• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Σλοβακία Τσεχική Δημοκρατία Το πυρηνικό καταφύγιο της Τσεχοσλοβακίας & τα 24 μπαρ.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Αν έρθω Θεσσαλονίκη που έχει μια πιθανότητα να ανέβω κατά τον Μάρτιο Απρίλιο θα σου στείλω αλλιώς στείλε αν κατέβεις Αθήνα! 😊 Θα σε πάω au revoir. Θα σου αρέσει! Παλιό Αθηναϊκό μπαρ που θυμίζει λίγο παμπ.
Μετά χαράς, μπαράρα ιστορική στην οποία προφανώς κι έχω πάει προ διετίας και βάλε, κάτι τέτοια τα ξετρυπώνω δε μου ξεφεύγουν! ;)

IMG_20220514_000317.jpg

MarieAries

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Δυτική Αφρική
Φοβερό Γιάννη, δεν το γνώριζα!!!
Αν ανέβεις Τίρανα έχει κι εκεί μπαράκια τέτοιου στυλ, τα βρήκα τώρα που πήγα, και 2 πολύ ωραία πρώην καταφύγια που λειτουργούν ως μουσεία (δυστυχώς δεν μένεις εκεί μέσα).
Δεν το ανέβασες στο φβ νομίζω, δεν ήξερα ότι έμεινες σε κάτι τέτοιο.
Περιμένω τις φωτό σου!

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Φοβερό Γιάννη, δεν το γνώριζα!!!
Αν ανέβεις Τίρανα έχει κι εκεί μπαράκια τέτοιου στυλ, τα βρήκα τώρα που πήγα, και 2 πολύ ωραία πρώην καταφύγια που λειτουργούν ως μουσεία (δυστυχώς δεν μένεις εκεί μέσα).
Δεν το ανέβασες στο φβ νομίζω, δεν ήξερα ότι έμεινες σε κάτι τέτοιο.
Περιμένω τις φωτό σου!
Ναι το τσέκαρα από το πρόσφατο ταξίδι σου, με τη διαφορά ότι αυτό στο Brno πέρα από επισκέψιμο αξιοθέατο λειτουργεί και σαν Hostel, ήταν τρομερή εμπειρία. Ανέβασα και το είχαμε σχολιάσει, μάλλον θα μπερδεύεσαι με κάποια άλλη εκδρομή.
Πολλά περισσότερα στα επόμενα κεφάλαια! ;)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.797
Μέλη
39.528
Νεότερο μέλος
talosmv

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom