Χαιρομαι που αγαπας Mανη.Power!Μαλλον το Grand Hotel Europe στην Αγια Πετρουπολη και απο resort το Botanico στην Τενεριφη.Τωρα απο Ελλαδα το Μαυρομιχαλαι στο Λιμενι της Μανης-τα καλυτερα σεντονια και πετσετες απο οπουδηποτε αλλου μεχρι σημερα- και το Κυριμαι στον Γερολιμενα.Αυτα ηταν τα καλυτερα...μαλλον:roll:
Ωχ αμαν αμαν !Μου φαινεται οτι και γω σε ενα τετοιο πρεπει να ειχα μεινει ....λες να προκειται για το ιδιο?Ηταν πανω στην Μοναστηριου-Εγνατιας?το καλυτερο που εχω μεινει τα καλοκαιρια του 2001 και 2002 ειναι στη κω το
Neptune
το χειροτερο καπου στα τελη της δεκαετιας του 90 οταν βρεθηκα θεσαλονικη τις ημερες της διεθνους εκθεσεως και δεν εβρισκα τιποτα...
το εν λογω χρεπι ειχε κοινες τουαλετες σε καθε οροφο.δε θελω να το θυμαμαι....
Λατρευω Μανη!!!!!!!!!Καθε χρονο πηγαινω,ειναι εσωτερικη αναγκη.Μονο ενα τετοιο τοπιο μπορει να με "μαλακωσει".Χαιρομαι που αγαπας Mανη.Power!
καπου εκει... νομιζω οτι ειχε ονομα βορειοελλαδιτικης πολης αλλα δε τη θυμαμαι....Ωχ αμαν αμαν !Μου φαινεται οτι και γω σε ενα τετοιο πρεπει να ειχα μεινει ....λες να προκειται για το ιδιο?Ηταν πανω στην Μοναστηριου-Εγνατιας?