Τα χειρότερα και τα καλύτερα Hotel που έχουμε μείνει

Vivianaki

Member
Μηνύματα
292
Likes
45
Ταξίδι-Όνειρο
Πραγματοποιήθηκε :D
Χρησιμοτατη η ζυγαρια σε συνδυασμο με τα 2-3 εστιατορια !ηξεραν οι ανθρωποι που την εβαλαν εκει:haha:
Mπα, με τις τιμές που έπαιζαν μέσα σε αυτα τα εστιατόρια (κ γενικότερα στην Γενεύη), μάλλον η ζυγαριά θα χρησίμευε να δεις πόσα έχεις χάσει. :bleh:
 

Johnpro

Member
Μηνύματα
130
Likes
22
καλυτερο ταυλανδη σε ρεσορτ και διαμονη σε μπαγκαλοου και χειροτερο τουρκια (πολη) καπου κοντα στην γεφυρα του γαλατα .
και μια μικρη παρεμβαση στον ποστερ , θα διαφωνισω καθετα για το 50% , για πολλους ταξιδιωτες ειναι μονο μπανιο και υπνο το ξενοδοχειο δηλαδη δεν τους πολυαπασχολει , τωρα αμα εισαι ζετεμ μον αμουρ και γουτσουγουτσου εεε ανεβαζεις ποσοστο. :cool:
 

taver

Member
Μηνύματα
12.602
Likes
29.765
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Μέχρι τώρα για το 2010, καλύτερο το Radisson Blu Zurich Airport (υπέροχο δωμάτιο, και πολύ personalized, έμεινα για μόλις δεύτερη φορά και θυμόντουσαν - διακριτικά - όλες τις προτιμήσεις μου), χειρότερο το Hotel Continental Inn, Foz do Iguazu, Brazil (μηδενικό service, μέχρι και δήλωση ότι δεν έκλεψα το χαλάκι από το μπάνιο με βάλανε και υπέγραψα).
Για το 2009, αν δεν υπήρχε ένα διαστημικό upgrade από το Flamingo Las Vegas, η πρώτη θέση θα πήγαινε στο H10 Universitat στη Βαρκελώνη (location, location, location). Η τελευταία θέση όμως ξεκάθαρα ανήκει στο Comfort Inn on the Sunset Strip, Hollywood, USA.
Για το 2008, η πρώτη θέση πάει στο De Tullieren, στη Brugge (έχω γράψει κάτι λίγα) και η χειρότερη στο Jep Apart-hotel στην Πράγα (θα διαβάσετε ιστορία κάποια στιγμή...)
Για το 2007, έχουμε φούλ της Ιταλίας. Πρώτη θέση στο Santa Croce in Fossabanda Hotel, Pisa (κι ας είναι 3 αστέρων και βγάλε μόνο), και τελευταία στο hotel Ariston στο Mestre.
Πιο πίσω, η μνήμη εξασθενεί...
 

erminathess

Member
Μηνύματα
566
Likes
321
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
Για μενα το ξενοδοχείο είναι η πρωτη επαφή με τον τοπο, δεν ειναι οτι περναω πολλες ωρες σε αυτό αλλα όταν ειμαι εκει θελω να το απολαμβάνω. Δινω μεγαλη σημασια στη θέα και στο χαρακτηρα του ξενοδοχειου, οχι τοσο στην πολυτελεια και μου αρεσει να εκπλησσομαι ευχαριστα από το πρωινο. Εχει τυχει να χαλαστω εντελως στο ταξιδι απο λαθος επιλογη ξενοδοχειου.. Ειμαι στο 50%, τι να κανουμε..

Το τοπ 5 των καλυτερων ξενοδοχειων που εχω μεινει ειναι

Four Seasons Hotel Ritz Lisbon: A Luxury Hotel in Lisbon, Portugal (Λισσαβώνα)
London luxury hotels - The Langham Hotel London Official Site (Λονδίνο)
Hotel de L’Europe, Five Star Hotel Amsterdam, Amsterdam 5 Star Hotels, Hotels in Amsterdam (Αμστερνταμ)
Hotel 5 stelle Lusso Roma - Parco dei Principi Grand Hotel & Spa Roma (Ρωμη)
http://www.ritzmadrid.com/web/orit/hotel_ritz_madrid.jsp (Μαδρίτη)

Το χειρότερο νομιζω ηταν στο Μιλανο το Zurich.. Καθαρο μεν, καλο και το location αλλα από διακόσμηση τραγικο..
Σε βρωμικο δεν εχει τυχει να μεινω ακόμη, φανταζομαι θα ειναι τραυματικη εμπειρια..
 

North66

Member
Μηνύματα
4.356
Likes
5.207
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Ο τίτλος του topic είναι τελείως άκυρος αφού δεν μπορούμε να γράψουμε (λόγω κανονισμών, τραβηγμένων κατά την άποψή μου) ποιο είναι το χειρότερο hotel που έχουμε μείνει... άντε να πω ότι το χειρότερο hotel που έχω μείνει είναι ένα από τα 1567 ξενοδοχεία του Λονδίνου, so what?:clap:

Επιπλέον, θα έπρεπε ίσως να μην επιτρέπεται ούτε καλύτερο hotel να δηλώνουμε, μιας και αυτό ίσως να αποτελεί παραπλανητική διαφήμιση εις βάρος των ανταγωνιστικών ξενοδοχείων:rolleyes:
 

Menia21

Member
Μηνύματα
781
Likes
2.049
Επόμενο Ταξίδι
Το σχεδιάζω...
Ταξίδι-Όνειρο
Photography trip
Υπέροχα ήταν τα ξενοδοχεία που είχαμε μείνει στο Μαυρίκιο και στο Λανγκάουι. Το μαύρο του το χάλι είχε το ξενοδοχείο στο Πουκέτ, η ρεσεψιόν και οι κήποι ήταν υπέροχοι, μόλις δε μάς πήγανε στο δωμάτιο πάθαμε σοκ! Μιλάμε για τρώγλη! Τους "περιποιήθηκα" καταλλήλως στο tripadvisor.
Τώρα στην Ελλάδα. Το πιο ωραίο δωμάτιο το βρήκαμε στην Ελάτη! Με τζάκι και πολύ ζεστή ατμόσφαιρα! Και τα χειρότερα? Στα Κύθηρα. Ποτέ ξανά Σεπτέμβριο στα Κύθηρα. Να βρέχει καταρρακτωδώς κι εμείς να ψάχνουμε απεγνωσμένα για δωμάτιο. Αμ δε! Ολα κλειστά, μέχρι που φτάσαμε στο Διακόφτι. Ο ορισμός της παναθλιότητας ήταν τα δωμάτια που συναντήσαμε. Το πρώτο ήταν μια τρύπα στην κυριολεξία, με τους τοίχους μαύρους από τη μούχλα, χωρίς τηλεόραση και να πέφτουν νιφάδες από το ταβάνι! Μάλιστα η κυρά ζήτησε και 40 ευρώ γι' αυτό το αίσχος! Φύγαμε από κει τρέχοντας και μπήκαμε στο επόμενο ανοικτό που βρήκαμε, στην ανηφόρα από Διακόφτι προς την Χώρα. Απέξω φαινόταν ωραίο, ήμασταν ψόφιοι από την κούραση, η βροχή δεν έλεγε να σταματήσει, οπότε κάναμε το λάθος και το "κλείσαμε" χωρίς να δούμε το εσωτερικό του και χωρίς να προβληματιστούμε όταν μας το έδωσε για 20 ευρώ μόνο. Πώς ήταν μέσα? Σαν εγκαταλελειμμένο αγροτόσπιτο με ξεφλουδισμένους τοίχους, αφήνω ασχολίαστο το μπάνιο, βρωμάγαμε αλλά δεν τολμήσαμε να μπούμε μέσα. Φυσικά την επόμενη μέρα μαζέψαμε τα μπογαλάκια μας και εξαφανιστήκαμε...
 
Μηνύματα
1.666
Likes
1.327
Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Α ναι θέλω και εγώ να προσθέσω ότι ως τώρα το καλύτερο κατάλυμα στην Ελλάδα το έχω συναντήσει σε χωριό έξω από το Καρπενήσι.
Είναι ένας ξενώνας με όμορφα δωμάτια, κυρίως οι μεζονέτες του, έχουν τζάκι και είναι διαμορφωμένα με θαλπωρή και άνεση. Δεν θέλεις να βγεις από το εκεί μέσα, επίσης έχει μια μεγάλη τραπεζαρία και σερβίρει εξαιρετικό σπιτικό φαγητό από ντόπια προϊόντα.
Μια οικογενειακή επιχείρηση φτιαγμένη με μεράκι.
 
Last edited by a moderator:

rethimno

Member
Μηνύματα
1.770
Likes
1.054
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
taver;175715 και τελευταία στο hotel Ariston στο Mestre. Πιο πίσω said:
Εκανα και εγω καποτε το μοιραιο λαθος να κλεισω στο mestre για να αποφυγω το καταποντισμο της Βενετιας...στο Holiday
Τα δωματια ηταν τυπου......μπες εσυ να βγω εγω..... δεν ανοιγε το παραθυρο παρα μονο παρουσια καμαριερας....το δε πρωινο......η παστα Φλωρα χειροτερη και απο του Lidl το δε ατομικο ψωμι αν το πετουσα σε καποιο κεφαλι θα εκανε καρουμπαλακια....δεν συζηταω για τη συμπεριφορα του προσωπικου.....το μονο θετικο ηταν η καθαριοτητα....
 

pigi_dikaiou

Member
Μηνύματα
550
Likes
521
Επόμενο Ταξίδι
......
Ταξίδι-Όνειρο
Αγιο Ορος
Μαλλον το Grand Hotel Europe στην Αγια Πετρουπολη και απο resort το Botanico στην Τενεριφη.Τωρα απο Ελλαδα το Μαυρομιχαλαι στο Λιμενι της Μανης-τα καλυτερα σεντονια και πετσετες απο οπουδηποτε αλλου μεχρι σημερα- και το Κυριμαι στον Γερολιμενα.Αυτα ηταν τα καλυτερα...μαλλον:roll:
 

kalove

Member
Μηνύματα
436
Likes
1.640
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Εθνικά πάρκα ΗΠΑ
Το καλύτερο πού έμεινα ήταν στο Saint Martin by Lofer στην Αυστρία. Κάστρο τού 13ου αιώνα, με ζωγραφιστά ταβάνια, επίπλωση εποχής, κρεβάτια με ουρανό καί θέα στον καταπράσινο κήπο με συντριβάνια καί αγάλματα.
Το χειρότερο, στην Χίο . Υποθέτω πώς πρέπει να είναι το ίδιο πού προαναφέρετε. Ακόμη δεν έχουν φτιάξει τις κλειδαριές? ή είναι πολιτική τού ξενοδοχείου γιά είναι τα δωμάτια μπάτε σκύλοι αλέστε? Καί μιλώ πρό 30ετίας καί βάλε.
Κάποιος προσπαθούσε να μπεί στο δωμάτιό μου την νύχτα, καλά πού είχα τραβήξει το κομοδίνο πίσω από την πόρτα καί άκουσα τον θόρυβο. Ενίσχυσα την άμυνα με το κρεβάτι καί βέβαια πού να κλείσω μάτι. Αχάραγα, τόσκασα από το παράθυρο, ευτυχώς πού ήταν στο ισόγειο καί έβλεπε στον δρόμο.
Εκ των υστέρων, τάβαλα με τον εαυτό μου πού δεν πήγα στην τουριστική αστυνομία.
 

dim kyr

Member
Μηνύματα
2.066
Likes
6.314
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Tελικά αυτό το ξενοδοχείο -διαφήμηση για την Ελληνικό τουρισμό στην Χίο , πρέπει να είναι μακράν το χειρότερο και ταυτόχρονα το πιο δημοφιλές, αφού αριθμούνται πολλά "θύματά" του. Και εσύ βρε Kalov τι έκανες όταν βγήκες από το παράθυρο? Ετρεχες με τα νυχτικά νυχτιάτικα στο νησί? Αμάν βρε παιδί μου, αυτό και αν είναι εμπειρία-σταθμός! (Προτείνω να δημιουργηθεί σύλλογος για την ενίσχυση και ψυχολογική υποστήριξη , των θυμάτων του εν λόγω ξενοδοχείου).:haha::haha::haha::haha:
 

kalove

Member
Μηνύματα
436
Likes
1.640
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Εθνικά πάρκα ΗΠΑ
Την έβγαλα σε ένα παγκάκι στο λιμάνι, μέχρι να ξημερώσει καί να ψάξω άλλο ξενοδοχείο!!
Καί να φανταστείς, ήταν το πρώτο μου ταξίδι πού έκανα μόνη μου!! Ασχετη καί άπραγη.
Δεν ήταν να μού τυύχει τώρα? Μέχρι λουκέτο θα τού έβαζα!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.538
Μηνύματα
900.020
Μέλη
39.266
Νεότερο μέλος
MariaChara

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom