• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Τα χειρότερα και τα καλύτερα Hotel που έχουμε μείνει

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Νομιζεις θυμαμαι?Εχουν περασει και 15 χρονια.Ονομα δεν θυμαμαι πια..
Ηταν ενα στυλ σαν αυτο της Ερσης στη Χιο.Παλιο..φθαρμενο ..ψιλοβρωμικο ..πολυ στενα δωματια και θυμαμαι οτι μια κυριουλα επλενε τα σεντονια σε μια αλουμινενια λεκανη στο χερι.
Μπρρρρ:roll:
Αποκλειεται να ηταν σαν το δικο μου στη Χιο. Εξηγουμαι:
Εκει κατελυαν και ολα τα καμακια του νησιου με τη βραδινη σοδεια τους. Το τι αγκομαχητο ακουγοταν ολυνυχτις δε λεγεται. Τελικα πριν τις εξι το πρωι αδυνατουσαμε να κοιμηθουμε!
Το καλυτερο: η μια φιλη της παρεας εμεινε ενα βραδυ μεσα καθοτι ειχε ημικρανια. Περιτο να πω οτι κλειδαρια δεν υπηρχε και οταν φευγαμε απο το δωματιο το κλειναμε με μια αλυσιδα ποδηλατου με κλειδαρια. Προφανως λοιπον ηταν αδυνατον να κλειδωσει η φιλη. Οταν επιστρεψαμε την ειδαμε αγριεμενη γιατι ειχε περασει απειρες ωρες προσπαθωντας να πεισει το διανυκτερευον ξεμπαρκο καμακι οτι ειχε πονοκεφαλο και καμια ορεξη για οιουδηποτε ειδους συνευρεσεις.
Εννοειται φυσικα οτι το περι ου ο λογος καταλυμμα ειχε κοινοχρηστο μπανιο.
Πως δεν κολλησαμε και τιποτε...
Υποθετω οτι θα ειχε και κατσαριδες, αλλα τι να πρωτοπροσεξεις εκει μεσα. Τον πανω οροφο που κατερρεε σιγα σιγα;
Αν φανταστω οτι η κορη μου κανει παρομοια θα πεθανωωω:haha:
ΥΓ. Και αυριο ξανακανα εκεινες τις διακοπες στη Χιο....
Ηταν υπεροχες και το ξενοδοχειο συνεβαλλε τα μαλλα σε αυτο. Το τι γελια καναμε...
Κριμα που τωρα πια θα εχει γινει πολυκατοικια... Ουτε και εγω θυμαμαι το ονομα του-αν ειχε ποτε...

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Αυτά είναι!!! Σαν χθές μου φαίνεται που είχαμε πάει σε ένα ας το πουμε ξενοδοχείο Ταυλάνδη μεριά, που εκτός από θέα δεν διέθετε τίποτα άλλο. Το μπάνιο δεν ξέρω τι χρώμα ήταν από τα μυρμήγκια, στους τοίχους σαύρες (μικρές) και ένα πόστερ του Γουίνι και τα σεντόνια είχαν τόσες τρίχες που άνετα έπλεκες κουβερλί για διπλό κρεβάτι. Η πόρτα δε, θέλοντας να δείξω στο έτερον ήμισυ πόσο σκάρτη είναι την ακούμπησα με το δάκτυλο και έκανε τρύπα :shock::shock:. Η πισίνα διέθετε βατράχια σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης , χάρις στις φιλότιμες οικολογικές ανησυχίες του ιδιοκτήτη. Αχ .... αξέχαστες στιγμές. Για την ιστορία κοιμηθήκαμε αλλού και όταν γυρίσαμε να μας πάρει το βανάκι, μας προσέγγισε ο ιδιοκτήτης και μας ρώτησε που βόσκαμε δύο μέρες και ο σύντροφός μου του απάντησε around... around (σε ένα νησί με ζούγκλα στην μέση).:haha::haha::haha:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Wow! Ρενατα τετοια ξενοδοχεια ειναι επικινδυνα: Θελεις να τα χαρεις και ξεχνιεσαι να κανεις ακομη μια βολτα εξω!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Η πισίνα διέθετε βατράχια σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης , χάρις στις φιλότιμες οικολογικές ανησυχίες του ιδιοκτήτη. Αχ .... αξέχαστες στιγμές. Για την ιστορία κοιμηθήκαμε αλλού και όταν γυρίσαμε να μας πάρει το βανάκι, μας προσέγγισε ο ιδιοκτήτης και μας ρώτησε που βόσκαμε δύο μέρες και ο σύντροφός μου του απάντησε around... around (σε ένα νησί με ζούγκλα στην μέση).:haha::haha::haha:
Πισινα! Πφφφ! Σιγά μην είχε πισίνα το νεοκλασσικό της Χίου!
Εμείς όμως ειχαμε κουράγια, αντοχές και νιότη και αντέξαμε αν θυμάμαι καλά ένα δεκαήμερο!
Ας κάναμε και αλλιώς! Με τα λεφτά που διαθέταμε η επόμενη εναλλακτική που εφαρμόσηκε αλλωστε και στη συνέχεια στη Μυτηλύνη ήταν το ξενοδοχείο "Τα Άστρα". Ακόμη θυμάται η πλάτη μου τις κροκάλες στην παραλία του Μολύβου...:haha::haha:
Πάντως η παραλία στο Μόλυβο ηταν σαφώς καθαρότερη...

