• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τι χόμπυ έχετε;

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
εγω προετοιμαζομαι για τα καλλιστεια και προσπαθω να κανω γνωριμιες για να με βγαλουν πρωτη!!:D
επισης οι ασχολιες του τραβελερ και της σαπιεντσας με εντυπωσιασαν παρα πολυ!!
αυτο το gomenhunting, οπως το αποκαλεσε, ετοιμαζομαστε να το εφαρμοσουμε μαζι και στο επομενο μας ταξιδι!!
Εσύ neraida ν' αφήσεις τα ταπεινά εγχώρια καλλιστεία και να πάς κατευθείαν για velina 2010!!!Εκεί είναι το μέλλον σου!!!:clap:

neraida

Member
Εσύ neraida ν' αφήσεις τα ταπεινά εγχώρια καλλιστεία και να πάς κατευθείαν για velina 2010!!!Εκεί είναι το μέλλον σου!!!
εδω που τα λεμε στην ιταλια, αν προσθεσουμε τις γνωριμιες σου κ τις δικες μου, μεχρι και υπουργινες μπορουν να μας κανουν, εκει να κανουμε παρεα με τον μπερλουσκονι..εκει θα βρουμε καινουρια χομπυ!!

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Νεραιδα μηπως εισαι εσυ η πετρα του σκανδαλου στον γαμο του Μπερλουσκονι??:haha::haha::haha:

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Να υποθέσω δηλαδή όι είδες τον Κέντρο φέτος...
τον κεντρο τον ειδα περυσι!!η παρασταση ειναι η ιδια, φετος ηταν η δευτερη χρονια της!
ο κεντρος ειναι μεγαλος ηθοποιος (απο τους αγαπημενους μου) και καθε του ερμηνεια ειναι μοναδικη!κορυφαια του ερμηνεια των τελευταιων χρονων θεωρω αυτην στις "5 σιωπες" του εθνικου πριν 3 χρονια(νομιζω)!!

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Τοσα καλα εργα εχει στην Αθηνα και πας καθε βδομαδα στο θεατρο; Εντυπωση μου κανει.
χμ..ειναι αναλογα με την χρονια..φετος πχ ειχε πολλα που συνεχιζαν απο περυσι, οποτε δεν ειχα τοσες επιλογες και αρα ειδα λιγοτερες παραστασεις απο περυσι!γενικα, η αθηνα εχει πολλες σκηνες και ναι, υπαρχουν αρκετες καλες δουλειες καθε χρονο!εχω δει βεβαια και μεγαλες μουφες..αλλα ολα μεσα στο παιχνιδι ειναι!
εγω παντως δεν προτιμω και δεν επιλεγω συνηθως τις μεγαλες, πολυδιαφημισμενες παραγωγες, με πολλους ηθοποιους-χορευτες..αυτες με αφηνουν ψιλοαδιαφορη..
επισης, ας ληφθει υπ' οψιν και οτι μεχρι τωρα πληρωνα μειωμενο εισιτηριο, οποτε ημουν οκ!τωρα να δω τι θα κανω!!!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
λοιπον, εγω στον ελευθερο χρονο μου(λεμε τωρα!!), κανω γυμναστικη, χαζευω στο ιντερνετ, αλλα κυριως βγαινω..για την ακριβεια βγαινω καθε μερα!!για καφε, ποτο ή φαγητο!μεγαλη λατρεια μου ειναι το θεατρο (τον χειμωνα πηγαινω συνηθως μια-δυο φορες την εβδομαδα)!!επεται ο κινηματογραφος!!
Σου αρέσει το θέατρο, αλλά δεν έχεις πάει ακόμα ούτε λονδίνο (West End), ούτε Ν. Υόρκη (Times Square/Broadway)? Ανεπίτρεπτο θεατρικό ατόπημα :). Πρέπει τουλάχιστον να χτυπήσεις κι εσύ ένα φεστιβάλ Αβινιόν το καλοκαίρι για εξιλέωση... :)

[ Διευκρινίζω ότι εξόδους, θέατρα κλπ, δεν τα ανέφερα καν στα δικά μου παραπάνω, γιατί δεν τα θεωρώ χόμπι... ]

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.629
Μέλη
39.371
Νεότερο μέλος
ippolytostrk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom