• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Τελικα ειναι παντα το ιντερνετ πιο οικονομικο?

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Οκ οταν θα εχω κακες σκεψεις θα σου στειλω πμ.
Οταν θα εχω καλες θα σου στειλω δημοσιο μηνυμα.

ioanna.gkan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη αλλά που,,,
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγωνια
Να τονισω ξανα οτι εννοω μεμονωμενα μεσω πρακτορειου (δηλαδη εισιτηρια, ξενοδοχειο) εναντια ιντερνετ. Οχι απαραιτητα με γκρουπ.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Kαι με γκρουπ και μεμονωμένα αν κλείσεις από γραφείο πακέτο αεροπορικά+ξενοδοχεία για τις ίδιες παροχές, μάλλον δε θα βρεις πιο φθηνά μόνος σου... το θέμα είναι να σου κάνουν οι επιλογές του γραφείου... πχ οι τιμές κάποιων πακέτων που προσφέρουν τα ταξιδιωτικά γραφεία αεροπορικών εταιρειών είναι αχτύπητες... πρόχειρες έχω στο μυαλό μου τις προσφορές της Malev για 3ήμερα/4ήμερα, τις προσφορές της Icelandair για city-breaks ή ακόμα και τις τιμές για ένα πλήρως οργανωμένο ταξίδι στη Γροιλανδία μέσω της Air Greenland, όπου αν έκανα ανεξάρτητη κράτηση, οι τιμές των αεροπορικών θα άγγιζαν την τιμή όλου του ταξιδιού... γι΄αυτό πέρα από το παραμύθι του κλείνω-μόνος-μου-πάντα-φθηνότερα, κοιτάξτε και εναλλακτικές... μη σας βάζουν στο τριπάκι του φθηνού internet γιατί και εκεί μάλλον κάποιο πρακτορείο σας πουλάει προϊόντα:rolleyes:

euapap

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Βιετνάμ, Ιράν
μήπως όμως τα προσφερόμενα που σου παρέχει ένα πρακτορείο δεν πολυαξίζουν;; εντάξει για το πρωινό είπαμε. Για το άλλο γεύμα, συνήθως είναι κάτι πολύ "μαζικό"

m-stam

Member
Επόμενο Ταξίδι
ακόμη τίποτα...
Ταξίδι-Όνειρο
Τα πάντα όλα...
Mπορείς να μας δώσεις ένα παράδειγμα;
Απ'όσο γνωρίζω οι τιμές των πεντάστερων και των κεντρικών ξενοδοχείων που κλείνουν τα γραφεία είναι απλησίαστες για τους ανεξάρτητους ταξιδιώτες...
Λοιπόν, για τα παραδείγματα που ζήτησες..
Οι τιμές είναι από ατομικά πακέτα (όχι εκδρομές) με τους φόρους και στα πιο φθηνά ξενοδοχεία που έχουν από το πρακτορείο..
1) Βερολίνο με SWISS ή CSA σε 4 * Hotel 3 διανυκτερεύσεις – 4 ημέρες τιμή 450 ?
Μέσω internet με Easyjet και σε Hotels 4* ή 5* κεντρικά 250 ? - 320 ?
2) Βουδαπέστη με MALEV σε 4* Hotel 3 διαν/σεις – 4 ημέρες τιμή 390 ?
Μέσω internet με MALEV σε 5* Hotel >> >> τιμή 260 ?
3) Βιέννη με AUSTRIAN σε 4* Hotel 3 διαν/σεις – 4 ημέρες τιμή 480 ?
Μέσω internet με AUSTRIAN σε 4* Hotel κέντρο >> τιμή 290 ?
Αυτές είναι κάποιες περιπτώσεις χαρακτηριστικές διαφοράς τιμής αλλά σίγουρα χρειάζεται μέσω internet να τα κλείσεις πιο μπροστά εκμεταλλευόμενος και τις προσφορές που υπάρχουν τη δεδομένη εποχή.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom