• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τα καλά τα στραβά και τα ανάποδα που συμβαίνουν σ΄αυτή τη χώρα.....

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Μόνιμη απορία το έχω κι εγώ αυτό...Και επειδή επίκειται μετακόμιση και για μένα, βρίζω...
Παρεπιπτόντως το κείμενο του φίλου παραπάνω μια χαρά κατανοητό ήταν :bleh:
ετοιμασου να ξηλωθείς τοτε, ή περίμενε να εφαρμοστει το Αγιο Μνημόνιο.
πόσο θα μας κρατούν δεσμιους οι συντεχνιες των μεταφορεων, των ταξιτζήδων, των δικηγόρων, των γιατρών, των φαρμοκοποιών, των...των...?
χαίρομαι που καταλαβαινετε το κειμενο. εγώ όχι. απαντήστε όποιος θέλει ελεύθερα. εγώ όχι.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
ετοιμασου να ξηλωθείς τοτε, ή περίμενε να εφαρμοστει το Αγιο Μνημόνιο.
πόσο θα μας κρατούν δεσμιους οι συντεχνιες των μεταφορεων, των ταξιτζήδων, των δικηγόρων, των γιατρών, των φαρμοκοποιών, των...των...?
χαίρομαι που καταλαβαινετε το κειμενο. εγώ όχι. απαντήστε όποιος θέλει ελεύθερα. εγώ όχι.
Άστα!!!Και έχω φίλο με ΦΟΡΤΗΓΟ διαθέσιμο, όχι απλώς βανάκι. Δε μπορώ να περιμένω, πρέπει να γίνει μέχρι τέλη Νοεμβρίου..το μνημόνιο όπως το βλέπω θα εφαρμοστεί το 2056, οπότε..

Italitsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Πωπω και εγώ μετακομίζω μέσα στο μήνα και οι τιμές που μου ειπαν από μεταφορικές είναι εξωφρενικές... Η πιο χαμηλή τιμή που βρήκα είναι 200 ευρώ (δεν τυλίγουν ή πακετάρουν κάτι αυτοί να σημειώσω, απλά φορτώνουν τα ήδη τυλιγμένα και εγκιβωτισμένα), αλλά και πάλι πολλά μου φαίνονται;; Εσας όχι;;; :roll::roll:

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Πωπω και εγώ μετακομίζω μέσα στο μήνα και οι τιμές που μου ειπαν από μεταφορικές είναι εξωφρενικές... Η πιο χαμηλή τιμή που βρήκα είναι 200 ευρώ (δεν τυλίγουν ή πακετάρουν κάτι αυτοί να σημειώσω, απλά φορτώνουν τα ήδη τυλιγμένα και εγκιβωτισμένα), αλλά και πάλι πολλά μου φαίνονται;; Εσας όχι;;; :roll::roll:
300 ευρώ εντός επαρχιακής πόλης, από σημείο Α σε σημείο Β, απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια. Εννοείται χωρίς αμπαλάζ. Ίσως η τιμή ανέβει γιατί δε χωράνε στο ασανσέρ και πρέπει να ανέβουν σε ψηλό όροφο.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Εξαρτάται τι και πού θες να μεταφέρεις. Εμένα που είχα πολλά έπιπλα, ηλεκτρικά, κλιματιστικά, πίνακες και πάαααααρα πολλά βιβλία, κλπ. κλπ. μου βγήκε κάτι λιγότερο από χαλάρικο - αλλά τα έκαναν όλα αυτοί, κι όταν λέμε όλα εννοούμε όλα.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Ίσως η τιμή ανέβει γιατί δε χωράνε στο ασανσέρ και πρέπει να ανέβουν σε ψηλό όροφο.
Αυτό, σε όσους ρώτησα, δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο. Σχεδόν όλοι χρησιμοποιούν γερανό πια.

Italitsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Μμμμ δε θεωρώ ότι έχω τα πολλά πράγματα..τα βασικά θα έλεγα...ψυγείο, πλυντήριο, κουζίνα, καναπέ γωνιακό μεν αλλά μικρό, τραπεζάκι σαλονιού, κρεβάτι, γραφείο, 2 βιβλιοθήκες, τηλεοραση από ογκώδη πράγματα και μετά αρκετούτσικα αλλά οχι παρα πολλά βιβλία, ρουχα και κουζινικά...

