Μεγάλο πρόβλημα αυτό στο Ιράν. Για χώρα τέτοιου οικονομικού επιπέδου, είναι απίστευτο το πόσο δύσκολο είναι να βρεις εστιατόριο. Το αναμένεις στην Αϊτή ή το Νίγηρα, αλλά ειλικρινά τέτοια δυσκολία σε τόσο πλούσια χώρα δεν έχω ξανασυναντήσει. Τουλάχιστον όταν όντως βρίσκαμε μαγειρευτό φαγητό ήταν πεντανόστιμο. Ή ήταν επειδή ο ουρανίσκος ένιωθε ανακούφιση που δεν έτρωγε πάλι κεμπάμπ;Φαγητό όμως (ζεστό, που να τρώγεται σε τραπέζι) δε βρήκα. Τα ελάχιστα εστιατόρια που έβρισκα, ήταν όλα τους κλειστά αυτή την ώρα.
Mahan Air W51036 MHD-THR 5/11/2016 22:30 –23:55 A310 EP-MHO
Aegean Airlines A3949 ΙΚΑ-ΑΤΗ 7/11/2016 04:15 – 06:40 A320 SX-DVQ
Ότι προτιμάς. Έχω την εντύπωση ότι οι τουλάχιστον 2 επισκέψεις στην πρεσβεία, και η σχετικώς σοβαρότερη διαδικασία που έχουν εκεί, τα χαρτιά που πρέπει να μαζέψεις κλπ, είναι ασύγκριτα πιο χρονοβόρα και πολύπλοκη διαδικασία από την αναμονή μιας ώρας στο αροδρόμιο.Σχετικά με τη βίζα, προτείνεις την έκδοση βίζας κατά την άφιξη (όπως έκανες) ή να την έχουμε βγάλει πριν ταξιδέψουμε;
Η δεύτερη επιλογή φαίνεται κάπως πιο ασφαλής και λιγότερο χρονοβόρα στο αεροδρόμιο, από την άλλη όμως θα μου κοστίσεις 50€+.
Θα σε μαλώσω, δε διαβάζεις αρκετά προσεκτικάΩραιότατη ιστορία , μπραβο σου .
Την ασφαλεια που ανεφερες πιο πάνω την ειχες ήδη βγάλει απο εδω να υποθέσω ;
Τα έκανα αυτά, και περίμενα. Το κόστος για τη Βίζα για Έλληνες είναι €75, και η υποχρεωτική ασφάλεια που πρέπει να έχει κάποιος για να μπει στη χώρα άλλα €15. Παρότι είχα ήδη ασφάλεια από worldnomads, έπρεπε να ξαναπληρώσω, καθώς δέχονται μόνο ασφάλειες που γράφουν πάνω ότι η εταιρία έχει γραφεία και στο Ιράν. Η βίζα που δίνουν με τη διαδικασία αυτή πλέον είναι για 30 ημέρες (παλιά ήταν για 15 μέρες μόνο).