angiemicro
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γαλλική Πολυνησία
Κι εγώ θα μπορούσα να το είχα κάνει, απλά δεν φαντάστηκα ότι θα έπρεπε να βρω έναν τρόπο να κοροιδέψω το σύστημα.Το travel.gov.gr ξεκινά ως εξής: "All travellers must complete their PLF until the day before entering the country...". Είσαι traveller, άρα κάνεις plf. Επίσης, σε καμιά επίσημη ανακοίνωση εδώ και κάνα χρόνο που δουλεύει το plf δεν έχει γίνει διάκριση μεταξύ ξένων και Ελλήνων.
Αυτό που κάνω από πέρυσι που χρησιμοποιώ το plf, είναι στο temporary address να βάζω απλά το όνομα της πόλης που μένω και το ΤΚ της περιοχής μου, κάτι που δεν είναι ψέματα αφού στη γειτονιά μου θα κινούμαι τις επόμενες 14 μέρες. Αν και τώρα που το βλέπω, μια φορά είχα απλά αντιγράψει τη διεύθυνση μόνιμης κατοικίας στο temporary address. Φυσικά, κανείς δεν ασχολήθηκε στον έλεγχο, όπως συνήθως.
Ναι, λέει all travellers, αλλά όταν μπαίνεις και σου ζητάει μόνιμη κατοικία διαφορετική από τη κατοικία που θα μείνεις όταν επιστρέψεις στο σπίτι σου και ξενοδοχείο και επίσης σου ζητάει να συμπληρώσεις τη φόρμα με αληθινά στοιχεία, τότε θεωρείς ότι δεν σε αφορά. Και πόσο τυχαίο είναι το ότι το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισαν δεκάδες πολίτες, που δεν είναι κάτοικοι εξωτερικού; Και πόσο τυχαίο είναι επίσης το ότι όλες οι πρεσβείες μας στο εξωτερικό κράζουν ασύστολα αυτά που ζητάμε και μας προτρέπουν να κάνουμε μηνύσεις;Το travel.gov.gr ξεκινά ως εξής: "All travellers must complete their PLF until the day before entering the country...". Είσαι traveller, άρα κάνεις plf. Επίσης, σε καμιά επίσημη ανακοίνωση εδώ και κάνα χρόνο που δουλεύει το plf δεν έχει γίνει διάκριση μεταξύ ξένων και Ελλήνων.
Αυτό που κάνω από πέρυσι που χρησιμοποιώ το plf, είναι στο temporary address να βάζω απλά το όνομα της πόλης που μένω και το ΤΚ της περιοχής μου, κάτι που δεν είναι ψέματα αφού στη γειτονιά μου θα κινούμαι τις επόμενες 14 μέρες. Αν και τώρα που το βλέπω, μια φορά είχα απλά αντιγράψει τη διεύθυνση μόνιμης κατοικίας στο temporary address. Φυσικά, κανείς δεν ασχολήθηκε στον έλεγχο, όπως συνήθως.
Last edited by a moderator: