• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Τα πλεονεκτήματα των εταιρειών χαμηλού κόστους

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Φαινεται οτι στο 21 συνεχως καιγεται! Και μερες που ερχονται πρεπει να το προσεξει!

peter75rhodes

Banned
Επόμενο Ταξίδι
GWT/BGY/BRA/AMS/MAD/CRL
Ταξίδι-Όνειρο
Island/Grönland
Δεν ξέρω γιατί αλλά συνεχώς θα πρέπει να επισημαίνουμε πράγματα αυτονόητα. Ο καθένας εδώ γράφει τις εμπειρίες του και την άποψή του όπως αυτή σχηματίζεται από τις προσωπικές του εμπειρίες. Εγώ δεν μπορώ να γράψω για τη Νέα Ζηλανδία γιατί τόσο μακριά δεν έχω πάει.
Να ανεχτώ ειρωνικά σχόλια και προσβολές, φόρουμ είναι άλλωστε. Αλλά, ρε πολυταξιδεμένοι παίδες, όχι και να απαντάτε επιλεκτικά σε όσα ρωτάω, όχι και να διαστρεβλώνετε ό,τι λέω. Και μειονεκτήματα γράφω και ελλείψεις αναφέρω, όλα όσα έχω να πω. Αλλά να μου στήνετε κάθε λίγο "λαϊκό δικαστήριο" επειδή πετάω Ρόδο-Μιλάνο με 22 ευρώ και να με συκοφαντείτε ως πράκτορα της λατρεμένης στην Ελλάδα. Όχι, με αδικείτε! Κανονικός άνθρωπος είμαι σαν και εσάς, με λίγα χρήματα αν και ταξιδεύω συχνά, χωρίς λόρδωση στην πλάτη αλλά γεμάτος με κέφι για ζωή!

peter75rhodes

Banned
Επόμενο Ταξίδι
GWT/BGY/BRA/AMS/MAD/CRL
Ταξίδι-Όνειρο
Island/Grönland
Επειδή είσαι κολλημένος με την FR και έχεις απ' ότι φαίνεται άγνοια για τον παγκόσμιο αεροπορικό χαρτή, δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και άλλες loco εταιρίες τις οποίες μέλη του φόρουμ έχουν χρησιμοποιήσει άλλες φορές επιτυχώς και άλλες όχι...
Επαναλαμβάνω πως κανόνι βαράνε όλες οι εταιρίες όχι μόνο οι Lowcost. Μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε επιχείρηση. Στις ασφάλειες η ΑΣΠΙΣ που φαλήρισε πρόσφατα ήταν εκπτωτική; Μη συγκρίσιμος παραλληλισμός, το ξέρω, αλλά μην τα ρίχνουμε όλα στις χαμηλού κόστους.
Ναι, είμαι κολλημένος με την ryanair, δεν το κρύβω. Αυτή η εταιρία όμως ήρθε στην πόλη όπου κατοικώ και αυτή η εταιρία μου δίνει χαρά όταν πατάω το Print στα εισιτήρια, ποιά θέλεις να αγαπήσω; Την Ολυμπιακή;;;

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Aγαπητέ υποστηρικτή μου Πέτρο απο την Ρόδο.
Με χαρά διαπιστώνω την αφοσίωσή σου στην εταιρεία μου και πραγματικά με κάνεις και δακρύζω.
Τέτοιο ζήλο διαφήμησης της Raian δεν επέδειξα ποτέ ούτε καν εγώ!! Μεταξύ μας με British ταξιδεύω πάντα , αλλά να μην διαρρεύσει σε παρακαλώ.
Σε ευχαριστώ απο καρδίας, αλλά για να μην σε πουν εγκάθετο ή ότι εγώ σε βάζω για παραπλανητική διαφήμιση ή άλλα τέτοια κακεντρεχή σχόλια, θα ήθελα να σταματήσεις την σταυροφορία υπερ της εταιρείας μου και να στρέψεις τα βέλη σου κατά της ανταγωνίστριας easy jet. Ετσι θα μου ήσουν αποδοτικότερος και αποτελεσματικότερος μαχητής.

υγ Τα 5 εισιτήρια που σου χάρισα των 10 ευρώ, παρακαλώ να μου τα επιστρέψεις γιατί τα έχω ανάγκη. Σε αντάλλαγμα στις επόμενες 3 πτήσεις σου με την εταιρεία που μανατζάρω, θα έχεις το δικαίωμα πρόσβασης στις τουαλέτες δωρεάν.
Σε ευχαριστώ
Με εκτίμηση
Michael O'Leary

peter75rhodes

Banned
Επόμενο Ταξίδι
GWT/BGY/BRA/AMS/MAD/CRL
Ταξίδι-Όνειρο
Island/Grönland
Αγαπητέ κύριε O' Leary!

Σας ευχαριστώ για την επιστολή σας, με έχετε πραγματικά συγκινήσει! Βεβαίως και θα σας επιστρέψω τα εισιτήρια των 10 ευρώ. Θα τα χρειάζεστε μάλλον για φτωχότερους επιβάτες, σας κατανοώ πλήρως. Εμείς εδώ στην Ελλάδα έχουμε καλούς μισθούς, μην ανησυχείτε!
Με την easyjet θα ασχοληθώ σύντομα, σας διαβεβαιώνω.
Θερμή παράκληση πολλών Ελλήνων ταξιδιωτών είναι να καθυστερήσετε την είσοδό σας σε περισσότερα ελληνικά αεροδρόμια διότι έτσι θα επιφέρετε μεγάλη αναστάτωση σε άλλες εταιρίες που βλέποντας τις πραγματικά χαμηλές σας τιμές θα εγκαταλείψουν οριστικά τις άλλες εταιρίες και έτσι θα πάθει κατάθλιψη ο κ. Βγενόπουλους και άλλοι ανταγωνιστές σας.

Πέτρος από Ρόδο ( και με 10 ευρώ στη Ρώμη!)

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Αγαπητέ κ. Ο'Leary,,,

σας παρακαλώ θερμά, οπως δείτε το θέμα της εγκαθίδρυσή σας και στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης το συντομώτερο δυνατόν...
Αναρωτιέμαι πως και δεν το έχετε σκεφτεί τοσο καιρό, και επιτρέπεται στην ανταγωνίστριά σας easy jet να αλωνίζει τους μακεδονικούς αιθέρες προς Βερολίνα, Βασιλείες και Μιλάνα...
Πως θα βρίσκατε την ιδέα να πετάτε με τα αεροσκάφη σας προς Βαρκελώνη, προς Εδιμβουργο η για αλλους αγαπημένους προορισμούς, χωρίς να ταλαιπωρουμαστε οι κατακαημένοι με πτήσεις προς Αθήναις η να τρέχουμε οδικώς για τον βόλο...

Με τιμή και εκτίμηση
Θάνος
:xmas_cool:

peter75rhodes

Banned
Επόμενο Ταξίδι
GWT/BGY/BRA/AMS/MAD/CRL
Ταξίδι-Όνειρο
Island/Grönland
Θανάση, δεν θα αργήσει η ώρα που θα έρθουν και άλλες εταιρίες low cost στη χώρα μας. Για όλους εμάς που οι πτήσεις δεν είναι φετίχ έρχονται καλύτερες μέρες! Οι γραμμές μας πυκνώνουν και ο αγώνας μας δικαιώνεται!

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Σας έχουν κάνει τέτοια πλύση εγκεφάλου που αν ο Ο'£ έβγαζε εισιτἠρια του 1e και έπρεπε να κάτσετε σε πάγκους στον παγωμένο χώρο των αποσκευών, θα ντυνόσασταν με δέκα παλτό και θα μπαίνατε μέσα...

peter75rhodes

Banned
Επόμενο Ταξίδι
GWT/BGY/BRA/AMS/MAD/CRL
Ταξίδι-Όνειρο
Island/Grönland
Ακόμη εδώ είσαι;;; Τράβα στην υπερωρία σου για να πληρώσεις τα εισιτήρια που έκλεισες με Ολυμπιακή!!!

geopnd

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδινο-Σκωτια
Ταξίδι-Όνειρο
μεξικο
ρε συ νορθ μπορεις να μιλας με επιχειρηματα και οχι με αερολογιες???
και εγω σου λεω, σου εχουν κανει τατοια πλυση εγκεφαλου οι κανονικες,που αν σου λεγανε πως σερβιρουν χαβιαρι( ασχετα αν ηταν καμμια κονσερβα απο την καμτσακα) θα πληρωνες εισητηριο 500 ευρω και θα χαιροσουνα.ειναι επιχειρημα αυτο ?????

varioAthens

Member
Ακόμη εδώ είσαι;;; Τράβα στην υπερωρία σου για να πληρώσεις τα εισιτήρια που έκλεισες με Ολυμπιακή!!!
Όλα είναι θέμα οπτικής! Με τη λογική σου γιατί να πηγαίνουμε σε ένα καλό εστιατόριο αφού μπορούμε να φάμε και στο φαστφουντάδικο μεταλλαγμένα κοτόπουλα? Γιατί να αγοράσουμε καλαίσθητα ρούχα ενώ μπορούμε να ντυθούμε με "1 ευρώ ότι πάρεις" από την κινέζικη αγορά? Γιατί να μείνουμε σε ένα ξενοδοχείο της προκοπής ενώ μπορούμε να κοιμηθούμε και με sleeping bag στην παραλία?

peter75rhodes

Banned
Επόμενο Ταξίδι
GWT/BGY/BRA/AMS/MAD/CRL
Ταξίδι-Όνειρο
Island/Grönland
Λυπάμε φίλε αλλά δεν κατάλαβες τίποτα από όσα συζητάμε! Καμία σχέση τα φαστφουντάδικα και τα κινέζικα με το δικαίωμα επιλογής των εταιριών χαμηλού κόστους! Κονσέρβες και χαζορούχα μπορείς να βρεις και στα καλύτερα εστιατόρια/ρουχάδικα αν δεν προσέχεις τί παίρνεις!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος