Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
για να πετάξει κάποιος στην Κύπρο πρέπει να συμπληρώσει ελληνικό PLF εξόδου; Κυπριακό εισόδου;
Plf εξόδου από Ελλάδα δε χρειάζεται, για είσοδο στην Κύπρο εδώ : https://cyprusflightpass.gov.cy/για να πετάξει κάποιος στην Κύπρο πρέπει να συμπληρώσει ελληνικό PLF εξόδου; Κυπριακό εισόδου;
Γενικά το πιο safe απο οτι χω δει ειναι να επικοινωνεις με τις αεροπορικές εταιρίες πριν πας οπως και να εχει .Αμεσες αναλυτικες απαντήσεις, σε σχεση με πρεσβείες που καμιά φορα δεν σηκωνουν τηλ. Αλλα ναι αυτό ισχύει γενικά..Κάποιος που έρχεται από χώρα εκτός ευρωπαϊκής ένωσης αλλά έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού πρέπει να κάνει και pcr? Αν έχω καταλάβει καλά όχι, γνωρίζει κανεις να μου απαντήσει;
Στο plf αναφερεται point of entry in the country αρα Αθηνα αφου απο Αθηνα μπήκες Ελλαδα. Ροδο θα βάλεις διευθυνση που θα μείνειςΚαλησπέρα σε όλους!
Την Τρίτη 10.08. πετάω από Γερμανία για Ελλάδα και συγκεκριμένα Βερολίνο-Αθήνα και μετά με άλλη πτήση για Ρόδο. Στο PLF τι πρέπει να συμπληρώσω; Ότι φτάνω στην Αθήνα ή στη Ρόδο αφού εκεί είναι και ο τελικός προορισμός και εκεί είναι και το σπίτι μου;
εχω μπερδευτεί αρκετά και δεν έχω βρει πουθενά απάντηση.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Χαίρετε! Πετάω στις 23/8, εχω πρασινο πιστοποιητικο πληρους εμβολιασμού.
Χρειάζομαι κ κάτι άλλο? Αυτό το plf που συμπληρωναμε περισυ?
Στην πρεσβεια τι θα ρωτησεις ακριβως???δεν ειρωνευομαι απλα δεν καταλαβαινω.Ρωτα στο μικροβιολογικο αν θα σου βαλουν την ωρα που θα το κανεις η την ωρα που θα βγουν τα αποτελεσματα και μετα υπολογισε τις 72 ωρες αν βγαινουνΡε παιδιά το pcr διαρκειας 72 ωρών είναι από την ώρα που το κανεις ή από την ώρα που βγαίνουν τα αποτελέσματα;;γιατί ένα γραφείο μου είπε από την ώρα που βγαίνουν τα αποτελέσματα ενώ εγώ ήξερα το αντίθετο..αν πάρω στην πρεσβεία της χώρας θα ξέρουν να μου πουν;