ΕΡΣΗ
Member
Αποκλειεται να ηταν σαν το δικο μου στη Χιο. Εξηγουμαι:Νομιζεις θυμαμαι?Εχουν περασει και 15 χρονια.Ονομα δεν θυμαμαι πια..
Ηταν ενα στυλ σαν αυτο της Ερσης στη Χιο.Παλιο..φθαρμενο ..ψιλοβρωμικο ..πολυ στενα δωματια και θυμαμαι οτι μια κυριουλα επλενε τα σεντονια σε μια αλουμινενια λεκανη στο χερι.
Μπρρρρ:roll:
Εκει κατελυαν και ολα τα καμακια του νησιου με τη βραδινη σοδεια τους. Το τι αγκομαχητο ακουγοταν ολυνυχτις δε λεγεται. Τελικα πριν τις εξι το πρωι αδυνατουσαμε να κοιμηθουμε!
Το καλυτερο: η μια φιλη της παρεας εμεινε ενα βραδυ μεσα καθοτι ειχε ημικρανια. Περιτο να πω οτι κλειδαρια δεν υπηρχε και οταν φευγαμε απο το δωματιο το κλειναμε με μια αλυσιδα ποδηλατου με κλειδαρια. Προφανως λοιπον ηταν αδυνατον να κλειδωσει η φιλη. Οταν επιστρεψαμε την ειδαμε αγριεμενη γιατι ειχε περασει απειρες ωρες προσπαθωντας να πεισει το διανυκτερευον ξεμπαρκο καμακι οτι ειχε πονοκεφαλο και καμια ορεξη για οιουδηποτε ειδους συνευρεσεις.
Εννοειται φυσικα οτι το περι ου ο λογος καταλυμμα ειχε κοινοχρηστο μπανιο.
Πως δεν κολλησαμε και τιποτε...
Υποθετω οτι θα ειχε και κατσαριδες, αλλα τι να πρωτοπροσεξεις εκει μεσα. Τον πανω οροφο που κατερρεε σιγα σιγα;
Αν φανταστω οτι η κορη μου κανει παρομοια θα πεθανωωω
ΥΓ. Και αυριο ξανακανα εκεινες τις διακοπες στη Χιο....
Ηταν υπεροχες και το ξενοδοχειο συνεβαλλε τα μαλλα σε αυτο. Το τι γελια καναμε...
Κριμα που τωρα πια θα εχει γινει πολυκατοικια... Ουτε και εγω θυμαμαι το ονομα του-αν ειχε ποτε...