Αλλά απ'ότι καταλαβαίνω να είμαι ευχαριστημένη με αυτή την τιμή εεε;;;

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Αυτό, σε όσους ρώτησα, δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο. Σχεδόν όλοι χρησιμοποιούν γερανό πια.
Δε μπορεί στην περίπτωσή μας, υπάρχει μια κακοτεχνία με τα καλώδια της ΔΕΗ και είναι επικίνδυνο...Άστα :( Καλά θα ήταν να έληγε το θέμα με ένα γερανό.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Οι τιμές για τις μεταφορές μεταξύ άλλων εξαρτώνται και από:
Ποιός πακετάρει, ποιός ξεπακετάρει, από που φεύγουν, πού πηγαίνουν, πόσα τεμάχια σε ογκώδη έπιπλα ή κούτες υπάρχουν, αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί γερανός (πχ μπορεί ακριβώς μπροστά στο μπαλκόνι να υπάρχουν σύρματα της ΔΕΗ οπότε γερανός γιοκ ή το σπίτι να είναι στον 8ο όροφο με μεγάλη πρασιά μπροστά οπότε χρειάζεται μεγαλύτερος γερανός), αν ο γερανός είναι του μεταφορέα ή θα τον ενοικιάσει, αν υπάρχουν ειδικά κομμάτια (πχ πιάνο), πόσοι θα είναι οι μεταφορείς και άλλα πολλά.

Πριν καταλήξετε για τον μεταφορέα σας, πάρτε μερικές αναλυτικές προσφορές.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Μμμμ δε θεωρώ ότι έχω τα πολλά πράγματα..τα βασικά θα έλεγα...ψυγείο, πλυντήριο, κουζίνα, καναπέ γωνιακό μεν αλλά μικρό, τραπεζάκι σαλονιού, κρεβάτι, γραφείο, 2 βιβλιοθήκες, τηλεοραση από ογκώδη πράγματα και μετά αρκετούτσικα αλλά οχι παρα πολλά βιβλία, ρουχα και κουζινικά...

Αλλά απ'ότι καταλαβαίνω να είμαι ευχαριστημένη με αυτή την τιμή εεε;;;
Μμμμάλλον. Ψάξε στο δίκτυο, υπάρχουν σάιτ που τους λες τι θες να μεταφέρεις και σου δίνουν προσφορές διάφορα μέλη τους (έχουν και κριτικές). Ένα απ' αυτά είναι αυτό

ecometafores.gr

αλλά και αυτό

Μεταφορές Μετακομίσεις | Sendeasy

ZephX

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Azerbaijan/Bhutan
Τωρα θα μου πει καποιος εδω οι καρκινοπαθεις δεν εχουν φαρμακα, αλλα δεν πειραζει γιατι ειμαστε στο ευρω, και αυτο το λενε δημοκρατια και ειναι συνταγματικο,εκει θα κολλησουν στα πρακτικα?
Τι σχέση έχει η δημοκρατία (πολίτευμα) και το σύνταγμα (θεμελιώδεις αρχές της πολιτείας) με τα οικονομικά προβλήματα του δημοσίου συστήματος υγείας μιας χώρας? Η Βρετανία με κοινοβουλευτική μοναρχία έχει ένα καταπληκτικό δημόσιο σύστημα υγείας, ενώ οι Η.Π.Α με ένα συγκλονιστικό σύνταγμα έχει ένα 15-17% του πληθυσμού τους χωρίς καν πρόσβαση σε οποιαδήποτε παροχή υγείας (πόσο μάλλον θεραπείες εναντίων του καρκίνου).

Τα στραβά με αυτή τη χώρα? Περιπτώσεις από το από πάνω quote. Ασχετοσύνη, μπουρδολογία, λαικισμός, ψευτο-αγανάκτιση, κ.ο.κ.

Italitsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Μμμμάλλον. Ψάξε στο δίκτυο, υπάρχουν σάιτ που τους λες τι θες να μεταφέρεις και σου δίνουν προσφορές διάφορα μέλη τους (έχουν και κριτικές). Ένα απ' αυτά είναι αυτό

ecometafores.gr

αλλά και αυτό

Μεταφορές Μετακομίσεις | Sendeasy
Ευχαριστώ πολύ babadumaaa!!! Θα το ψαξω και έτσι γιατί από το χρυσό οδηγό πήρα καποιους τηλ δεν μπηκα σε sites... Ευχαριστώ πολύ...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος