taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Φαντάσου να μην είχατε και άντρα στην παρέα, δηλαδή!!!αυτο το gomenhunting, οπως το αποκαλεσε, ετοιμαζομαστε να το εφαρμοσουμε μαζι και στο επομενο μας ταξιδι!!
Φαντάσου να μην είχατε και άντρα στην παρέα, δηλαδή!!!αυτο το gomenhunting, οπως το αποκαλεσε, ετοιμαζομαστε να το εφαρμοσουμε μαζι και στο επομενο μας ταξιδι!!
ντεν εκο φορτηγο καλη μουβλέπω και συ barcelona....θα πάς με το φορτηγό?????
Εσύ neraida ν' αφήσεις τα ταπεινά εγχώρια καλλιστεία και να πάς κατευθείαν για velina 2010!!!Εκεί είναι το μέλλον σου!!!εγω προετοιμαζομαι για τα καλλιστεια και προσπαθω να κανω γνωριμιες για να με βγαλουν πρωτη!!
επισης οι ασχολιες του τραβελερ και της σαπιεντσας με εντυπωσιασαν παρα πολυ!!
αυτο το gomenhunting, οπως το αποκαλεσε, ετοιμαζομαστε να το εφαρμοσουμε μαζι και στο επομενο μας ταξιδι!!
εδω που τα λεμε στην ιταλια, αν προσθεσουμε τις γνωριμιες σου κ τις δικες μου, μεχρι και υπουργινες μπορουν να μας κανουν, εκει να κανουμε παρεα με τον μπερλουσκονι..εκει θα βρουμε καινουρια χομπυ!!Εσύ neraida ν' αφήσεις τα ταπεινά εγχώρια καλλιστεία και να πάς κατευθείαν για velina 2010!!!Εκεί είναι το μέλλον σου!!!
δεν ξερω, δεν απαντω .. . .Νεραιδα μηπως εισαι εσυ η πετρα του σκανδαλου στον γαμο του Μπερλουσκονι??
αυτό στο avatar σου τί είναι ???ντεν εκο φορτηγο καλη μου
Σιγά κορίτσια με το μαλακό, θα σκίσετε καμιά ζαρτιέρα...αυτο το gomenhunting, οπως το αποκαλεσε, ετοιμαζομαστε να το εφαρμοσουμε μαζι και στο επομενο μας ταξιδι!!
ειναι μουφα η φωτογραφια ειμαι taxiboyαυτό στο avatar σου τί είναι ???
απλως μου ταιριαξε το driver για αυτο την εβαλα
τον κεντρο τον ειδα περυσι!!η παρασταση ειναι η ιδια, φετος ηταν η δευτερη χρονια της!Να υποθέσω δηλαδή όι είδες τον Κέντρο φέτος...
χμ..ειναι αναλογα με την χρονια..φετος πχ ειχε πολλα που συνεχιζαν απο περυσι, οποτε δεν ειχα τοσες επιλογες και αρα ειδα λιγοτερες παραστασεις απο περυσι!γενικα, η αθηνα εχει πολλες σκηνες και ναι, υπαρχουν αρκετες καλες δουλειες καθε χρονο!εχω δει βεβαια και μεγαλες μουφες..αλλα ολα μεσα στο παιχνιδι ειναι!Τοσα καλα εργα εχει στην Αθηνα και πας καθε βδομαδα στο θεατρο; Εντυπωση μου κανει.
Σου αρέσει το θέατρο, αλλά δεν έχεις πάει ακόμα ούτε λονδίνο (West End), ούτε Ν. Υόρκη (Times Square/Broadway)? Ανεπίτρεπτο θεατρικό ατόπημα . Πρέπει τουλάχιστον να χτυπήσεις κι εσύ ένα φεστιβάλ Αβινιόν το καλοκαίρι για εξιλέωση...λοιπον, εγω στον ελευθερο χρονο μου(λεμε τωρα!!), κανω γυμναστικη, χαζευω στο ιντερνετ, αλλα κυριως βγαινω..για την ακριβεια βγαινω καθε μερα!!για καφε, ποτο ή φαγητο!μεγαλη λατρεια μου ειναι το θεατρο (τον χειμωνα πηγαινω συνηθως μια-δυο φορες την εβδομαδα)!!επεται ο κινηματογραφος!!