ioanna.gkan
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ευρώπη αλλά που,,,
- Ταξίδι-Όνειρο
- Παταγωνια
Ξερω ξερω!!!! οι 9,5 στους 10 θα απαντησετε χωρις 2 σκεψη οτι το να οργανωνεις το ταξιδι σου μεσω ιντερνετ (το οποιο ειναι σαφως πιο ενδιαφερον απο το να διαλεγεις απλως ενα πακετο απο καποιο πρακτορειο) ειναι παντα πιο οικονομινο. Ειναι ομως ετσι? Εγω δεν ειμαι και τοσο σιγουρη, εχω αμφιβολιες. Και τι εννοω. Ηθελα να κλεισω εισιτηρια μεσω ιντερνετ για Ρωμη για τον αλλο μηνα μεσω μιας προσφορας. Ωστοσο ρωτησα και ενα γνωστο μου πρακτορειο γιατι σε εκεινη τη φαση δεν ειχα ακομη πιστωτικη (ουτε και τωρα δηλαδη προτιμησα την pre paid) και μου εδωσε ακριβως την ιδια προσφορα και δεν κρατησε κατι επιπλεον για την εξυπηρετιση. Λεω ενταξει, ηταν γνωστη μου μωρε γι αυτο. Παρολα αυτα κανω και μια νιξη για ξενοδοχειο για να εχω μια ιδεα και ερχεται το καλο! Tο ξενοδοχειο cicerone στη Ρωμη μεσω πρακτορειου για τρια βραδια το βρισκω 315 ευρω ενω μεσω booking 568 ευρω!!!! Θα πει καποιος οτι το συγκεκριμενο ξενοδοχειο μπορει να συνεργαζεται περισσοτερο με πρακτορεια και να δινει λιγα δωματια στα σαιτς κτλ κτλ.
Ωραια... κι εγω πως ξερω τι γινεται, πιο ειναι πιο οικονομικο, πιο οχι, αν συμφερει????
Μιλαμε παντα για μεμονομενο ταξιδι οχι με γκρουπ!
Σας μπερδεψα? Κι εγω το ιδιο επαθα. Τα συμπερασματα δικα σας!:roll:
Ωραια... κι εγω πως ξερω τι γινεται, πιο ειναι πιο οικονομικο, πιο οχι, αν συμφερει????
Μιλαμε παντα για μεμονομενο ταξιδι οχι με γκρουπ!
Σας μπερδεψα? Κι εγω το ιδιο επαθα. Τα συμπερασματα δικα σας!:roll: