αγγλικα σαφως χειροτερα απο αλλους
γερμανικα -δασκαλε οπου και να σαι ... (τα εχω ξεχασει πλεον γιατι δεν τα εξασκω και γιατι δεν διαβαζα οσο επρεπε)
εχω ξεκινησει 2 φορες ιταλικα και 2 φορες ισπανικα
μετα απο λιγους μηνες τα παρατουσα
λεω να ξεκινησω μονη μου ισπανικα καπως, καπου, καποτε και να συνεχισω με γαλλικα και ρωσικα( μαλλον μετα θανατον το βλεπω )
προς το παρον θα αγορασω ενα βιβλιο με χιντι και βεγγαλεζικα και θα εξασκηθω ωστε να μπορω να συννενοηθω στη Ντακα (αν φτασω)
και αν το βρω φυσικα μεχρι να φυγω ...
στην Ινδια πρωτη φορα ενιωσα την επιθυμια να μαθω μια γλωσσα που δεν θα μου χρησιμευσει πουθενα ....εβλεπα δυτικους να μιλουν χιντι και διψουσα να μιλησω και γω
ουτε τις πολεις μπορουσα να προφερω με την προφορα τους ...αλλα δεν σκαω
καλα να μαι και που θα παει... στην 65η επισκεψη εκει θα τα μαθω..
γερμανικα -δασκαλε οπου και να σαι ... (τα εχω ξεχασει πλεον γιατι δεν τα εξασκω και γιατι δεν διαβαζα οσο επρεπε)
εχω ξεκινησει 2 φορες ιταλικα και 2 φορες ισπανικα
μετα απο λιγους μηνες τα παρατουσα
λεω να ξεκινησω μονη μου ισπανικα καπως, καπου, καποτε και να συνεχισω με γαλλικα και ρωσικα( μαλλον μετα θανατον το βλεπω )
προς το παρον θα αγορασω ενα βιβλιο με χιντι και βεγγαλεζικα και θα εξασκηθω ωστε να μπορω να συννενοηθω στη Ντακα (αν φτασω)
και αν το βρω φυσικα μεχρι να φυγω ...
στην Ινδια πρωτη φορα ενιωσα την επιθυμια να μαθω μια γλωσσα που δεν θα μου χρησιμευσει πουθενα ....εβλεπα δυτικους να μιλουν χιντι και διψουσα να μιλησω και γω
ουτε τις πολεις μπορουσα να προφερω με την προφορα τους ...αλλα δεν σκαω
καλα να μαι και που θα παει... στην 65η επισκεψη εκει θα τα μαθω..