• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Τεστ για μύωπες (και μη)!

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
:haha::haha::haha::haha::haha::haha: μαζί θα πάμε να κοιταχτούμε εμείς!! :haha::haha:

ασε ασε!με τοση μυωπια που εχω αμα βγαλω και τους φακους οχι τον αινσταιν δεν θα βλεπω αλλα ουτε την μυτη μου!

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
αυτό το μουστάκι..όπως λέει κι ο tripakias ...συνέχεια εκει είναι δε φεύγει ποτέ:haha:,που την είδαν την Μονρόε;;θα σηκωθεί απο τον τάφο της και θα μας πλακώσει στις σφαλιάρες:bleh:

τι εννοεί το άρθρο λέγοντας γι αυτούς που έχουν μυωπία;και γι αυτούς που δεν έχουν πρόβλημα όρασης;μυωπικός φορώντας γυαλιά η βγάζοντας τα;:bleh:

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
παραλίγο να πέσω απ το μπαλκόνι και Μονρόε δεν είδα.Δε μου βάζετε άλλη τώρα που πίνω τον καφέ;;

Bahari

Member
Ποσο μακρυα πρεπει να παω για να δω την Monroe; Ολο τον Einstein βλεπω. Μηπως φταιει που εστιαζω στο μουστακι; Μη μου βγαλετε προβλημα και με τα ματια, να χαρειτε...
Λοιπόν, κάτσε να δεις που από δω και πέρα όλες οι διαγνώσεις θα γίνονται μέσω του φόρουμ:haha::haha::haha: Tripakias, περίμενε να κάνεις πρώτα όλες τις "εξετάσεις":bleh: (ακολουθούν και άλλα τεστ:haha:) και μετά πας για τη θεραπεία... θα σου έρθει και πιο φθηνά:haha:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Λοιπόν, κάτσε να δεις που από δω και πέρα όλες οι διαγνώσεις θα γίνονται μέσω του φόρουμ:haha::haha::haha: Tripakias, περίμενε να κάνεις πρώτα όλες τις "εξετάσεις":bleh: (ακολουθούν και άλλα τεστ:haha:) και μετά πας για τη θεραπεία... θα σου έρθει και πιο φθηνά:haha:
Ναι, αν ειναι να κανω και καμμια ιδιωτικη ασφαλιση γιατι με το ταμειο μου δεν με βλεπω καλα...

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Όσο μακριά κι αν πάω τον Άμπερτ βλέπω. Ε, ρε παιδιά κι αυτό το μουστάκι δεν μπορείς να το αγνοήσεις....Είναι τεράστιο...

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
αχχαχαχα...τελικά έχει και τα καλά της η μυωπία :haha:
Εγώ που είμαι στραβάδι, βλέπω και τη Μέριλυν ;) :bleh::bleh:

_antonis_

Member
βλακεια να το πω;:haha: πατα το λινκ
Καλά, έσκασα στο γέλιο πάλι!

Λοιπόν, εγώ δε βλέπω μουστάκι ρε παιδιά...τι έχω; χαχαχα πλάκα κάνω - βλέπω.
Αλλά λέει όσοι έχετε μυωπία βλέπετε την Μονρό. Εγω που έχω μυωπία, βλέπω Αινστάιν, για να δώ Μονρό ζορίστικα λίγο...
Υπέροχο τεστ, για να διασκεδάσουμε πάλι! Μια που μας λέιπει το γέλιο εδώ......

ANEL

Member
Καλά, έσκασα στο γέλιο πάλι!

Λοιπόν, εγώ δε βλέπω μουστάκι ρε παιδιά...τι έχω; χαχαχα πλάκα κάνω - βλέπω.
Αλλά λέει όσοι έχετε μυωπία βλέπετε την Μονρό. Εγω που έχω μυωπία, βλέπω Αινστάιν, για να δώ Μονρό ζορίστικα λίγο...
Υπέροχο τεστ, για να διασκεδάσουμε πάλι! Μια που μας λέιπει το γέλιο εδώ......

εσύ που έχεις μυωπία,για να δεις τη Μονρόε,βγάλε τα γυαλιά..
αλλά μην απομακρυνθείς πολύ(χωρίς γυαλιά) απ΄την οθόνη,γιατί μπορεί να δεις τα μαύρα μεσάνυχτα σαν εμένα~:bleh::haha::haha:

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
ΟΚ. Αμα αλλαξω τη γωνια της οθονης εμφανιζεται η Monroe, αλλα θελω καμμια 5-6 μετρα...
αααα εσύ είχες τα 5-6 μέτρα... εγώ βρήκα στη τζαμαρία :haha:
:haha::haha::haha:

Ημιυπαιθριος; τον δηλωσαμε;
τσου (πάει στην πρώτη ερώτηση)

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
εσύ που έχεις μυωπία,για να δεις τη Μονρόε,βγάλε τα γυαλιά..
αλλά μην απομακρυνθείς πολύ(χωρίς γυαλιά) απ΄την οθόνη,γιατί μπορεί να δεις τα μαύρα μεσάνυχτα σαν εμένα~:bleh::haha::haha:
ααα γειά σου :clap:
(η μύωψ :haha:)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος