Ιδίως με τα τρένα οι μετακινήσεις είναι πανεύκολες πράγματι. Αν είχα όμως ένα τριήμερο και είχα ήδη αποφασίσει την Μπολόνια, θα προτιμούσα να αφιερώσω την έξτρα μέρα σε μια πόλη όπως τη Ferrara και όχι τη Βενετία. Δεν έχω πάει Βενετία αλλά είμαι βέβαιη ότι θα την αδικούσα.Κι αυτη ειναι πολυ ωραια, αν καποιος εχει καλυψει το βαρυ πυροβολικο, τη Φλωρεντια. Αν και σε 1,5 ωρα πας και Βενετια.
Θα ληξει ο κοβιντ, θα επιστρεψει στο παλιο της χαλι και θα μετανιωσει πολυς κοσμος που δεν την ειδε χωρις ορδες. Ας αδικηθει.
Σε διαβάζω 2 χρόνια που τα λες και ακόμα να συμμορφωθώ. Θα κλαίω σε λίγο καιρό.Θα ληξει ο κοβιντ, θα επιστρεψει στο παλιο της χαλι και θα μετανιωσει πολυς κοσμος που δεν την ειδε χωρις ορδες. Ας αδικηθει.
Αυριο αναμένω κάποια αποτελέσματα σοβαρών εξετάσεων..αν γλιτώσω το χειρουργείο, ανυπομονώ να κλείσω εισιτήρια και να χαλαρώσουμε μετά από μια δύσκολη περίοδο. Ψάχνω ένα οικονομικό προορισμό και γλυκοκοιτάζω την Ιταλία λόγω Ράιαν. Διαβάζω πολλές πληροφορίες στα θέματα με Ιταλία τις τελευταίες μέρες. Εύχομαι να επανέλθω!
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!!
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές!!!Εννοειται να πας η Ιταλια ειναι στανταρακι ,παντα ειναι καλη επιλογη οσες φορες και να πας.Αν και το οικονομικος προορισμος φανταζομαι εννοεις απο αποψη εισητηριων ,γιατι σαν προορισμος γενικα δε ειναι μουσεια εισοδοι,φαγητο.διαμονες το αντιθετο ισως.
Να πας και να περασεις τελεια ,καλη επιτυχια με τις εξετασεις ευχομαι ολοψυχα να μην χρειαστεις κανενα χειρουργειο, η Ιταλια σε περιμενει!
Για την περίοδο αυτή θα προτιμούσα την 1η επιλογή!Καλησπέρα!!
Βρίσκομαι σε δίλημμα για ένα τετραήμερο που σκέφτομαι να οργανώσω.. οι ημερομηνίες είναι 9-13 Ιουνίου και με τις δύο πτήσεις πρωί οπότε έχουμε στη διάθεσή μας 4 ολόκληρα 24ωρα. Το δίλημμα λοιπόν είναι: Πίζα- Φλωρεντία- cinque terre ή Μιλάνο- λίμνη Κόμο?
Και εγώ περισσότερο για αυτή την επιλογή ψήνομαι.. θα μπορούσατε να με βοηθήσετε ως προς τη διαμονή; Σκεφτόμουν η βάση να είναι η Πίζα και οι υπόλοιπες να είναι μονοήμερες. Τι γνώμη έχετε; Επίσης να προσθέσω πως θα πετάξω από και προς Πίζα!Για την περίοδο αυτή θα προτιμούσα την 1η επιλογή!