• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Τεστ για μύωπες (και μη)!

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Ρε παιδιά, μούφα η υπόθεση. Εγώ που είμαι θεόγκαβη όλο τον Αινστάιν βλέπω! Μήπως το τεστ να πάει σε καναν οφθαλμίατρο?

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Εγω παλι που βλεπω την Μεριλιν με μουστακι τι θα παθω; Μηπως με καταραστει απο τον ταφο της και γεμισω τριχες στο προσωπο και αρχισω τα λειζερ; ;

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Εγω παλι που βλεπω την Μεριλιν με μουστακι τι θα παθω; Μηπως με καταραστει απο τον ταφο της και γεμισω τριχες στο προσωπο και αρχισω τα λειζερ; ;
Καλώς τη μας....! :clap::clap:

Εγώ νόμιζα ότι ακόμη θα βλέπεις σάρια χρωματιστά :lol: (αλήθεια , έφερες κανένα 15μετρο σάρι ?)

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Ρε παιδιά, μούφα η υπόθεση. Εγώ που είμαι θεόγκαβη όλο τον Αινστάιν βλέπω! Μήπως το τεστ να πάει σε καναν οφθαλμίατρο?
βρε Μαίρη, γυμναστική μας κάνεις βραδιάτικα;;;;:D

παιδιά και γω το πρωί (με τους φακούς επαφής), τα ίδια έβλεπα.
Τώρα με τα γυαλιά μυωπίας, αν τα βγάλεις (όπως είπε και η ΑΝΕL), τη θέση του μουστακιού, παίρνει το φαρδύ-πλατύ χαμόγελο της μακαρίτισσας .

Kαι αφιερωμένο στο tripakia & Aντώνη (soudianos), για να τσεκάρoυν τα ματάκια τους,δις :

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Aινσταιν εβλεπα αινσταιν βλεπω. Γκρεμισα τη μεσοτοιχια, μπηκα στο σπιτι του διπλανου και ξαναβλεπω αινσταιν. Αντε σας αφηνω να βοηθησω τους σουβατζηδες να αποκαταστησουν...

Hyada

Member
Επόμενο Ταξίδι
Istanbul ξανά
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Ευρώπη
Mε φακούς βλέπω μόνο τον άινστάιν.
Χωρίς φακούς μόνο τη μέριλυν αλλά έχω τεράστια μυωπία, 8-9 βαθμούς.

_antonis_

Member
Mε φακούς βλέπω μόνο τον άινστάιν.
Χωρίς φακούς μόνο τη μέριλυν αλλά έχω τεράστια μυωπία, 8-9 βαθμούς.

H καλύτερη είσαι! Τουλάχιστον ξέρεις τι βλέπεις κάθε φορά!
Άσε που δε γκρεμίζεις τοίχους ούτε σπάς τζαμαρίες!!! :D

Last edited by a moderator:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Εγω που τους βλεπω και τους 2 ταυτοχρονα?εναλασσονται τα προσωπα σαν καλειδοσκοπιο...οχι δεν εχω παρει κατι καλα ειμαι:haha::haha:
Λοιπον συναντηθηκαν καποτε ο μακαριτης με τη μακαριτισσα.Και του λεει η Μεριλιν:
Η ενωση μας Αινσταιν θα δημιουργουσε ενα καταπληκτικο παιδι ,θα επαιρνε το δικο σου μυαλο και τη δικη μου ομορφια.
Και της απαντα ο Αινσταιν:
Φοβαμαι αγαπητη μου οτι μπορει να συνεβαινε και το αντιθετο,να επαιρνε δηλ το παιδι μας τη δικη μου εμφανιση και το δικο σου μυαλο!

Hyada

Member
Επόμενο Ταξίδι
Istanbul ξανά
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Ευρώπη
Antoni, ούτε τριάντα εκατοστά από την οθόνη δεν απομακρύνθηκα! Βέβαια την έβλεπα θολά.
Maria30, σου έφυγε τελείως η μυωπία ή μειώθηκε πολύ? Εγώ πάντως τη θέλω τη μυωπία μου, καμιά φορά χρησιμεύει στο να βλέπεις διαστρεβλωμένα τοπία. Χωρίς φακούς/γυαλιά μπορώ και βλέπω έναν ήλιο και μια σελήνη τεράστια. Επίσης μπορώ και έχω μία άλλη αίσθηση του φωτός όταν δεν χρησιμοποιώ οπτικά βοηθήματα.

maria30

Member
Επόμενο Ταξίδι
??????
Antoni, ούτε τριάντα εκατοστά από την οθόνη δεν απομακρύνθηκα!
Maria30, σου έφυγε τελείως η μυωπία ή μειώθηκε πολύ? Εγώ πάντως τη θέλω τη μυωπία μου, καμιά φορά χρησιμεύει στο να βλέπεις διαστρεβλωμένα τοπία. Χωρίς φακούς/γυαλιά μπορώ και βλέπω έναν ήλιο και μια σελήνη τεράστια.
Στο δεξί είχα 16 βαθμούς και τώρα έχω 1 και στο αριστερό είχα 7 και δεν έχω τώρα καθόλου, φορούσα φακούς από 12 χρονών και τώρα σώθηκα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα