Σλοβακία Τσεχική Δημοκρατία Το πυρηνικό καταφύγιο της Τσεχοσλοβακίας & τα 24 μπαρ.

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Φθινόπωρο έχω κλείσει Πράγα 6 διανυκτερεύσεις. Θεωρείς ότι στο έχοντας προγραμματίσει μονοήμερες σε Κάρλοβυ Βάρυ, Δρέσδη και Brno θα έπρεπε να του αφιερώσω άλλη μια μέρα έχοντας υπόψη ότι είναι η πρώτη μου επίσκεψη στην Πράγα;
Η πρόταση μου δεν είναι στο πνεύμα της πολύ ωραίας ιστορίας του @psilos3 (δεν θα πίστευα ότι αυτή η πόλη έχει 24 μπαρ στο σύνολο!). Θα σας έλεγα να δείτε την περίπτωση του πανέμορφου, παραμυθένιου Cesky krumlov αντί για το Brno. Περίπου ίδια απόσταση με Brno από Πράγα, αλλά πολύ καλύτερη περίπτωση. Προσωπική άποψη προφανώς.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
δεν θα πίστευα ότι αυτή η πόλη έχει 24 μπαρ στο σύνολο!
24; Μήπως 124 και λίγα λέω, είναι από τις πιο ζωντανές πόλεις που έχω περάσει. :cool:
σας έλεγα να δείτε την περίπτωση του πανέμορφου, παραμυθένιου Cesky krumlov
Συμφωνώ για Cesky Krumlov, αποτελεί άλλωστε και μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco και είναι εδώ και καιρό στη λίστα μου, ωστόσο ως πολύ πιο μικρό μέρος δε τίθεται θέμα σύγκρισης με το Brno. Θα το προτιμούσα όμως σίγουρα έναντι του Karlovy Vary.

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Η πρόταση μου δεν είναι στο πνεύμα της πολύ ωραίας ιστορίας του @psilos3 (δεν θα πίστευα ότι αυτή η πόλη έχει 24 μπαρ στο σύνολο!). Θα σας έλεγα να δείτε την περίπτωση του πανέμορφου, παραμυθένιου Cesky krumlov αντί για το Brno. Περίπου ίδια απόσταση με Brno από Πράγα, αλλά πολύ καλύτερη περίπτωση. Προσωπική άποψη προφανώς.
Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση.

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Συμφωνώ για Cesky Krumlov, αποτελεί άλλωστε και μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco και είναι εδώ και καιρό στη λίστα μου, ωστόσο ως πολύ πιο μικρό μέρος δε τίθεται θέμα σύγκρισης με το Brno.
Δεν ξέρω αν υπάρχει σχετικό τοπικ να μεταφερθούν τα μηνύματα για να μην χαλάσουμε την ιστορία. Παρόλο που το Cesky krumlov είναι μικρότερο, έχει περισσότερα πράγματα να δεις από το Brno. Το Brno το έχω στην ίδια κατηγορία με Μπρατισλάβα, ακόμα και για μονοήμερη θα το σκεφτόμουν διπλά και τριπλά. Φυσικά ένα καινούργιο μέρος να δεις πάντα κάτι θα σου δώσει, απλά ιδέες ρίχνουμε σε τέτοιες ερωτήσεις.

paefstra

Member
Φθινόπωρο έχω κλείσει Πράγα 6 διανυκτερεύσεις. Θεωρείς ότι στο έχοντας προγραμματίσει μονοήμερες σε Κάρλοβυ Βάρυ, Δρέσδη και Brno θα έπρεπε να του αφιερώσω άλλη μια μέρα έχοντας υπόψη ότι είναι η πρώτη μου επίσκεψη στην Πράγα;
Βαλε 1 βραδυ στη Δρεσδη γιατι εχει σημαντικοτερη ιστορια και απο το Καρλοβι Βαρι και απο το Brno.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Cesky krumlov είναι μικρότερο, έχει περισσότερα πράγματα να δεις από το Brno. Το Brno το έχω στην ίδια κατηγορία με Μπρατισλάβα, ακόμα και για μονοήμερη θα το σκεφτόμουν διπλά και τριπλά.
Διαφωνώ κάθετα, εγώ θα ήθελα άλλη μια μέρα για να δω τα αξιοθέατα του Brno που είχα στη λίστα μου και παρουσίαζαν ενδιαφέρον, χώρια οι Pub... Όχι ότι δε μπορείς τελικά να επιλέξεις σε περίπτωση που βρεθείς εκεί για μια μέρα αλλά λέμε αντικειμενικά. Επίσης διαφωνώ για την Μπρατισλάβα, Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα και μονοήμερη δε γίνεται.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.816
Μέλη
39.554
Νεότερο μέλος
itravelgr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom