• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Τι θα προτείνατε? Ταξιδι στην Ιταλια.

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Και εγώ περισσότερο για αυτή την επιλογή ψήνομαι.. θα μπορούσατε να με βοηθήσετε ως προς τη διαμονή; Σκεφτόμουν η βάση να είναι η Πίζα και οι υπόλοιπες να είναι μονοήμερες. Τι γνώμη έχετε; Επίσης να προσθέσω πως θα πετάξω από και προς Πίζα!
Με τπτ στην Πίζα! Θα πρότεινα τουλάχιστον Λούκα, αν θέλετε να είσαστε σχετικά κοντά στην Πίζα & αν έχετε αυτοκίνητο. Αλλιώς μου φαίνεται ταλαιπωρία να έχετε μια βάση και να κάνετε αυτές τις εκδρομές με ΜΜΜ. Ιδανικά, θα πρότεινα να σπάσετε τις διανυκτερεύσεις 1 Cinque, 2 Φλωρεντία, 1 Λούκα αν θέλετε να τα συμπεριλάβετε όλα.

fotast

Member
Εναλλακτικά μια Λα Σπέτσια(για τα χωριά),1 Σιέννα και δυο Φλωρεντία.

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Εναλλακτικά μια Λα Σπέτσια(για τα χωριά),1 Σιέννα και δυο Φλωρεντία.
Δεν θα πρότεινα διαμονή στην Λα Σπέτσια (αν κ οικονομικότερη) αλλά σε κάποιο από τα χωριά. Άξιζε πολύ η βόλτα το βράδυ που άδειαζαν από τους ημερήσιους τουρίστες.

fotast

Member
Δεν θα πρότεινα διαμονή στην Λα Σπέτσια (αν κ οικονομικότερη) αλλά σε κάποιο από τα χωριά. Άξιζε πολύ η βόλτα το βράδυ που άδειαζαν από τους ημερήσιους τουρίστες.
Σίγουρα αξίζει.Αλλά το είπα αν δεν βρουν κάτι εντος του μπάτζετ τους και για γρήγορη προσβαση στα χωριά.

NIKELEN_2012

Member
Καλημερα σε ολους.Θα μπορουσε καποιος να μου προτεινει 2 πολεις που αξιζει να επισκεφτουμε με τη συζυγο ενα τριημερο που κανονιζουμε για Οκτωβρη στην Ιταλια;Θελω να κλεισω απο τωρα τα αεροπορικα εισιτηρια και αμφιταλαντευομαι Μπολονια ή Μιλανο για αφετηρια.Προτιμω μικρες μαζεμενες πολεις.Πριν 2 χρονια ειχαμε παει Φλωρεντια και Μπολονια.
Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Καλημερα σε ολους.Θα μπορουσε καποιος να μου προτεινει 2 πολεις που αξιζει να επισκεφτουμε με τη συζυγο ενα τριημερο που κανονιζουμε για Οκτωβρη στην Ιταλια;Θελω να κλεισω απο τωρα τα αεροπορικα εισιτηρια και αμφιταλαντευομαι Μπολονια ή Μιλανο για αφετηρια.Προτιμω μικρες μαζεμενες πολεις.Πριν 2 χρονια ειχαμε παει Φλωρεντια και Μπολονια.
Καλησπέρα και σε σένα.
Μπέγκαμο - Μπρέσια ή Βερόνα - Μπέργκαμο, πάντα με πτήσεις από/προς το BGY, με εγγυημένα φθηνά εισιτήρια και λεωφορεία να περιμένουν απ' έξω. ;)

fotast

Member
Γιατί όχι μια σκέτη Ρώμη;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.619
Μέλη
39.363
Νεότερο μέλος
gvellis