• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τα καλά τα στραβά και τα ανάποδα που συμβαίνουν σ΄αυτή τη χώρα.....

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
ελληνιδα?απο ποτε?
Λεπτομέρειες...η συμπεριφορά της (τα παιδάκια μου είναι τα πιο έξυπνα και πρέπει να γίνουν οι πρώτοι του χωριού) άκρατα ελληνική είναι :)

chrisbd

Member
Κομβούζιο στη Βουλή μετά την κατάθεση τροπολογίας για τους υπάλληλους της (Live η συνεδρίαση)

Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα διεκόπη η συνεδρίαση της Βουλής καθώς αναμένεται δήλωση του υπουργού Οικονομικών κ. Στουρνάρα σχετικά με την τροπολογία που εξωμειώνει τους υπαλλήλους του Σώματος με αυτούς του Δημοσίου.

Απεργούν οι υπάλληλοι της Βουλής αντιδρώντας σε ρύθμιση
Οι εργαζόμενοι σε αυτήν εξομοιώνονται με τους δημόσιους υπαλλήλους

Ο σημερινός τραγέλαφος....

Μα σας παρακαλώ ....τακτοποιήστε τα παιδιά σας και όλοι οι άλλοι να πάν να γ....ούν ..:rolleyes:

τραγελαφικά σε απ' ευθείας μετάδοση CNN...

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Και τωρα καθεσαι , σκεφτεσαι και λες : Τι κανω εγω σε τουτη τη χωρα?
Η Κολομβια πιο καθαρη μου φαινεται

chrisbd

Member
ελληνιδα?απο ποτε?
Πρέπει να έχει Ελληνική υπηκοότητα αφού παντρεύτηκε Έλληνα ....άρα είναι και Ελληνίδα....η θα μπορούσες να πεί κάποιος ότι η Καναδή Μαργαρίτα είναι Αμερικάνα που νομίζει ότι είναι Ελληνίδα .....καλά το είπα;;:D

D

Delmem9770

Guest
Κομβούζιο στη Βουλή μετά την κατάθεση τροπολογίας για τους υπάλληλους της (Live η συνεδρίαση)

Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα διεκόπη η συνεδρίαση της Βουλής καθώς αναμένεται δήλωση του υπουργού Οικονομικών κ. Στουρνάρα σχετικά με την τροπολογία που εξωμειώνει τους υπαλλήλους του Σώματος με αυτούς του Δημοσίου.

Απεργούν οι υπάλληλοι της Βουλής αντιδρώντας σε ρύθμιση
Οι εργαζόμενοι σε αυτήν εξομοιώνονται με τους δημόσιους υπαλλήλους

Ο σημερινός τραγέλαφος....

Μα σας παρακαλώ ....τακτοποιήστε τα παιδιά σας και όλοι οι άλλοι να πάν να γ....ούν ..:rolleyes:

τραγελαφικά σε απ' ευθείας μετάδοση CNN...
Αν τους απολυσουν αυριο εγω θα ψηφισω νδ αλλιως ειναι κοτες. Αντε με τον καθε βολεμενο συγγενη παρτακια δημοσιο υπαλληλο.

paefstra

Member
Λίγο πριν το τέλος αυτής της νύχτας :
«Κάθε τοίχος είναι μία πόρτα εξόδου, λέει σωστά ο Εμερσον. Ας μην ψάχνουμε αλλού την πόρτα εξόδου παρά στον τοίχο όπου είμαστε στριμωγμένοι. Αντιθέτως, ας αναζητήσουμε την ανάπαυλα εκεί όπου βρίσκεται, δηλαδή στο κέντρο της μάχης. Γιατί, κατ’ εμέ εκεί βρίσκεται. 'Οπως έχει ήδη ειπωθεί, οι μεγάλες ιδέες έρχονται αθόρυβα στον κόσμο σαν πάτημα περιστεράς. Αν τείνουμε ευήκοον ους, ίσως αφουγκραστούμε, λοιπόν, σαν απαλό θρόισμα φτερών εν τω μέσω της βοής αυτοκρατοριών και εθνών, τον τερπνό σαματά της ζωής και της ελπίδας. Άλλοι θα πουν ότι αυτή την ελπίδα τη φέρνει ένας λαός· άλλοι, ένας άνθρωπος. Πιστεύω, αντιθέτως, ότι αυτή η ελπίδα υποκινείται, αναπτερώνεται και συντηρείται από χιλιάδες μοναχικούς, η δράση και το έργο των οποίων αναιρούν καθημερινά τα σύνορα και τα πιο χονδροειδή προσχήματα της Ιστορίας, ώστε να λάμψει φευγαλέα η αενάως απειλούμενη αλήθεια που ο καθένας τρέφει, μες στις πίκρες και τις χαρές του, για το καλό όλων». Αλμπέρ Καμύ

jimp

Member
Καπου διαβασα οτι εφοσον δεν κρατανε πρακτικα οι στενογραφοι της βουλης η συνεδριαση ειναι σαν να μην εγινε,αφου κανεις δεν θα υπογραψει τα πρακτικα,μιας που αυτα ηχογραφουνται πλεον.

Τωρα θα μου πει καποιος εδω οι καρκινοπαθεις δεν εχουν φαρμακα, αλλα δεν πειραζει γιατι ειμαστε στο ευρω, και αυτο το λενε δημοκρατια και ειναι συνταγματικο,εκει θα κολλησουν στα πρακτικα?

chrisbd

Member
Βουλή: Πέρασε με 153 ναι το μνημόνιο ΙΙΙ

Οχι από τον Οδ. Βουδούρη της ΔΗΜΑΡ - «Ηφαίστειο» το Κοινοβούλιο λόγω των αντιδράσεων των υπαλλήλων της Βουλής για αλλαγή που έφερε και πήρε πίσω ο κ. Ι. Στουρνάρας - Η αντιπολίτευση ζητεί την παραίτησή του

Κώστας Σκανδαλίδης: Απέχω της ψηφοφορίας
«Δεν θέλω να προσμετρηθεί η ψήφος μου στις δυνάμεις αποσταθεροποίησης», διευκρινίζει

chrisbd

Member
Καπου διαβασα οτι εφοσον δεν κρατανε πρακτικα οι στενογραφοι της βουλης η συνεδριαση ειναι σαν να μην εγινε,αφου κανεις δεν θα υπογραψει τα πρακτικα,μιας που αυτα ηχογραφουνται πλεον.
κανένα πρόβλημα τα γράφουνε στα πρωκτικά τους.....

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος