panosast
Member
γραψε εσυ και ασε τα πολλα λογια
Καλή μου, όπως είπα και στο North66, αυτή η πόλη δεν αξίζει να την επισκευτείς. Αξίζει να τη ζήσεις. Μια φίλη μου πήγε πέρσυ 6 μέρες και βαρέθηκαν τη ζωή τους. Λογικό !Εμενα αυτο που μου αρεσει ειναι οτι δινεις και αρκετες λεπτομερειες για τη ζωη στη Σουηδια,τις συνηθειες κλπ κλπ...δεν ειναι δηλ μια καθαρα τουριστικη περιγραφη ιστοριας οπως θα εκανε οποιος εμενε σε ενα ξενοδοχειο.
Φενουλα βαλε καμια παραπανω φωτο για την πολη ...πρεπει να ειναι παρα πολυ ομορφη!!!!
Αν υποψιαστώ ότι το panosast είναι Πάνος- Αστέρας Τρίπολης, θα πεθάνωωωωωγραψε εσυ και ασε τα πολλα λογια
μην φύγεις και μας αφήσεις χωρίς τον επίλογο
....συμμερίζομαι τις διαπιστώσεις και τις απόψεις σου για την ελληνική πραγματικότητα που περιγράφεις ..........
το "κλίμα" και η καθημερινότητα αυτής της πόλης- που κατάφερες επιτυχώς να μας μεταφέρεις- με κάνουν και θλίβομαι!!!!!!!
Kορίτσια θα προσπαθήσω να την ολοκληρώσω την ιστορία απόψε.Λίγες μέρες αλλά γεμάτες! Αυτό μ'αρέσει στις ιστορίες και ειδικώς όταν βλέπεις την πόλη όσο το δυνατόν περισσότερο από τη πλευρά αυτών που τη ζουν! Για πάμε παρακάτω...
Εσύ γιατί δε κοιμάσαι τέτοια ώρα;;;Kοιμησου μαρηηηη! αυριο αρχιζει μια νεα ιστορια!!!
Α και απο ολους να ξερεις εμενα o Ritchard πολυ με αρεσε!