Συμφωνώ απόλυτα geopnd. Η ικανοποίηση που νοιώθεις δεν περιγράφεται.Εγω παλι ειμαι φανατικος internetikos.περα απο το σασπενς που σου βγαζει το διαδικτυο στο ψαχτηρι βρισκεις αν εχεις υπομονη απο πολυ καλες εως τρελες προσφορες αεροπορικα,οπως και δωματια σε καταπληκτικες τιμες.θελει υπομονη και επιμονη στο ψαξιμο.ενα μικρο δικο μου παραδειγμα.ειμαστε 4 ατομα.εχω κλεισει τα παντα εδω και 10 μερες.24/12 φευγω με airberlin stuttgart.112ευρωπουλα.δεν νομιζω να παιζει τετοια μερα φθηνοτερο.
ενοικιαση αυτοκινητου 280 ευρω(υποχρεωτικα χειμερινα λαστιχα +120 ,αρα 280+120=400/4=100 ατομο).27 φευγω για πραγα στην οποια νοικιασαμε διαμερισμα nove mesto,σενιε πενιε με 378/4=95 ατομο.30/12 φευγουμε για βερολινο στο οποιο νοικιασαμε παλι διαμερισμα kreuzberg με 315/4=79 ατομο.γυρναμε 2/1 με easy με 90 το ατομο.συνολο το ατομο:
112+100+95+79+90=476 ευρω το ατομο.προσθετω και 50 ευρω το ατομο βενζινη και κανα καφε,φαγητο στο δρομο,συνολο 526 ευρω το ατομο.
οποιος μπορεσει και μου βγαλει πακετο με 526 ευρω απο πρακτορειο,με αυτοκινητο , διαμερισμα, αεροπορικα σε μερες και ωρες που να με βολευουν δωρο ενα ταξιδακι στο πηλιο!!!
να σημιωσω πως εφαγα ατελειωτες ωρες μετα την δουλεια για 2 εβδομαδες συνεχομενες μεχρι να βρω τον καλυτερο δυνατο συνδιασμο.αλλα ειλικρινα ειναι τεραστια η χαρα οταν τα βλεπεις ολα τελειωμενα και κλεισμενα και βλεπεις και τα χρηματα που δαπανησες για ολο το ταξιδι σου.το μισο ταξιδι παντα το κανω πριν παω καπου προετοιμαζοντας το και το αλλο μισο οταν φτανω εκει.η οποιαδηποτε αναποδη κατσει στον προορισμο ειναι μεσα στο παιχνιδι που λεγεται ταξιδι....
Μπορει στη τελική (σε ελάχιστες περιπτώσεις)το πακέτο απο το πρακτορειο να σου έρχεται πιο φθηνό αλλα η αξία είναι ανεκτίμητη στην προετοιμασια του ταξιδιού. Με αρκετή υπομονη και σωστο timing βρίσκεις καλές προσφορές.