Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
αισθητική Ryanair...
Ναι, βέβαια! Έχουν ένα τηλέφωνο στην Ελλάδα που δεν απαντά ποτέ, εκτός αν θέλεις να μιλήσεις με αγγλόφωνο εκπρόσωπο ή να πάρεις στο εξωτερικό. Και σπάνια βρίσκεις λύση.Το γεγονός ότι αν χρειαστεί να κάνεις κάποια αλλαγή στα εισητήρια της Easy, δεν βρίσκεις ποτέ κανέναν στο τηλέφωνο, μετράει ως μειονέκτημα???
(συν του ότι αν τελικά τα καταφέρεις και τους βρείς για την αλλαγή πληρώνεις τον κούκο αηδόνι)
σωστά τα λες..και ο (κατ' ουσίαν) διάδοχός της, Eagles, "αναζητά επενδυτές"...κοινώς ετοιμάζεται για..Μήπως την Alpi Eagles?
Kαι οχι μονον αυτο. Η Sky Europe περσυ τον Αυγουστο, σε πτηση απο Βιεννη για Αθηνα, ανακοινωνει στους επιβατες, οτι η πτηση δεν θα πραγματοποιηθει! Σημειωτεον, οτι το περιστατικο συνεβη περιπου μια εβδομαδα πριν η εταιρεια, βαρεσει κανονι...Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος.
Εγώ πέταξα μια φορά με easy για Βερολίνο και δεν ξανακάνω το ίδιο λάθος.
Και όλη η μπουρδολογία που παρέθεσες στο πρώτο σου ποστ αφορά όλα τα μειονεκτήματα των low cost, που εντέχνως τα παρουσιάσες σαν πλεονεκτήματα.
Το μόνο πλεονέκτημα είναι η χαμηλή τιμή.
Το βασικότερο μειονέκτημα είναι ότι χρεωκοπούν και παρατάνε τον κόσμο στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα.
-
Χρεωνόμαστε όμως ακόμα και το έξτρα νερό που μπορεί να χρειαστούμε γιατί άνθρωποι είμαστε και το μπουκαλάκι που αγοράσαμε πριν μπούμε στο γκέιτ με την ψυχή στο στόμα μπορεί να το τελειώσαμε! Άσε που τα σάντουιτς των αεροδρομίων δεν τα λες και φτηνά!
.
Η Alpi Eagles δεν ήταν αυτή που πετούσε Βενετία και μια ωραία πρωία της αφαιρέθηκε η άδεια, έκοψε τις πτήσεις της και έστειλε μόνο ένα μέιλ στα ιταλικά στους επιβάτες ενημερώνοντάς τους ότι η πτήση τους ακυρώνεται; Ή την μπερδεύω με άλλη;
Η καλύτερη θέση για τις loco που έχει γραφεί εδώ μέσα... φίλε gianni1966 συνυπογράφω και με τα δύο χέρια...Η ουσια ειναι η εξης: αν θελεις να ταξιδεψεις σαν ανθρωπος και οχι σαν τσουβαλι, ταξιδευεις με μια κανονικη εταιρεια και απολαμβανεις το ταξιδι σου, χωρις να βγαινεις απο το αεροπλανο πιασμενος, επειδη καθοσουν σαν τελικο σιγμα, για καποιες ωρες...
Και αν δεν εχεις τα χρηματα, περιμενεις τις προσφορες των εταιρειων.
Σε διαφορετικη περιπτωση, κανεις την αναγκη φιλοτιμια και πετας με low cost, χωρις ομως να παραμυθιαζεις τον εαυτο σου...
Δηλαδή εγώ που εχω πάρει σβάρνα τα ΚΤΕΛ ολόκληρης της Ν.Α Ασιας και κάποιων χωρών της Β. Αφρικής, τι πρέπει να πω? Για να μην μιλήσω για Ινδία και Νεπάλ καλύτερα...Η ουσια ειναι η εξης: αν θελεις να ταξιδεψεις σαν ανθρωπος και οχι σαν τσουβαλι, ταξιδευεις με μια κανονικη εταιρεια και απολαμβανεις το ταξιδι σου, χωρις να βγαινεις απο το αεροπλανο πιασμενος, επειδη καθοσουν σαν τελικο σιγμα, για καποιες ωρες...
Εσύ αγάπη μου είσαι μια κατηγορία μόνη σου.Δηλαδή εγώ που εχω πάρει σβάρνα τα ΚΤΕΛ ολόκληρης της Ν.Α Ασιας και κάποιων χωρών της Β. Αφρικής, τι πρέπει να πω? Για να μην μιλήσω για Ινδία και Νεπάλ καλύτερα...