• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Τα χειρότερα και τα καλύτερα Hotel που έχουμε μείνει

Vivianaki

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Πραγματοποιήθηκε :D
Το καλύτερο ξενοδοχείο που έχω μείνει ήταν ένα στην Γενεύη, τεράστιο, όμορφο, καιθαρό με 2-3 εστιατόρια μέσα και πάρα πολύ μεγάλα δωμάτια, των οποίων το μπάνιο είχε μέχρι μπουρνούζια, παντόφλες, ακομα και ζυγαριά!:haha:

maragiorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δουμε.....
Ταξίδι-Όνειρο
Σκωτια.
Τι εγεινε βρε παιδια,γιατι παλι μου εσβησαν το μηνυμα???:shock:Δεν εγραφα τιποτα κακο,απλα οτι δεν θα ηθελα να παθουν το ιδιο που επαθα εγω οταν ενα βραδυ ψαχναμε για αλλο ξενοδοχειο στο Καρπενησι αφου αυτο που χωρις να το ξερω ειχα κλεισει τηλεφωνικα ηταν μια τρογλη.....για να δουμε,θα το ξαναδω το μηνυμα...?:haha:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Λοιπόν το δικό μου χειρότερο ήταν κάπου στην Μάνη, ήταν βρώμικο, αφρόντιστο, πανάκριβο και με κατσαρίδες. Με είχε πιάσει το πατριωτικό μου και ήθελα να δείρω τον ξενοδόχο.
Το καλύτερο ήταν ένα συγκρότημα στο Ille St Mary στην Μαδαγασκάρη. Όχι μην περιμένετε πεντάστερο, ήταν μια σειρά από πνιγμένες στους φοίνικες αχυροκαλύβες σπαρμένες στην πλαγιά ενός καταπράσινου λόφου που κατέληγε σε μια πανώρια παραλία, είχε επιμελώς ατημέλητο κήπο που μπορούσες να αράξεις, τα δωμάτια ήταν λιτά, νερό ζεστό μέχρι τις 9.00 μμ, στις 8.00 μαζευόμασταν για το βραδινό που ήταν πάντα πεντανόστιμο, πριν και μετά κοκτέιλ με γάλα καρύδας. Ο δικός μου παράδεισος.

Pleaseee please please επειδη ειμαι απο Μανη στειλε μου με πμ το ονομα του ξενοδοχειου.Μα ειμαι πολυ περιεργη να δω ποιο ηταν!Μολις διαβασα τα υπολοιπα ποστ ομως ....προετρεξα μαλλον.
Ιωαννα αν δεν πρεπει μην το στειλεις αυτο το πμ.

Last edited by a moderator:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Το καλύτερο ξενοδοχείο που έχω μείνει ήταν ένα στην Γενεύη, τεράστιο, όμορφο, καιθαρό με 2-3 εστιατόρια μέσα και πάρα πολύ μεγάλα δωμάτια, των οποίων το μπάνιο είχε μέχρι μπουρνούζια, παντόφλες, ακομα και ζυγαριά!:haha:
Χρησιμοτατη η ζυγαρια σε συνδυασμο με τα 2-3 εστιατορια !ηξεραν οι ανθρωποι που την εβαλαν εκει:haha:

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Τι εγεινε βρε παιδια,γιατι παλι μου εσβησαν το μηνυμα???:shock:Δεν εγραφα τιποτα κακο,απλα οτι δεν θα ηθελα να παθουν το ιδιο που επαθα εγω οταν ενα βραδυ ψαχναμε για αλλο ξενοδοχειο στο Καρπενησι αφου αυτο που χωρις να το ξερω ειχα κλεισει τηλεφωνικα ηταν μια τρογλη.....για να δουμε,θα το ξαναδω το μηνυμα...?:haha:
Δε διέγραψε κανείς κανένα μήνυμά σου, αν διάβαζες το θέμα προσεκτικά θα έβλεπες αυτό:

Τα μηνύματα σχετικά με τους όρους χρήσης μεταφέρθηκαν εδώ. :)

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
.. το χειροτερο..? πρωτο στη σειρα, η καροτσα ενος αγροτκου στη Βενεζουελα κατω απο ενα απιστευτα ομορφο εναστρο ουρανο...,και δευτερο, ο υπνοσακος hotel με υποστρωμα σκορπιους επι 45 μερες στη Ινδια ..., ολα τα αλλα με τα απο αυτα μου φαινονται 5αστερα!!!!!!!!!:haha:

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Ελεφτέρα, περίμενα πως και πως τις δικές σου εμπειρίες από ξενοδοχεία, και λίγα είπες, κάνε μας μια πιο λεπτομερή περιγραφή πλιζ.

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
lullu έχει δίκιο η προλαλήσασα. Τι πάει να πει καρότσα έτσι απλά? ή σκορπιοί? Ο μινιμαλισμός δεν ταιριάζει σε αυτήν την περίπτωση. (η καρότσα είχε άδεια από τον ΕΟΤ?).:haha::haha:

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
.. λοιπον στη Βενεζουελα απο λαθος του τουριστικου πρακτορα,:mad: ασχετος στη προσθεση και διαιρεση μαλλον ηταν, ειχε νοικιασει σκηνες για 13 ατομα, οποτε μεναμε 4 απ εξω.. εγω με τη κολητη μου βγαλαμε τα πισω καθισματα απο ενα φορτηγακι και το μουσαμα και στρωθηκαμε για υπνο ..... στη δε Ινδια λοιπον το 2000 που εγινε ο σεισμος βρεθηκα εκει και για 45 μερες σε ενα χωραφι στο υπνοσακο οπου οι σκορπιοι παρελασαν κατα εκατονταδες... μετα απο αυτο ειχα ορκιστει να μην ξαναπαω ουτε να ξαναδω κατασκηνωση και οτι αλλο εχει σχεση αλλα δεν κρατησε και πολυ!!!:bleh:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Lullu αδικείς το δωμάτιο μας στην banda aseh ..
ξέχασες την φασίνα που έριξες για να κοιμηθούμε και το μπάνιο με το μαντί που είχε πιάσει στον πάτο το νερό κροκοδειλάκια???:bleh:

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
Lullu αδικείς το δωμάτιο μας στην banda aseh ..
ξέχασες την φασίνα που έριξες για να κοιμηθούμε και το μπάνιο με το μαντί που είχε πιάσει στον πάτο το νερό κροκοδειλάκια???:bleh:
.. οχι καλε αυτο το κατατασω στα 3στερα:bleh:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh