Babaduma, σε ότι με αφορά, είμαι αθώα του αίματος (για την ώρα τουλάχιστον). Ξεκίνησα να γράφω για τα πρώην σοβιετικά "σταν" πριν τρεις μέρες άρα δεν μπορεί κανείς να με χρεώσει με καθυστερήσεις (ακόμα!). Γιαυτό εξάλλου και έχω μούτρα να την βγαίνω σε σένα και στον Hydronetta. Επωφελούμε όσο είναι καιρός.... Πίστεψέ με (άλλωστε, νομίζω ότι ισχύει το ίδιο και για σένα), στενοχωριέμαι κι εγώ για τις μισοτελειωμένες "αποστολές" που έχω αναλάβει - ίσως περισσότερο από εσάς τους αναγνώστες.
Συγγνώμη, δεν έγινα νομίζω αντιληπτός. Δεν αναφερόμουν στη δραστηριότητά σου στο φόρουμ αλλά στο ένδοξο ταξιδιωτικό "παρελθόν" σου (και ελπίζω ίδιο ένδοξο μέλλον) μαζί με τον σύντροφό σου και τις υπέροχες στιγμές (και κίνητρα) που μας χαρίσατε μέσα από τις σελίδες του γνωστού περιοδικού.Babaduma, σε ότι με αφορά, είμαι αθώα του αίματος (για την ώρα τουλάχιστον). Ξεκίνησα να γράφω για τα πρώην σοβιετικά "σταν" πριν τρεις μέρες άρα δεν μπορεί κανείς να με χρεώσει με καθυστερήσεις (ακόμα!). Γιαυτό εξάλλου και έχω μούτρα να την βγαίνω σε σένα και στον Hydronetta. Επωφελούμε όσο είναι καιρός.
εννοείται. δεν χρειαζόταν παράκληση..Θα το θεωρούσα απίθανο my captain να μην είχες πλεύσει. Χάριν του suspense, ωστόσο, θα σε παρακαλούσα (εσένα και όσους τυχόν γνωρίζουν) να μην αποκαλυφθεί το όνομα του νησιού μέχρι να έλθει η ώρα (κάπου στη μέση της ιστορίας).
Ναι, πράγματι, δεν είχα καταλάβει που αναφερόσουν. Πάντως κατά το "ενδοξο" παρελθόν, ευτυχώς ή δυστυχώς δεν υπήρχαν περιθώρια για μισοτελειωμένες δουλειές καθώς οι προθεσμίες τρέχανε και ήταν δεδομένες.Συγγνώμη, δεν έγινα νομίζω αντιληπτός. Δεν αναφερόμουν στη δραστηριότητά σου στο φόρουμ αλλά στο ένδοξο ταξιδιωτικό "παρελθόν" σου (και ελπίζω ίδιο ένδοξο μέλλον) μαζί με τον σύντροφό σου και τις υπέροχες στιγμές (και κίνητρα) που μας χαρίσατε μέσα από τις σελίδες του γνωστού περιοδικού.