Στην επιστροφή είναι το θέμα μου όχι στο πήγαινε
Όχι. Θέλω να δω στην επιστροφή αν μετράει το τεστ την ώρα που παίρνουν το δείγμα ή την ώρα που βγαίνει το αποτέλεσμα. Ένα γραφείο μου είπε την ώρα που βγαίνει το αποτέλεσμα και ψάχνω να το διασταυρωσωΘέλεις να πας και να γυρίσεις με το ίδιο PCR πριν περάσουν οι 72 ώρες, ώστε να μην αναγκαστείς να κάνεις τεστ στη χώρα προορισμού;
Αφου σε ανησυχεί το θέμα δεν βολεύει να το κάνεις πριν φύγεις απο κει μεχρι 48 ώρες ας πουμε ωστε να μην σε απασχολει η ακριβής ωρα που θα αναγράφει πανω στο pcr?? . Το αν ειναι 40 η 46 ωρες ας πουμε δεν παιζει ρολο αφου είσαι εντος 72 ωρωνΌχι. Θέλω να δω στην επιστροφή αν μετράει το τεστ την ώρα που παίρνουν το δείγμα ή την ώρα που βγαίνει το αποτέλεσμα. Ένα γραφείο μου είπε την ώρα που βγαίνει το αποτέλεσμα και ψάχνω να το διασταυρωσω
Ναι απλά είναι μεγάλο ταξίδι (Περου) και για αυτό με αγχώνει λίγο. Ωστόσο ρώτησα στο αεροδρόμιο και μου είπαν ότι μετράει η ώρα που βγαίνουν τα αποτελέσματα οποτε ακόμα καλυτερα. No worriesΑφου σε ανησυχεί το θέμα δεν βολεύει να το κάνεις πριν φύγεις απο κει μεχρι 48 ώρες ας πουμε ωστε να μην σε απασχολει η ακριβής ωρα που θα αναγράφει πανω στο pcr?? . Το αν ειναι 40 η 46 ωρες ας πουμε δεν παιζει ρολο αφου είσαι εντος 72 ωρων
Ναι απλά είναι μεγάλο ταξίδι (Περου) και για αυτό με αγχώνει λίγο. Ωστόσο ρώτησα στο αεροδρόμιο και μου είπαν ότι μετράει η ώρα που βγαίνουν τα αποτελέσματα οποτε ακόμα καλυτερα. No worries
Καλό ταξίδι! Όταν με το καλό γυρίσεις δώσε κανένα report με την κατάσταση που επικρατεί εκεί.Ναι απλά είναι μεγάλο ταξίδι (Περου) και για αυτό με αγχώνει λίγο. Ωστόσο ρώτησα στο αεροδρόμιο και μου είπαν ότι μετράει η ώρα που βγαίνουν τα αποτελέσματα οποτε ακόμα καλυτερα. No worries
Γνωρίζει κάποιος το έγγραφο PLF για την επιστροφή στην Ελλάδα πόσο νωρύτερα από την ημέρα του ταξιδιού της επιστροφής πρέπει να έχει συμπληρωθεί; Έλεγε για τουλάχιστον 24 ώρες πριν, αλλά νομίζω ότι δεν αναφέρεται πλέον.
Σε ουδεμία περίπτωση δεν ισχύει αυτό, και την πατάνε πάρα πολλοί. Πρέπει να έχεις ολοκληρώσει τη δήλωση πριν τα μεσάνυκτα που μπαίνει η ημέρα της επιστροφής. Πόσο πιο πριν θα το κάνεις, δεν παίζει ρόλο, μπορείς να το κάνεις και μήνες. Εγώ έχω κάνει ήδη για δυο ταξίδια του Σεπτεμβρίου...οποτεδηποτε θελεις το εκδιδεις...απο εβδομαδες μεχρι λεπτα ..πριν ερθεις!
οκ για να ειμαι ειλικρινης δεν το εχω δοκιμασει ουτε καν εχω ρισκαρει να το δοκιμασω να εκδοσω λιγο πριν ταξιδεψω πισω....παντα το βγαζω απο πριν....αλλα θεωρησα οτι ισχυει για να αποκατασταθει η ΤΕΡΑΣΤΙΑ αδικια και ανοησια του ηλεκτρονικου συστηματος!Σε ουδεμία περίπτωση δεν ισχύει αυτό, και την πατάνε πάρα πολλοί. Πρέπει να έχεις ολοκληρώσει τη δήλωση πριν τα μεσάνυκτα που μπαίνει η ημέρα της επιστροφής. Πόσο πιο πριν θα το κάνεις, δεν παίζει ρόλο, μπορείς να το κάνεις και μήνες. Εγώ έχω κάνει ήδη για δυο ταξίδια του Σεπτεμβρίου...