη θυμόμαστε όλοι χαμογελαστή, όπως ήταν πάντα με τα φιλαράκια της από το travelstories
Πέρυσι τέτοια περίοδο δεν εμπαινα λόγω προσωπικών θεμάτων κ δεν το είχα πληροφορηθεί.
Στεναχωρήθηκα πολύ κι ας μην είμαι από τα μέλη που την γνώρισαν από κοντά.
Μου έχει δώσει δεκάδες απαντησεις & είχα ακουλουθήσει βήμα προς βήμα της συμβουλές στο γαμήλιο ταξίδι στα cinque Terre.
Μερικά γεγονότα είναι πολύ άδικα...
Εύχομαι στον σύζυγο ο καιρός να απάλυνε λίγο τον πόνο και σε εκείνη να ταξιδεύει κάπου όμορφα..