fenia42
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Азербайджан
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Εγώ μιλάω τη διδυμιακή διάλεκτο fenionina
Νομίζω πως πιάνεις εύκολα δουλειά στη Wizzair που κινείται ανατολικά της Ευρώπης... Αλήθεια, έχεις πετάξει αρκετές φορές με την εταιρία; Έχει πολύ χαμηλές τιμές από Πολωνία.λογίκο είναι, μιας κι για πολλά χρόνια την μόνη ξένη γλώσσα που τους μαθαίνανε ήταν τα Ρωσικά. Αλλα πάλι καλά, τα τελευταία χρόνια ξεκίνησαν να μαθαίνουν αγγλικά στα περισότερα κράτη (εκτός Ρωσίας, Λευκορωσίας κι Ουκρανίας)
μιλάω κι γράφω πάρα πολλή καλά σε 3 γλώσσες (αγγλικά, πολώνικα κι ελλήνικα)
ξέρω επείσης καλά τσέχικα, λιθουανικά, ιταλικά, Κροάτικα/Βοσνιακά
κι αρχίζω να μαθαίνω τώρα ρωσικά/λευκορωσικά/ουκρανικά
επείσης ξέρω κι την πολώνικη διάλεκτο Śląsk
Ααα, τεμετερος εισαι?Με τα ποντιακα που ξερω που ταξιδευω?
απο την κορφη ως τα νυχιαΑαα, τεμετερος εισαι?
απο την κορφη ως τα νυχια
τα κινέζικα από πέρυσι που έγραψες που τα ξέχασες;λογίκο είναι, μιας κι για πολλά χρόνια την μόνη ξένη γλώσσα που τους μαθαίνανε ήταν τα Ρωσικά. Αλλα πάλι καλά, τα τελευταία χρόνια ξεκίνησαν να μαθαίνουν αγγλικά στα περισότερα κράτη (εκτός Ρωσίας, Λευκορωσίας κι Ουκρανίας)
Θανάση, χωρίς κανένα ίχνος ειρωνίας επίτρεψέ μου να σου πω ότι τα ελληνικά σου κάθε άλλο παρά καλά είναι. Τους έχεις αλλάξει τα φώτα...Ιδίως με την ορθογραφία πρέπει να είστε ορκισμένοι εχθροί.λογίκο είναι, μιας κι για πολλά χρόνια την μόνη ξένη γλώσσα που τους μαθαίνανε ήταν τα Ρωσικά. Αλλα πάλι καλά, τα τελευταία χρόνια ξεκίνησαν να μαθαίνουν αγγλικά στα περισότερα κράτη (εκτός Ρωσίας, Λευκορωσίας κι Ουκρανίας)
Χωρις κανενα ιχνος ειρωνιας αλλα, η μπηχτη μπηχτη...Θανάση, χωρίς κανένα ίχνος ειρωνίας επίτρεψέ μου να σου πω ότι τα ελληνικά σου κάθε άλλο παρά καλά είναι. Τους έχεις αλλάξει τα φώτα...Ιδίως με την ορθογραφία πρέπει να είστε ορκισμένοι εχθροί.
Ελπίζω τα πολωνικά και τα αγγλικά σου να είναι καλύτερα.