Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Είναι αρκετές για να καλύψουν το παράθυρο. Δηλαδή κάνεις τεστ στις 1.1 για να πετάξεις στις 3.1. "Κολλάς" όμως στις 2.1 οπότε δεν αντανακλάται στο τεστ που έχεις κάνει ή δεν αντανακλάται επειδή θέλει 3-4 μέρες επώαση ακόμη κι αν κόλλησες στις 31.12. Κάνοντας καραντίνα 3 ημέρες μειώνονται οι πιθανότητες. Ιδανικά θα έπρεπε να κάνεις κι άλλο τεστ με το που λήγουν οι 3 μέρες καραντίνας. Τέλος πάντων αντίστοιχα μέτρα υπάρχουν σε πολλές μέρες και με 0 μέρες και με 3 και με 10 και με 14.Δεν το έγραψα σωστά μάλλον.Αν είναι αρνητικό καλύπτει τρείς μέρες πριν το ταξίδι.Συν 3 μέρες η καινούρια καραντίνα πάμε στις 6 μέρες συνολικά.Είναι αρκετές για εξασφάλιση ή όχι δεν ξέρω.
Στην Κούβα κάνεις τεστ με το που έρχεσαι, μένεις κλεισμένος στο κατάλυμά σου (σε κάποιες περιπτώσεις όπως στο Σαντιάγο που έχει πιο έντονο πρόβλημα η αστυνομία βάζει... ταινία από σκηνή εγκλήματος γύρω από το σπίτι!) και την 5η μέρα έρχονται και σου κάνουν άλλο τεστ.
Σε άλλα νέα (γιατί έχει πολιτικοποιηθεί η συζήτηση εμμέσως και εγώ τουλάχιστον προσπαθώ να το αποφύγω), το Ομάν μοιράζει πλέον τσάμπα βίζες για 10ήμερη διαμονή.
https://www.arabnews.com/node/1774821/business-economy
Επίσης, το εργαστήριο στην Αθήνα που έκανα εγώ το PCR πλέον χρεώνει 49€ (χρέωνε 80€ πριν 3 εβδομάδες και 60€ πριν μια εβδομάδα) και να το κάνεις το πρωί το έχεις αργά το απόγευμα. Στην Ισπανία κάτω από 120€ δε βρήκα πουθενά, με το 140ρι να είναι αρκετά κοινό, παρότι ήθελε μίνιμουμ 36 ώρες (48 σε μια περίπτωση) για το αποτέλεσμα. Επίσης βρήκα πολλούς Έλληνες που προσπαθούσαν να δωροδοκήσουν υπαλλήλους εργαστηρίων, καυχιόντουσαν για τα φωτοσοπιάρικα PCR τους και έπαιζαν ξύλο με την ασφάλεια στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ γιατί δεν τους επιτράπηκε η επιβίβαση ("στη χώρα μου ρε;;; στη χώρα μου δε θα πάω;"), ενώ υπήρχαν και 3 χαριτωμένοι ναυτικοί που μας ζητούσαν να βγάλουν μια έγχρωμη φωτοτυπία τα δικά μας PCR ώστε να τα πλαστογραφήσουν "και να σας κεράσουμε και μια σαλάτα βρε παιδιά". Εξάγουμε μπολιντιζμό. Α ξέχασα και την κυρία στο αεροπλάνο που επέμενε ότι τις μετοχές των εργαστηρίων (όλων; του πλανήτη; είναι στο χρηματιστήριο το εργαστήριο της γειτονιάς μου; ) τις έχει αγοράσει η Μαρέβα Μητσοτάκη και ως εκ τούτου ο νόμος περί υποχρεωτικού PCR είναι εκ του πονηρού.
Last edited: