• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τι χόμπυ έχετε;

axinos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βελιγραδι ισως...
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη
Εμένα πάλι με πιάνει άλλο community που έχεις ήδη φτιάξει, αλλά έτσι και μπλέξω κι εκεί καταστράφηκα....

[ Μιλάω για το cinema... Μεγάλη τρέλλα. Μερικά στατιστικά μου: 128 ταινίες σε αίθουσες το 2008, 61 ως τώρα το 2009, και συλλογή DVD με 1250 περίπου (original) τίτλους - and counting... ]

Ε, μ' αυτά, με τα ταξίδια, με τις εξόδους, και με τη δουλειά, έχω καλύψει λίγο πάνω από το 100% του χρόνου μου....
Δηλαδη αν ξοδευεις ενα 10ευρω σε καθε εξοδο για σινεμα, θελεις 1280 ευρω, ενα μισθο δηλαδη, μονο για αυτο! Ασυμφορος εισαι!:haha:

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Εμένα πάλι με πιάνει άλλο community που έχεις ήδη φτιάξει, αλλά έτσι και μπλέξω κι εκεί καταστράφηκα....

[ Μιλάω για το cinema... Μεγάλη τρέλλα. Μερικά στατιστικά μου: 128 ταινίες σε αίθουσες το 2008, 61 ως τώρα το 2009, και συλλογή DVD με 1250 περίπου (original) τίτλους - and counting... ]

Ε, μ' αυτά, με τα ταξίδια, με τις εξόδους, και με τη δουλειά, έχω καλύψει λίγο πάνω από το 100% του χρόνου μου....
Νόμιζα κι εγώ οτι εχω τρέλλα με το σινεμα:haha::haha:αλλα εσύ μαυτα τα νούμερα:roll::roll:δεν παίζεσαι:clap:

discolata

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
raja ampat
sapienza εκανα και εγω ξιφασκία πριν 15 χρονια!!

εγω βλεπω ταινιες , παω σε φεστιβάλ και συναυλιες , παω λιγο γυμναστήριο , μαθαινω ισπανικά, κάνω αυτοάμυνα , σερφάρω πολύ , πηγαινω σε winetasting και σε εστιατόρια βγάζω φωτογραφίες , κάνω ποδήλατο .. και ονειρευομαι το επομενο μου ταξίδι..

κάθε ταξίδι ειναι μια διαδικασία - αγοράζω 2-3 οδηγούς , ισως και λογοτεχνικά βιβλια ( πχ τωρα αγορασα τα ημερολογια μοτοσυκλετες του Τσε) και προσπαθω να βλεπω ταινιες της χωρας που θα επισκεφτώ.. προσπαθώ να προετοιμαζομαι οσο γινεται περισσοτερο.. το ταξίδι ειναι και το πριν και το μετά της επίσκεψης.. ( ελπιζω καποτε να μου ερθει και η ορεξη να γραψω καμια ιστορία εδώ.. )

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Το χόμπυ μου είναι ένα .
Ταβανοσκόπιση!!

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
εδω κολλαει το γνωστο ασμα που λεει "μηπως ησουν στα μπολσόι, μπαλαρινα απο σόι??"..
:bleh::bleh:

λοιπον, εγω στον ελευθερο χρονο μου(λεμε τωρα!!), κανω γυμναστικη, χαζευω στο ιντερνετ, αλλα κυριως βγαινω..για την ακριβεια βγαινω καθε μερα!!για καφε, ποτο ή φαγητο!μεγαλη λατρεια μου ειναι το θεατρο (τον χειμωνα πηγαινω συνηθως μια-δυο φορες την εβδομαδα)!!επεται ο κινηματογραφος!!

getxowoman

Member
εδω κολλαει το γνωστο ασμα που λεει "μηπως ησουν στα μπολσόι, μπαλαρινα απο σόι??"..
:bleh::bleh:

λοιπον, εγω στον ελευθερο χρονο μου(λεμε τωρα!!), κανω γυμναστικη, χαζευω στο ιντερνετ, αλλα κυριως βγαινω..για την ακριβεια βγαινω καθε μερα!!για καφε, ποτο ή φαγητο!μεγαλη λατρεια μου ειναι το θεατρο (τον χειμωνα πηγαινω συνηθως μια-δυο φορες την εβδομαδα)!!επεται ο κινηματογραφος!!

Τοσα καλα εργα εχει στην Αθηνα και πας καθε βδομαδα στο θεατρο; Εντυπωση μου κανει.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία

neraida

Member
εγω προετοιμαζομαι για τα καλλιστεια και προσπαθω να κανω γνωριμιες για να με βγαλουν πρωτη!!:D
επισης οι ασχολιες του τραβελερ και της σαπιεντσας με εντυπωσιασαν παρα πολυ!!
αυτο το gomenhunting, οπως το αποκαλεσε, ετοιμαζομαστε να το εφαρμοσουμε μαζι και στο επομενο μας ταξιδι!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.629
Μέλη
39.371
Νεότερο μέλος
ippolytostrk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom