• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταϊλάνδη Ταϋλάνδη σε 10 μέρες? Τρέχουμε τώρα...

manelaki

Member
Τελικα κατεβηκες κανοντας τσουληθρα;; :) Φωτο απ'τη σπηλια μαλλον δεν ειχες κουραγιο να βγαλεις ε;

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
nenena το καλοκαίρι δυσκολεύουν τα πράγματα, ως "ομοιοπαθούσα" καταλαβαίνεις, πολύ ζέστη...

manelaki πάντως κατέβηκα, αυτό είναι το σίγουρο... Τσουλήθρα? Χμ, σχεδόν...:haha: Φώτος από την σπηλιά έχω, έπονται με την συνέχεια, σίγουρα όμως δεν αποτυπώνουν την πραγματική ομορφιά της, χάνει πολύ στις φωτογραφίες..

klaire

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω το πρόβλημά σας με τα μαλλιά πάπλωμα!
Πάντως διαβάζοντας το τελευταίο κομμάτι της ιστορίας ήμουν σίγουρη ότι η αδερφή σου δεν θα σε ακολουθούσε:haha::haha::haha:

:)χαχαχα...εμενα τα μαλλια κουβερτα οπως τα αποκαλει η Μαρια μου αρεσουν παρα μα ,παρα πολυ.---αλλα οταν πχ κρυωνει και δεν εχει ζακετακι λεει κατσε να αφησω την κουβερτα κι ολα κομπλε..
Για τη σπηλια οπως πηγαιναμε και αντικρυζω τα σχοινια στο βαθος και τον ουρανο να σφαδαζει και λεω:προτιμω να απολαυσω το τοπιο ολο και να κανω και το μπανακι μου---επιτελους μετα απο ολη την ημερα.
Πραγματικα οι εικονες που ειδα με την μπορα ηταν απιστευτες--απλα δεν μπορουσα να τις απολαυσω γιατι ειχα αγχωθει πααααααααααρα πολυ.
Ολα καλα ομως και το μπανακι μας το καναμε μετα--κ λιγο υπνο ριξαμε---εμα τοση "ταλαιπωρια" ολη μερα...:clap:

ikarialover

Member
Ένα έχω να σου πω...Ξεκίνησα να διαβάζω την ιστορία σου χτες το απόγευμα και άνοιξα σήμερα πρωί πρωί τον υπολογιστή για να την τελειώσω!! Και είναι και Κυριακή! :p :bleh: :clap::clap:
Περιμένω εναγωνίως τη συνέχεια!!

d4ydr33m3r

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Antarctica
Χαχαχ.. Σορρυ που γελαω αλλα αμα ξεκινησε να βρεχει στο Wua Talap θελω την περιγραφη αυτουσια .. :bleh:
Παλι καλα που εισασταν κοντα στο ψηλοτερο σημειο..:lol:
Ειμαι ομοιοπαθης οποτε ξερω..

p.s Περα απο την πλακα η αναβαση/καταβαση ειδικα αν εχει βρεξει μπορει να γινει τρομερα επικινδυνη εκει..

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Χαχαχ.. Σορρυ που γελαω αλλα αμα ξεκινησε να βρεχει στο Wua Talap θελω την περιγραφη αυτουσια .. :bleh:
Παλι καλα που εισασταν κοντα στο ψηλοτερο σημειο..:lol:
Ειμαι ομοιοπαθης οποτε ξερω..

p.s Περα απο την πλακα η αναβαση/καταβαση ειδικα αν εχει βρεξει μπορει να γινει τρομερα επικινδυνη εκει..

Γελάς εεε?? Τώρα γέλα όσο θες δεν έχω πρόβλημα!! Έχω κατέβει από κει.:bleh:
Για την σπηλιά μιλάς? Για πες τις δικές σου εντυπώσεις!

d4ydr33m3r

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Antarctica
Γελάς εεε?? Τώρα γέλα όσο θες δεν έχω πρόβλημα!! Έχω κατέβει από κει.:bleh:
Για την σπηλιά μιλάς? Για πες τις δικές σου εντυπώσεις!
Μιλαω για το viewpoint που ειναι τρομερα επικινδυνο και στην αναβαση και στην καταβαση.. Την τελευταια φορα που το επισκεφτηκα ειχε ηδη βρεξει οποτε μας συνεστησαν να μην ανεβουμε. Σαν αγορακια με αυξημενη τεστοστερονη 5 απο το γκρουπ ειπαμε να το κανουμε. Τελικα οι 3 ανεβηκαμε μεχρι επανω κ μας επιασε αλλη μια ξαφνικη μπορα στο ενδιαμεσο κοντα στα 200 μετρα.
Ειλικρινα μετα τα 200 τα χρειαστηκα που λεμε, γλιστρησα 3 φορες κ αν δεν κρατιομουν καλα απο το σχοινι,θα μετραγα ακομη σπασμενα πλευρα.. Ανεβηκαμε ψοφιοι απο την κουραση κ γελαγαμε για το πως θα κατεβουμε τοσο που γλιστραει. (Επεσε τρομερο συρσιμο σε μερικα σημεια γιατι αλλιως δεν γινοταν). Ενας γερμανος φωναζε σαν κοριτσακι ολη την ωρα πηγαινε να γλυστρησει (ειχε ανεβει με παντοφλες ο τρελλος!!) :bleh:
Αν μου ελεγες να το ξανακανω με βρεγμενο το κοκκινοχωμα κ τοσο αποτομα σημεια γεματα βραχους θα σου λεγα εισαι τρελλος. Τα χρειαστηκα πραγματικα.. :lol:
Τελικα κατεβηκαμε μεσα στο χωμα κ στην λασπη με την βροχη να μην σταματαει με τιποτα κ να δυναμωνει ακομη περισσοτερο, ολοι ειχαν κρυφτει να προστατευθουν κ εμεις φυγαμε καρφι για μπανιο στην θαλασσα. Επειτα αρπαξαμε μια μπαλα του βολλευ κ τους παρασυραμε να παιξουμε beach volley κατω απο την βροχη.
Ηταν πολυ ωραια εκεινη την μερα.. :)

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Για το view point δεν ξέρω γιατί ήταν πιο μακριά από την σπηλιά κι η Κλαίρη δεν... (Άσχετα που δεν ακολούθησε τελικά). Αλήθεια πόση ώρα είναι να φτάσεις ως εκεί? Υπό νορμάλ συνθήκες όχι με βροχές και τέτοια. Γιατί έχω μια διαφωνία με την αδερφή μου... Όσο αφορά για τις περιγραφές σου όμως για το πως κατεβήκατε έχω να σου πω ότι μου θυμίζει έντονα το επόμενο κείμενο που ετοιμάζω και που αφορά την κατάβαση μου από την σπηλιά! Οπότε κάπως ανάλογη θα είναι η ανάβαση-κατάβαση και στα 2 μέρη. Αν κι εφόσον διαβάσεις την συνέχεια θα καταλάβεις!! Κι εμένα αν μου έλεγες να το κάνω τώρα με τις σαγιονάρες μου ξανά και να βρέχει συγχρόνως θα σε έλεγα τρελό! Από την άλλη όμως είναι από τις πιο όμορφες και δυνατές αναμνήσεις που έχω από ολόκληρο το ταξίδι! Μην σου πω πως είναι και η No1..

d4ydr33m3r

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Antarctica
Στη σπηλια δεν πηγα την τελευταια φορα δεν ειχα ωρα..
Αλλα απο οτι θυμαμαι δεν ειχα προβλημα οταν ειχα πρωτοπαει..Το viewpoint ομως αμα βρεξει ειναι..
Υπολογισε οτι ειναι 500m μεχρι την κορυφη με τα τελευταια 100 να ειναι πραγματικα "πακετο". Αν θυμαμαι καλα με τις στασεις καμια ωρα αναβαση κ κανα 30λεπτο το κατεβασμα.. Ειναι σιγουρα αρκετα περισσοτερο απο την σπηλια..Αν δεν ειχε βρεξει θα ηταν πολυ πιο ευκολο αλλα και παλι ζορι.. Δεν μπορω να φανταστω γυναικα να το κανει με βροχη, θα πρεπει να το λεει η καρδια της..
Αξιζε ομως πραγματικα η θεα ειναι απιστευτη..
Θυμαμαι οτι κατεβηκα ενας κουβας απο λασπη.. Γεματος απο το λαιμο και κατω

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Εγώ θυμάμαι πως μας είπε ο αρχηγός 500 μέτρα και κανα μισάωρο ανάβαση, η Κλαίρη θυμάται παραπάνω ώρα. Ίσως να κάνατε μια ώρα επειδή έβρεχε. Η σπηλιά είναι σίγουρα λιγότερη απόσταση και από τα λεγόμενα σου πιο βατή. Ευτυχώς που δεν πήρα τον δρόμο για το view point μόνη μου έτσι όπως τα λες... Από την άλλη ζηλεύω.. Αν ξαναβρεθώ εκεί σίγουρα θα πάω, σίγουρα όχι μόνη μου όμως.. (και φορώντας αθλητικά:D). Ας ελπίσουμε να μην βρέχει μόνο... Με την βροχή εμένα πάντως η κατάβαση από την σπηλιά με δυσκόλεψε. Έχει να κάνει βέβαια και με τις "περιβόητες" πια σαγιονάρες μου...

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Αχ αυτες οι σαγιοναρες ....αχ αυτες .....και γω θυμαμαι περσι στο Πολυλιμνιο Μεσσηνιας που τα ειδα ολα σε κατι κατσαβραχα με τις σαγιοναρες.Ηθελε βλεπεις η αφεντια μου να κανει μπανιο σε λιμνουλα με καταρρακτη και δε με σταματουσε τιποτα!
Και για να αποδωσω και γω το φορο τιμης στο μαλλί-κουβερλί(πως με ειδες ?κανω και ριμα:bleh:)=πως το λουζεις ευλογημενη?:haha::haha:
Ποσο σαμπουαν και Ευδαπ θα πρεπει να πληρωνεις?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα