Σλοβακία Τσεχική Δημοκρατία Το πυρηνικό καταφύγιο της Τσεχοσλοβακίας & τα 24 μπαρ.

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Φθινόπωρο έχω κλείσει Πράγα 6 διανυκτερεύσεις. Θεωρείς ότι στο έχοντας προγραμματίσει μονοήμερες σε Κάρλοβυ Βάρυ, Δρέσδη και Brno θα έπρεπε να του αφιερώσω άλλη μια μέρα έχοντας υπόψη ότι είναι η πρώτη μου επίσκεψη στην Πράγα;
Η πρόταση μου δεν είναι στο πνεύμα της πολύ ωραίας ιστορίας του @psilos3 (δεν θα πίστευα ότι αυτή η πόλη έχει 24 μπαρ στο σύνολο!). Θα σας έλεγα να δείτε την περίπτωση του πανέμορφου, παραμυθένιου Cesky krumlov αντί για το Brno. Περίπου ίδια απόσταση με Brno από Πράγα, αλλά πολύ καλύτερη περίπτωση. Προσωπική άποψη προφανώς.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
δεν θα πίστευα ότι αυτή η πόλη έχει 24 μπαρ στο σύνολο!
24; Μήπως 124 και λίγα λέω, είναι από τις πιο ζωντανές πόλεις που έχω περάσει. :cool:
σας έλεγα να δείτε την περίπτωση του πανέμορφου, παραμυθένιου Cesky krumlov
Συμφωνώ για Cesky Krumlov, αποτελεί άλλωστε και μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco και είναι εδώ και καιρό στη λίστα μου, ωστόσο ως πολύ πιο μικρό μέρος δε τίθεται θέμα σύγκρισης με το Brno. Θα το προτιμούσα όμως σίγουρα έναντι του Karlovy Vary.

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Η πρόταση μου δεν είναι στο πνεύμα της πολύ ωραίας ιστορίας του @psilos3 (δεν θα πίστευα ότι αυτή η πόλη έχει 24 μπαρ στο σύνολο!). Θα σας έλεγα να δείτε την περίπτωση του πανέμορφου, παραμυθένιου Cesky krumlov αντί για το Brno. Περίπου ίδια απόσταση με Brno από Πράγα, αλλά πολύ καλύτερη περίπτωση. Προσωπική άποψη προφανώς.
Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.816
Μέλη
39.552
Νεότερο μέλος
el.pa95

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα