• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Τα πλεονεκτήματα των εταιρειών χαμηλού κόστους

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

varioAthens

Member
Λυπάμε φίλε αλλά δεν κατάλαβες τίποτα από όσα συζητάμε! Καμία σχέση τα φαστφουντάδικα και τα κινέζικα με το δικαίωμα επιλογής των εταιριών χαμηλού κόστους! Κονσέρβες και χαζορούχα μπορείς να βρεις και στα καλύτερα εστιατόρια/ρουχάδικα αν δεν προσέχεις τί παίρνεις!
Όσο δικαίωμα επιλογής είναι με τι εταιρεία θα ταξιδέψεις, άλλο τόσο δικαίωμα επιλογής είναι που θα ντυθείς, που θα φας κ.λ.π. Μήπως δεν κατάλαβες εσύ λοιπόν τι λέω???

peter75rhodes

Banned
Επόμενο Ταξίδι
GWT/BGY/BRA/AMS/MAD/CRL
Ταξίδι-Όνειρο
Island/Grönland
Καμία σχέση ο παραλληλισμός σου. Τα κινέζικα ρούχα μπορεί καμιά φορά να βγουν και καλοραμμένα, ενώ μια ακριβή εταιρία μπορεί να σε προσγειώσει στη Βουδαπέστη αντί για τη Βιέννη προφασιζόμενη διάφορα...

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
...ασχετα αν ηταν καμμια κονσερβα απο την καμτσακα...
Εγκυκλοπαιδικά πάντα λέγεται Καμτσάτκα...

Καμία σχέση ο παραλληλισμός σου. Τα κινέζικα ρούχα μπορεί καμιά φορά να βγουν και καλοραμμένα, ενώ μια ακριβή εταιρία μπορεί να σε προσγειώσει στη Βουδαπέστη αντί για τη Βιέννη προφασιζόμενη διάφορα...
Πάλι ψεύδεσαι ασύστολα, ενώ σου εξήγησαν σε άλλο topic γιατί έγινε αυτό... ελπίζω να μη διαβάζει κάποιος υπεύθυνος της ΟΑ τα συνεχόμενα ψεύδη σου...

varioAthens

Member
Ενώ μια χαμηλού κόστους που μπορεί να μη το "σηκώσει" και καθόλου γιατί έκλεισε το μαγαζί της, ε ναι, τώρα με έπεισες!

geopnd

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδινο-Σκωτια
Ταξίδι-Όνειρο
μεξικο
δεν εχει καμμια σχεση το ενα με το αλλο δεσποινις.στο εστιατοριο τρως.καλυπτεις βιολογικη αναγκη και θελεις να τρως ωραια πραγματα.απο τα κινεζικα εγω προσωπικα ψωνιζω,μου εκαναν αποσβεση και με το παραπανω.σε αντιθεση με ενα παντελονι που πηρα 140 πριν ενα τριμηνο μου εφυγε ενα κουμπι απο την μεση-σημειωσε οτι ειμαι λεπτος-, εχουν φυγει 3-4 ραφες κτλ.επισης μενω σε καμπινγκ καλοκαιρι παντα γιατι θελω να ειμαι εξω στην φυση,χειμωνα νοικιαζω ενα απλο καθαρο δωματιο με νορμαλ τιμη.δεν με καιει να εχει δορυφορικη,τζακουζι,παντοφλες,στρωμα νερου κτλ.ετσι παω με λοκο γιατι πολλυ απλα τα 100-200 ευρω θα τα ευχαριστω σε καποιο εστιατοριο,σε ενα μπαρ,σε κανα ψωνι κ.ο.κ
και μια παρακληση σας παρακαλω συνταξιδιωτες.μπορει καποιος που ειναι φανατικος εχθρος των λοκο απο εδω μεσα να μου πει αν εχει εισοδημα κατω των 800 ευρω?????

varioAthens

Member
δεν εχει καμμια σχεση το ενα με το αλλο δεσποινις.στο εστιατοριο τρως.καλυπτεις βιολογικη αναγκη και θελεις να τρως ωραια πραγματα.απο τα κινεζικα εγω προσωπικα ψωνιζω,μου εκαναν αποσβεση και με το παραπανω.σε αντιθεση με ενα παντελονι που πηρα 140 πριν ενα τριμηνο μου εφυγε ενα κουμπι απο την μεση-σημειωσε οτι ειμαι λεπτος-, εχουν φυγει 3-4 ραφες κτλ.επισης μενω σε καμπινγκ καλοκαιρι παντα γιατι θελω να ειμαι εξω στην φυση,χειμωνα νοικιαζω ενα απλο καθαρο δωματιο με νορμαλ τιμη.δεν με καιει να εχει δορυφορικη,τζακουζι,παντοφλες,στρωμα νερου κτλ.ετσι παω με λοκο γιατι πολλυ απλα τα 100-200 ευρω θα τα ευχαριστω σε καποιο εστιατοριο,σε ενα μπαρ,σε κανα ψωνι κ.ο.κ
και μια παρακληση σας παρακαλω συνταξιδιωτες.μπορει καποιος που ειναι φανατικος εχθρος των λοκο απο εδω μεσα να μου πει αν εχει εισοδημα κατω των 800 ευρω?????
Κυρία παρακαλώ!
Να σου απαντήσω για όταν είχα εισόδημα κάτω των 800 ευρώ. Μάζευα και πήγαινα ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ όταν είχα αρκετά χρήματα για να περάσω αξιοπρεπώς.

peter75rhodes

Banned
Επόμενο Ταξίδι
GWT/BGY/BRA/AMS/MAD/CRL
Ταξίδι-Όνειρο
Island/Grönland
VARIO, μην επιμένεις και λες ό,τι νάναι. Δηλαδή εμείς που πετάμε με Lowcost δεν είμαστε άνθρωποι; Πήγαινε δες τί γίνεται στο Bergamo, στο Weeze, στο Eindhoven και σε άλλα τόσα αεροδρόμια να δεις κόσμος και κοσμάκις που κινείται με μια χειραποσκευή και πετάει πάμφθηνα!
Εάν φοβάσαι, μην πετάς με Lowcost αλλά μην λες ότι δεν πετάμε σαν άνθρωποι!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος