• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταϊλάνδη Ταϋλάνδη σε 10 μέρες? Τρέχουμε τώρα...

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Όχι αυτό το κιόσκι.
Το άλλο ,αυτό με τις μπύρες,εκεί που έμεινε η Κλαίρη.
Υπήρχε κίνηση ?από καλά κομμάτια εννοώ ή επικρατούσε νέκρα.
:haha: Μες στην έμπνευση είσαι πουλάκι μου... Μπααααα από οτι μου είπε η Κλαίρη ξεραϊλα!! :D

dmdoc

Member
Άσε τα χαζά,και πες μας που κλείσατε το επόμενο ραντεβού...Ελλάδα ή Ρωσία;..Εκτός και αν το ειδύλλιο "ολοκληρώθηκε" στις Ταυλάνδες :bleh::bleh:

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
γεια σου Μαράκι με τα ωραία σου !!!

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Πλάκα μας κάνεις??? Μα με Ρώσο??? :bleh::haha:
Άσε τα χαζά,και πες μας που κλείσατε το επόμενο ραντεβού...Ελλάδα ή Ρωσία;..Εκτός και αν το ειδύλλιο "ολοκληρώθηκε" στις Ταυλάνδες :bleh::bleh:

Αχαχαχαχαχα παιδιά δεν μπορώ έχω λιώσει!!! :haha::haha::haha:

klaire

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Κλαίρη..τι λέει η μικρή?
Για λίγο έμεινε χωρίς επιτήρηση και ιδού τ αποτελέσματα.:shock:

Στο κιόσκι αλήθεια ,τι έπαιζε?
Αχ Ντινα μου στο κιοσκι για μενα ηταν παραδεισος--με αγαπημενη μουσικη-κατι μεταξυ ρεγγε και ατμοσφαιρικη---οπου κι αν γυρναγα το κεφαλι μου δε χορταινε το τοπιο,το οποιο τοπιο δεν περιλαμβανε "εναν δικο μου Ιβαν" :haha: αλλα ηταν υπεροχα...αλλα το αγχος μου με ειχε κυριευσει --αλλα ολα καλα...
Αν για μια ωρα αγχους δικου μου αρκουσε για να βρει η μικρουλα τον Ευρωπαιο Ρωσο της στην Ασια σε μια σπηλια--ε ηταν μοιραιο... :bleh:

d4ydr33m3r

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Antarctica
Αχ Ντινα μου στο κιοσκι για μενα ηταν παραδεισος--με αγαπημενη μουσικη-κατι μεταξυ ρεγγε και ατμοσφαιρικη---οπου κι αν γυρναγα το κεφαλι μου δε χορταινε το τοπιο,το οποιο τοπιο δεν περιλαμβανε "εναν δικο μου Ιβαν" :haha: αλλα ηταν υπεροχα...αλλα το αγχος μου με ειχε κυριευσει --αλλα ολα καλα...
Αν για μια ωρα αγχους δικου μου αρκουσε για να βρει η μικρουλα τον Ευρωπαιο Ρωσο της στην Ασια σε μια σπηλια--ε ηταν μοιραιο... :bleh:
Που να το χορτασει παραδεισος ειναι το θαλλασιο παρκο του Angthong..
Aδελφη σου λεει μετα.. Αλλοι να ανησυχουν κ αλλοι να ζουν τον ερωτα στα κατσαβραχα.. :D

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ατιμούτσικα.... Μην πάρετε χαμπάρι ειδύλλιο... Με τα μούτρα πέφτετε! :haha:

d4ydr33m3r το στόρι έχει πολλές εναλλαγές, περιπετειώδες, αισθηματικό, κοινωνικό, δραματικό, ντοκιμαντέρ.. Έχω ανάγκη από αλλαγές...

Αντώνη ευχαριστώ.. Φοβάμαι όμως πως άμα δεν πετύχαινα τους Ρώσους χλωμό να με βοηθούσαν τα άλλα δυο ζευγάρια... Δεν είχε βλέπεις πολυκοσμία το μέρος. Γι αυτό σου λέω να ναι καλά το παιδί....

Ντίνα το κιόσκι είναι απλά ένα στοπ στην άκρη ενός γκρεμού όπου μπορείς να ξαποστάσεις λίγο και να απολαύσεις την θέα. Σούπερ!!

Twinkie φτάσαμε σε ίσιωμα οπότε όλα οκ. Αν μάθαινα αργότερα πως ήταν η φάση όλη κι εγώ θα ζήλευα αν δεν πήγαινα. Ήδη ζηλεύω με τον d4ydr33m3r για το view point που έχει πάει!

pattyyy, elenara88, KLEOPATRA, mfish και λοιποί loveστορίτες ελπίζω να προλάβω την συνέχεια μέχρι αύριο!

Αχ παιδιά σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τα σχόλια σας, ειλικρινά γέλασα τόσο πολύ!! Και τώρα που γράφω το χαμόγελο παραείναι πλατύ έτσι στην δουλειά που βρίσκομαι! :lol:
Χμ να απολαυσεις τη θεα το λεμε τωρα :haha::haha::haha:

NTINA

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγραφα
Ταξίδι-Όνειρο
Γουατεμάλα
Πόσο ακόμα θα περιμένουμε?
Το story με τον caveman?:clap:

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Καλά δεν ντρέπεστε λιγάκι? Τόσο μόχθησα να κατέβω από κει πάνω, κυλήστηκα στις λάσπες κι εσείς μόνο για τον Ρώσο ρωτάτε? Που είσαι Ιβάν να δεις τι φίρμα σε έχω κάνει!! :haha:

Πειραματικό κεφάλαιο έγινε το τελευταίο.. Τι κεντρίζει πιο πολύ το ενδιαφέρον..!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom