katkats
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν. Αμερική
Παρακαλώ η συζήτηση να περιοριστεί στο θέμα του τίτλου.
Και ερχομαι να μεινω σ αυτο και ερωτω..αντε και θελω να ταξιδεψω εγω ιταλια τωρα τα χριστουγεννα με τι χαρτια θα παω?εννοω οταν θα ναι να μπω στο αεροπλανο τι χαρτι θα δειξω για να μ αφησουν να επιβιβαστω??απο τη στιγμη που λενε οτι επιτρεπονται ταξιδια μονο επαγγελματικα,για λογους υγειας και επανενωση οικογενειων??Εννοειται για να μην γινονται παρεξηγησεις κ στην ιταλια ταξιδευουμε ανετα, η καλυψη των μεθ ειναι στο 10-15% κ το σημαντικοτερο για τους ταξιδιωτες: ειναι οοοοολα ανοικτα...
Αυτο που το λεει? Ειδες κατι τετοιο για το εξωτερικο? Θα δειξεις μονο χαρτι τεστ. Κι αν ειδες κατι τετοιο πες οτι πας να δεις το παιδι σου στη fontana di Trevi κοντα που σας χωρισε η απονη ζωη...Και ερχομαι να μεινω σ αυτο και ερωτω..αντε και θελω να ταξιδεψω εγω ιταλια τωρα τα χριστουγεννα με τι χαρτια θα παω?εννοω οταν θα ναι να μπω στο αεροπλανο τι χαρτι θα δειξω για να μ αφησουν να επιβιβαστω??απο τη στιγμη που λενε οτι επιτρεπονται ταξιδια μονο επαγγελματικα,για λογους υγειας και επανενωση οικογενειων??
Πείτε μου λιγάκι βρε παιδιά πως μπορώ να δω σε ποιες χώρες μπορώ να ταξιδέψω με τεστ, χωρίς να μου επιβάλλουν και καραντίνα δηλ. Έλεγα μήπως μπορούσαμε να πάμε κάπου για λίγες μέρες τις γιορτές.Αυτο που το λεει? Ειδες κατι τετοιο για το εξωτερικο? Θα δειξεις μονο χαρτι τεστ. Κι αν ειδες κατι τετοιο πες οτι πας να δεις το παιδι σου στη fontana di Trevi κοντα που σας χωρισε η απονη ζωη...
reopen.europa.eu βρισκεις την χωρα που θες και εχει πληροφοριες και επισημα σιτε με το τι ισχυει στη καθε μια διαφορετικαΠείτε μου λιγάκι βρε παιδιά πως μπορώ να δω σε ποιες χώρες μπορώ να ταξιδέψω με τεστ, χωρίς να μου επιβάλλουν και καραντίνα δηλ. Έλεγα μήπως μπορούσαμε να πάμε κάπου για λίγες μέρες τις γιορτές.
https://www.austria.info/en/service-and-facts/coronavirus-information
περιορισμοι πολλοι..δεν αξιζει..
Αν ειναι airside layover οχι. Απο απο το σάιτ του HeathrowΕσείς που ξέρετε τα πολλά κι ο νους σας κατεβάζει, επειδή θόλωσα πάλι, μιαν ερώτηση. Αν ταξιδέψω μέσω ΗΒ, θα πρέπει να συμπληρώσω PLF? Δε μου είναι ξεκάθαρα τα μέτρα για τα layovers σε αεροδρόμιο του ΗΒ. Υπάρχει κάποιο λινκ;