orestcrete
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Iceland
- Ταξίδι-Όνειρο
- New Zealand
Να στείλει μήνυμα και να πει τι; Ότι ένα γκρουπ 6 ατόμων έδωσε την ερμηνεία στους όρους travellers ότι αναφέρετε μόνο στους κατοίκους εξωτερικού εκτός Ελλάδας ή ότι το "permanent address listed is excluded" το google translate το βγάζει σαν αποκλείεται η κύρια κατοικία, δεν προχώρησαν καν στο επόμενο βήμα στη διαδικασία συμπλήρωσης του εγγράφου και άρα βγήκε το πόρισμα να μη συμπληρώσουν τα plf;Εγώ η μόνη απορία που έχω - και δεν έχω καμία διάθεση να επαναφέρω το θέμα - είναι αν έστειλες κάπου αρμοδίως, πχ στο Επικοινωνία - Gov.gr, τηλέφωνο στη πολιτική προστασία, στο υπουργείο τουρισμού, έστω και twit στον χαρδαλιά, μήνυμα στο facebook του κούλη, δηλαδή κάπου εκτός από εκεί που σίγουρα δεν θα γίνει τίποτα, όπως την πρεσβεία ή το φόρουμ εδώ.
Αν όχι κάνε το, αλλιώς μία τρύπα στο νερό όλο αυτό.
Το μεγάλο κενό στο plf είναι αυτό με το 24ώρο πριν την δήλωση. Υπάρχει αρκετός κόσμος που για έκτακτους λόγους χρειάζεται να ταξιδέψει εντός της ίδιας ημέρας (επαγγελματικούς λόγους, υγείας κλπ). Θα έπρεπε να είναι αντίστοιχο του web-check in, μέχρι 3 ώρες πριν την πτήση και να μην έχει αυτό τον εκδικητικό χαρακτήρα για αυτόν που δεν το συμπλήρωσε να τον αφήνει εκτός πτήσης.
Last edited: