deka
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Mama Africa
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού/Γουατεμάλα/Ν.Πάσχα
Φοβερός ο Ραούλ και η εμπειρία που σας χάρισε!
Και ήμουν έτοιμος να ''σου την πώ'' σήμερα για τη συνέχεια, αλλά είδα ότι έγραψες πρίν 5 μέρες, λέω άσ'τον λίγο ακόμη. Τελικά όμως με πρόλαβες!
Εμπειρία τελικά ε;;;
Η εμπειρία απίστευτη, οφείλω ένα ευχαριστώ έστω και από μακριά σε κάποιον που δεν θα το διαβάσει ποτέ, τον Ραούλ που είναι ένας από τους δύο επίσημους αρχιερείς της Σαντερία στο trinidad.Φοβερός ο Ραούλ και η εμπειρία που σας χάρισε!
Tέλος o Shango, ο θεός του πολέμου,γιος της Γιεμαγιά, είναι ο κυρίαρχος του τυμπάνου bata και μαγεύει τις γυναίκες ερωτικά με τους λάγνους χορούς του. Φοράει κόκκινα ρούχα με λευκή μπορντούρα και κρατάει τον πέλεκυ του πολέμου, συμβολίζοντας την αρρενωπότητα, τον έρωτα και το νόημα της ζωής.
μα το θεό Sango, που τον είδες τον πατσά, κομμάτια κρέατος με κρεμμυδάκια και πιπεριές, γευστικότατο μπορώ να πω.Πω πω επεισοδια που εχασα ..αλλα αποζημιωθηκα πληρως μετα.
(Σταυρο πολυ καλο το αβαταρ).
είναι λόγω haratsoland:xmas_eek:
Αλλα ενα φαγητο που ποσταρες πριν 2 κεφαλαιο...τι ειναι αυτο?Σα συνδυασμος πατσα και εντερων ...γλιστερο κ αποκρουστικο μου φαινοταν.
ευχαριστώ και δημοσίως για τις πληροφορίες, τσέκαρα και τον hydronetta ότι δεν θα τον πετύχω μπροστά μου σε κανένα άλογο επάνω και έχω πάρει τα πάνω μου.Και που λες Σταύρο, αφού κλείσαμε το πρωί το τηλέφωνο, άρχισα να σε ψάχνω εδώ μέσα, να δω τέλος πάντων τι κομμάτι του λόγου ήταν αυτός ο περίεργος τύπος με τον οποίο αντάλλασσα πληροφορίες (όχι, μην ανησυχείς, δεν θα αποκαλύψω για πού, είμαι εχέμυθο άτομο εγώ ) και που, άκουσον άκουσον σύχναζε στην Τουρκάνα εν έτει 1995 (πως να μην συμπαθήσω μετά απ' αυτό!).
Όσο για την ιστορία για την Κούβα την είχα δει, αλλά παραδέχομαι ότι δεν μου'χε κινήσει την περιέργεια μέχρι σήμερα (ε, από Κούβα και Ταιλάνδη ομολογώ ότι έχω πάθει ένα κάποιο οβερντόουζ στο τράβελστορις). Λάθος μέγα, εννοείται, τη στιγμή μάλιστα που υποστηρίζω ότι το ψητό μιας ιστορίας βρίσκεται στον τρόπο της αφήγησης και δευτερευόντως στον προορισμό. Κι εδώ η αφήγηση τα σπάει. Το αποτέλεσμα είναι ότι μου'φαγες το μισό Σάββατο να σε διαβάζω αναδρομικά, αλλά χαλάλι σου. Και τώρα βέβαια έχω στηθεί για τη συνέχεια. Arriba λοιπόν!