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Το ξενοδοχείο "τα άστρα" είχε βγάλει πολεοδομική άδεια για αυτήν την χλιδή (υπνόσακο φαντάζομαι) ή ήταν παράνομο "κτίσμα" πάνω στην παραλία? Γιατί αν δεν είχε , έχεις συμμετοχή σε ποινικά κολάσιμη πράξη, πταίσμα βέβαια, αλλά τιμωρητέο από τους Νόμους.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Wow! Ρενατα τετοια ξενοδοχεια ειναι επικινδυνα: Θελεις να τα χαρεις και ξεχνιεσαι να κανεις ακομη μια βολτα εξω!
Mπα έρση...έναν ύπνο έκανα μόνο.
έχω μείνει σε ίδια σε όλη την ασία πολύ φθηνά φυσικά..
ξέρω να μενω και στα πιο απίθανα κατώγια μην ανησυχείς..
εκεί ομως που με παίρνει το εκμεταλεύομαι!!:D

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Ερση τι μου θυμησες !!
πριν πολλα χρονια ξεμεινα στη Χιο ,πηγαινοντας για Λεσβο , λογω
κακοκαιριας και 99% εμεινα στο ιδιο ξενοδοχειο .
Δεν θυμαμαι ποιο ήταν αλλά ετσι οπως το περιγραφεις μαλλον το ιδιο λέμε !! Αξεχαστη εμπειρια και επιπλεον επειδη φυσουσε παρα πολυ εξ΄ου και το απαγορευτικο αναγκαστικα καθομασταν πολλες ωρες μεσα σε αυτο ....

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Το ξενοδοχείο "τα άστρα" είχε βγάλει πολεοδομική άδεια για αυτήν την χλιδή (υπνόσακο φαντάζομαι) ή ήταν παράνομο "κτίσμα" πάνω στην παραλία? Γιατί αν δεν είχε , έχεις συμμετοχή σε ποινικά κολάσιμη πράξη, πταίσμα βέβαια, αλλά τιμωρητέο από τους Νόμους.
Μα επρόκειτο για εντελώς αυθαίρετη ενέργεια ημών των ιδίων οι οποίοι μη έχοντας δραχμή πλέον αλλά επιθυμούντες να παραμείνουμε στον Μόλυβο κοιμόμασταν επι της παραλίας και πλενόμασταν στην κοινοτική βρύση. Αν θυμαμαι καλά τα χρήματα της επιστροφής τα συγκεντρώσαμε άδοντες με κιθάρες ανά χείρας.
Προς Κική. Πολύ χαίρομαι που υπάρχει και άλλος μάρτυρας αυτού του σεπτού καταλύμματος, γιατί είναι πολύ δύσκολο να πεισθεί κανείς οτι υπήρξε τέτοιας ποιότητας ενδιαίτημα και με τέτοια activities, happenings και animation.

fotast

Member
Το χειρότερο ενα "ξενοδοχείο" στην Μυτιλήνη(Βατερά) πρίν πολλά χρόνια.Αντεξα δύο νύκτες.

Ευτυχώς τα καλά είναι πολλά:lol:

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Τα μηνύματα σχετικά με τους όρους χρήσης μεταφέρθηκαν εδώ. :)

beba

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νικήσιανη
Ταξίδι-Όνειρο
Σαμοθράκη,Ανταρκτική
Το καλύτερο και καθαρότερο, μακράν των υπολοίπων, ηταν ένα μπαγκαλόου από ξύλο και καλάμια μεσα στο δέλτα του Οκαβάνγκο στη Μποτσουάνα. Και το καλυτερότερο του πράγματος ήταν τα ζώα που κυκλοφορούσαν κοντά μας από αντιλόπες μέχρι και......(ότι μπορείτε να φανταστείτε.)
Το χειρότερο ένα κατάλυμα σε μια μικρή πόλη της Αιθιοπίας, το Άρμπαμινσκ, που κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό όταν μπήκα μέσα και είδα την βρώμα που κυριαρχούσε. Όμως δεν πρέπει να έχω παράπονο. Το κρεβάτι έκτός των χρησιμοποιημένων σεντονιών διέθετε και κουνουπιέρα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα